Витекс....моля споделете

• 166 406
  • 206
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета.
Както ви споделих в постовете си по-горе, миналия цикъл веднага като започнах витекса имаше ефект, и овулация се появи и цикълът дойде.
Ама този месец ако ми видите графиката.....няма ову, изключително различно от предходните цикли ми се държи базалната температура. Днес ми е 33-ти ден, ужасна работа!
Надявах се да се регулират нещата при мен, но явно не се получава.
Чудя се вече, дали е възможно да ми е поизтощена батерията на термометъра и стойностите да не са вярни...защото вече чуствам леко напрежение в гърдите, което стандартно си усещам след ову, т.е. би трябвало вече да се е случило, а температурата е много шантава.

# 76
Stichi направих вчера  Wink отрицателен... а по твоя въпрос колкото можах аз да разбера има случаи, в които фуликула може да се сбърка с киста. А какво е ИР?

dvav защо не пробваш с противозачатъчни?Те са по силнички от билките и може от това да имаш нужда. После като се реголира цикъла може да го поддържаш само с билки.

# 77
Инсулинова резистентност.

# 78
Stichi направих вчера  Wink отрицателен... а по твоя въпрос колкото можах аз да разбера има случаи, в които фуликула може да се сбърка с киста. А какво е ИР?

dvav защо не пробваш с противозачатъчни?Те са по силнички от билките и може от това да имаш нужда. После като се реголира цикъла може да го поддържаш само с билки.
Sun Angel здравей и благодаря за съвета!
С противозачатъчни (при това няколко вида) съм пробвала години наред да регулирам цикъла. Докато ги пия - всичко е като по часовник, но само тогава. Спра ли.....всичко се връща по старому.
Днес започнах да зацапвам, което значи че ми идва цикъла. Та това си е цяло постижение!!!! 34-ти ден ми е днес и ако ми дойде, значи витекса наистина действа. Ще ви кажа по-късно днес. Само дето за съжаление явно цикълът е бил ановулаторен.....а ние толкова искаме бебе и явно поредния неуспешен месец.
Хубав ден!

# 79
Наистина като я гледам графиката ти, dvav, прилича на ановулаторен цикъл. Но ти го пиеш отскоро Витекса, нали? А нали той трябва да се натрупа, така че резултати евентуално се очакват едва след 3тия месец Peace

# 80
  • София
Сънче, ако имаш закъснение, направи един тест, бе Peace

Аз тъкмо се похвалих, че откакто съм с Витекса, менструацията ми е 3-4 дни, и след един ден прекъсване, ми се появи зацапване, което продъжи още три дни Crazy На всичкото отгоре, днес ми е едва 8ми ден, а имам силни пробождания в левия яйчник, като при овулация. Мислех от утре да ги почна тестовете, но явно ще трябва да е от днес.

Сега като стана дума за кисти, се присетих нещо. В края на миналата година, при профилактичните прегледи от работа, които включваха и ехография на вътрешни органи, ми казаха, че имам 22мм киста на левия яйчник. Според графиката ми на БТ, бях на 5-7 ден май на лутеалната фаза с обичайното покачване и т.н. Възможно ли е това, което се е видяло на ехографа да е било жълтото тяло? newsm78 После вече я нямаше кистата, когато ходих на преглед при АГ при следващ цикъл.

Абе ще трябва да си направя изследванията за ИР. Обаче се чудя колко време преди това да спра Метфогамата, предполагам, че ще попречи. Денис, ти имаш ли представа? Извинявай, че те занимавам не по темата Embarassed
Сега видях въпроса - извинявай
Според мен си е било ЖТ - едва ли е била киста, след като е имало О. Ако не си засякла О. може да е било и задържан фоликул, но едва ли лекаря който те е гледал е разбрал точно какво е - особено, ако не е бил АГ.

