Kъде мога да се оплача?

• 8 491
  • 87
  •   1
Отговори
# 60
  • Germany
Не мога да помогна със съвет, но ми стана много мъчно и се надявам повече такива случки да нямате. Стискам палци в петък всичко да мине нормално и спокойно!

# 61
...
И ако продължаваш да обиждаш - ще информирам модератор.

Само недейте я докарва до там, да се заключи темата, много ви моля!!!

Ти пък, цитираш ме... сякаш аз обиждам наред в темата!  Rolling Eyes

Шефче  Hug  Вече би трябвало да е преминала упойката, нали? Детенце, може да е кривичко още малко, но лошото вече е минало.
Стискам палци и за петък!

# 62
Вече премина упойката.Хапна няколко парчета кекс по-мекичко нещо да не падне лекарството.Пи водичка и малко диня.Сега слуша музика тук на компа сьм му пуснала ,че много обича Ричард Клайдерман.Не знам как ще опазим лекарството защото вече започна да гризе всичко ,което намери.Скрихме по-коравите неща,но той гризе завивки,мокет,дрехи и всичко пред очите му.Няма как да скрия всичко. Tired

# 63
Шефче, какво каза анестезиолога за втората упойка?
Притеснява ме, че са много близки и има и различни видове пълни упойки.
Колко време беше под тази упойка?
А под другата колко време им трябва на стоматолозите? Или те се оправят сами?
Синът ми  когато беше в Пирогоф за ЯМР беше изчислена за времето на процедурата, въпреки, че за мен това е най-отвратителната упойка, която съм виждала/говоря като майка/.

# 64
За лекарството, ако падне, ще трябва да сложиш малко памук, не трябва да влиза храна. Ако не можеш, ще трябва да премине на течностти по-калорични.

# 65
Снежи,Всичко приключи за 15 мин.Той му сложи абокат ,ако се наложи по-дьлго да се работи и да вкарва още упойка.Обаче се оказа,че не са толкова зле зьбите и са ги почистили и сложили лекарство само.Едното зьбче има арсен.След като приключиха постоях 5 минути в коридора да почакам мьжа ми да докара колата защото там просто няма кьде да се спре.Помолихме един полицай да спрем за малко и той излезе свестен човек и разреши до входа почти да се качи колата.В Петьк може малко по-дьлго да е защото все пак трябва да се пломбира.Не мисля,че повече от 30 минути ще бьде под упойка.След това ни накараха да купим едни свещички,които са му сложили в дупето щом е излязал от упойката.в Петьк пак ще му сложат от тях оставихме ги там.И ние сме правили ЯМР ,но тогава беше на три години и вече не помня какво и как беше,но знам,че спа толкова колкото е продьлжило изследването.

# 66
информирана съм, защото по цял ден с това се занимавам служебно.

И какво се репчиш? Като знаеш нещо, защото работиш това и имаш желание да го споделиш - направи го. Но да обвиняваш някой за това, че не е информиран - то тогава ти си смешна. Ами информирай го!
Ти знаеш ли колко неща не знаеш от моята работа, но да ти кажа, че си смешна защото не си информирана....  Rolling Eyes

А този лекар, сливи ли е имал в устата да поиска здравна книжка? Мигар нямаме всички такива? И какво от това...

Шефче, кураж мила!  Hug Отиди по-рано при тях - да те виждат, да чуват детето и да не им минава и през ума, че могат да ти отложат манипулацията.
Че пък дали и час за дете - 11ч.

Абе я не ми дръж тоя тон моля те, че някак не ми е приятно. Ще те информирам ако искам. Това не ми влиза в служебните задължения, та ка че не ми скачай насреща ясно? Влезнах в темата да изкажа съчувствие на авторката и да и кажа, че подобна процедура за тях би трябвало да е безплатна и т.н. Такива кифли като теб дето само плюят насам и натам, а не си правят труда да се информират за собствените си права и за тези на децата си хич не ми пука на кой край са. Груба съм съвсем нарочно в случая. Ако нещо от твоята работа засяга мен, семейството ми и нашите права повярвай ми ще се постарая да се информирам без да разчитам само на теб благодаря ти!

Шефче, надявам се да е минало леко и да се оправи бързо детенце! Извинявай, че ти разводнихме темата!

Спирам да коментирам наглото ти поведение в темата от самото начало!
И ако продължаваш да обиждаш - ще информирам модератор.

Считай, че си го информирала! Grinning

Шефче, с какво е затворено лекарството? Ако е с временна пломба наистина се налага да го пазите повече, но ако е с гласйономерен цимент той е достатъчно твърд и няма да падне.

# 67
Масларовски възпитаници - пестеливи на думи и средства, най-вече.  Grinning

# 68
Дано да е с гласйономерен цимент а за другите които са само отворени и изчистени?
По-добре е ако психиатъра е информирал, че детето има склонност да дъфче различни неща или Шефчето го е казала/в повечето случай човек не се сеща за такива "ежедневни неща" в такива ситуации/. Още по-добре ще бъде ако детето се откаже да дъвче други неща освем храна. Предполагам, че се чуства некомфортно и поради миризмата в устата му.
Ако може и да му обясни, че до това се е стигнало понеже дъфче различни неща!

# 69
 Снежи, няма как да му обясня ,че не трябва да гризе твьрди неща.Не ме разбира пробвала сьм много пьти.
renci ,с едно розово е затворено,не се сетих да питам какво е.Предупредиха ме да внимаваме и да го пази. Дано издьржи до Петьк.

# 70
Снежи, няма как да му обясня ,че не трябва да гризе твьрди неща.Не ме разбира пробвала сьм много пьти.
renci ,с едно розово е затворено,не се сетих да питам какво е.Предупредиха ме да внимаваме и да го пази. Дано издьржи до Петьк.
Мисля, че това е ронлив пълнеж! Единственият ти вариант остава да го държиш и да не му позволяваш да дъфче нищо твърдо. Стига да не скърца с зъби?! По-добре последното/въпреки, че и то е опасно, отколкото да загубиш покритието/. Никакви твърди храни, пробвай с нещо меко /дано се съгласи да яде такова/. От твъдите храни също може да падне.

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 19:05 от Снежа63

# 71
Стискам палци, всичко да мине безпроблемно до петък и в петък и дано впоследствие са здрави зъбките, че да са редки тия посещения.

# 72
Здравейте,имам нужда отново от вашата подкрепа.След 10мин.трьгваме,стискайте ми палци. Hug

# 73
  • Пловдив
Опитай се да бъдеш силна, децата усещат нашето напрежение, трябва да си спокойна, колкото и да ти е трудно  newsm10
С теб сме, стискам здраво палците всичко да мине безпроблемно и бързо fingerscrossed

# 74
Успех на теб и детенцето ти!  Hug
Стискам палци всичко да мине по най-бързия и безболезнен начин.
Пиши като се върнете.

Общи условия

Активация на акаунт