Ако правиш обременяване с глюкоза - Метфогамата се спира за 1 седмица -но за всеки случай попитай лекаря си

# 81
Пия втора опаковка - последните таблетки, вече 2 месеца почти станаха откакто го пия.
Все още само зацапвам, но предполагам че утре ще ми дойде вече. Надявам се, вече следващия месец да имам хубава овулация и да стане бебето.

# 82
Мерси denis_d и аз така си мисля, че е станало Simple Smile днес ще ходя на лекар стискайте ми палци да се разбере какво ми е и да не е лошо!  Praynig Приятен ден на всички дами   bouquet

dvav 34 дни е прекрасно, значи има ефект

# 83
  • София
Мерси denis_d и аз така си мисля, че е станало Simple Smile днес ще ходя на лекар стискайте ми палци да се разбере какво ми е и да не е лошо!  Praynig Приятен ден на всички дами   bouquet

Успех Simple Smile
Ще чакаме да пишеш как е минало.

ПП. Ако лекаря не е склонен да говори много - ти го питай /и разпитвай Simple Smile/ какво вижда и това какво означава...просто го накарай да ти обеснява Simple Smile

# 84
Добро утро момичета.
Благодаря за подкрепата!
Очаквах днес да ми дойде цикъла, но засега само зацапвам тъмно кафяво.
Една идея червена кръв ми се появява само върху тоалетната хартия, но засега поне не бих нарекла цикълът си нормален.
Явно докато таблетките си кажат добре думата трябва да мине време:)

# 85

Sun angel, какво стана, беше ли на лекар?
Стискам палци:)

# 86
Охххх, не знам какво да ви напиша... вчера си направих тест за бременност и имах втора бледа чертичка, отидох за друг и пак бледа чертичка. Днес преди да тръгна за лекаря пак направих и пак имаше втора чертичка (не ми се привижда и приятелките ми ги гледаха, точно по тази причина  даже едната от тях си направи също за да видим като не си бременна дали пак може да се види втора чертичка но не... на нейния тест изобщо не се вижда втора) ... доктора каза, че нищо ми няма, кистата се е махнала, но аз просто толкова много искам бебе, че преча на цикъла ми да дойде...а на въпроса защо и трите теста на шуър чек показват бледа втора чертичка отговори с две думи, че тестовете са дефектни... не знам какво да кажа повече... поне открих, че имам доста силна психика щом за два месеца в които започнахме да правим опити съм успяла да се психирам, така че чак да не ми дойде... аз мога и да си родя с тая моя психика.... Simple Smile не не е смешно но не бях чувала такова нещо а пък и да ми се случи... моля ви кажете нещо, ама не да ме успокоявате а нещо с което да си обясня нещата по някакъв начин?!

# 87
Sun Angel, честито! Бледа, бледа но я има. Значи си бременна!
Аман от тия некадърни лекари! С лопата да ги ринеш.
Ако чертичката има цвят (съответно розово, лилаво зависи каква е контролната линия), значи има бременност.
А лекарите засега е напълно възможно нищо да не виждат все още, защото е много рано.
Колко ти закъснява?
Пусни си един кръвен тест, щом вече имаш повече от веднъж втора чертичка, мисля че е крайно време за кръвен тест.

# 88
Dvav 7 дни ми закъснява. Много съм объркана защото той уж е добър АГ с 30год стаж, възможно ли е да бърка? Гледа ме и вътрешен и с външен ехограф и няма нищо?! Но пък за дефектни тестове от различни аптеки не съм чувала...

# 89
  • София
Dvav 7 дни ми закъснява. Много съм объркана защото той уж е добър АГ с 30год стаж, възможно ли е да бърка? Гледа ме и вътрешен и с външен ехограф и няма нищо?! Но пък за дефектни тестове от различни аптеки не съм чувала...
При 7 дни закъснение с какъвто и УЗ да те гледат нищо няма да видят.
Пусни кръвен тест и изчакай да минат поне 10 дни закъснение преди да отидеш на преглед.

Тихичко Честито Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт