АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 26 983
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добър вечер отново по нощите Simple Smile

Честит рожден ден на Еванджи и Теодор! Да бъдат здрави и усмихнати, и да имат весело и безгрижно детство!  newsm59

Хари, много се радвам, че ви харесва подаръка, а и по- важно, че ви влиза в употреба  Hug. Малко се притеснявах за цвета, след като я купих започна да ми се струва не много за момиченцече-да кажем розово или др. ( то не че е задължително де), но щом ви пасва и на триколката супер  Peace

Четох отгоре- отгоре и не мога да се включа адекватно по това, което обсъждате Simple Smile

Всички показани снимки са много хубави:)

И последно- за срещата - и ние с Алексчето ще дойдем утре в Борисовата градина  Peace

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 00:10 от mariellka

# 151
  • Варна
Честит рожден ден на Еванджи и Теодор!  bouquet Да са здравички и щастливи!  bouquet Честит празник и на майчетата!  bouquet

# 152
Върнахме се, но аз повръщах. Сигурно е от жегата, много беше топло. Следващият път ще бъде през септември, не сме свикнали ние на жеги.  Laughing

Дани, много е далече Черно море за нас, с тези деца пътя става около 5-6 часа. Днес за 2 часа бяхме на плажа. Иначе останахме доволни, плажът е много чист, водата е бистра и плитка, свободно се ползват шезлонги и чадъри, само нощувките са по-скъпи от БГ. Но във вторник ще ходим на нашето море за 1 седмица. Ще имам нет, така че като се установим ще пиша и който е наблизо и има желание може да си направим среща.  Hug

Жули, аз се качих сама с приятели на Илинден в събота за 2 часа, иначе бяхме на вилата. Ако сте слизали с кола от там може и да си я забелязала - вилата е в жълто и на стената има заека и вълка от Ну погоди.  Laughing

# 153
Добър вечер и лека нощ...

Аз раждах в Пловдив и сега Дари е " пловдивски шоп с ловешки баби "...ама въпреки, че не обичам да пътувам и един метър даже..останах много доволна и бих отишла пак там сигура!

Хари, много добра идея с молива...и Бай Фильо се е хванал за един пръст и това си е..А що се отнася до ципове, Дари най-обича етикети, дето стърчат от дрехи и ципове...Дай му една блуза с голям етикет и не го мисли Wink

Ох, утре ще ходя да печама картички и да капарирам ресторанте и да купувам това-онова, че иде неделя...

Лека нощ и сладки сънища! Hug

# 154
  • Кърджали
Добро утро.
Макар, че при мен се очертава да не е никак добро. Не знам дали сега да споделям, или накрая като свърши всичко...
Първо, честит първи рожден ден на Еванджии Теодор, както и на рождениците, които изпуснах в събота - Тони, Венци и Марти.Едно магично и приказно детство им пожелавам.
Иначе на Кати рождения ден мина прекрасно и спокойно. Снимки съм пуснала във фейсбук. Кати получи доста подаръци. Тортата се оказа вкусна.  След това си отидохме на село, изкарахме там два дена на по - хладничко.
В сряда ще заминаваме на морето, ако сега не се обърка всичко и не се откажем в последния момент, защото има и такава вероятност.

# 155
Добро утро!
Александра, стискам палци да отидете на море и ди изкарате една спокойна, отпускаща и релаксираща почивка, която да ви отърси от насъбраното и негативното! Hug

# 156
  • София
Добро утро!
Лили номерът с молива е доста хитър Grinning Аз пък научих Силви да пие сок от кутийка със сламка,водичка също със сламка,че сме само на шише с биберон!
Шайн не,няма да се местим във Варна! Просто мъжа лятото често го командироват там , а ние нали сме претенциозни в храненето,пюрета не ядем и само кухнята ме спасява,но и тя донякъде!
Да питам:вашите деца имат ли страх от прахосмукачка,сешоар,кухненски робот? Силви само като види прахосмукачката и бяга като дявол от тамян, но аз не мога да изчистя и у нас е кочина от нейното хранене в движение!

# 157
Благодаря ви за съчувствието!
Честно казано уж ми разминава... ама като се замисля, че трябва да се приберем.. и да седя там по цял ден сама с детето..  Tired
СОД ще слагаме сега, дано имат някакъв страх и да не влизат вече... то пари е ясно, че няма да посмеем да държим много там вече, но все пак.

Янче, вкъщи стана това, в София. Сега само да чуя кога ще има събрание на входа и ще ги навра на кучето в задния двор всичките! Събирахме луди пари за входна врата, с домофони и всичко ново... и сега все някой е трябвало да им отвори на тия идиоти, за да влязат!  #Cussing out

Крусти и Преслава има доста, не правя нищо освен сресване /ма не само за да се махнат Wink /, не мажа с нищо.
giuli, Преслава преди от нищо не я беше страх, не обръщаше внимание на нищо. Сега обаче прахосмукачката я гледа доста лошо. Пасатора пък никога не й е бил любим.
Жижин, от 31ви до вчера бяхме в Синеморец. Тъпо се получи, че не можах да вляза преди да заминем да кажа, ако някой е там случайно да се видим, но така се случи.
Пък Бейби Айнщайн Преслава го гледа от доста малка. Около 4 месеца беше като й го пусках да го слуша само. Заспиваше с БЕйби Моцарт и Бейби Бетовен... Сега вече гледа още няколко епизода, но имам само 5.. ако някой разполага с повече с добро качество на звука да драсне.  Peace

# 158
Добро утро май4ета   bouquet
Ние снощи имахме малко разтройство и сега съм малко притенена, 4е го взеха в градината под предтекст, 4е ако има отново разтройство ще трябва да го взема, а имам и надалеко да ходя да пазарувам  newsm78 Дано да е от зъбки, 4е още 2 долни са ни избили май, защото ми белееха оня ден и не ми дава да ги видя то4но (общо Sunglasses, но може и някой нов да е на път, знам ли  newsm78
Жули - теб поне са те питали като 8 или като 12 клас, а мен като пелена4е ме ушиха, идиотите му с идиоти, та сега познай за каква болка ти говоря  #Cussing out
Буби4ка -  Hug аз в лоши моменти, все си казвам, 4е има Господ и гледам напред  Praynig Важното е, 4е сте живи и здрави и сте заедно, другото са преходни неща  Peace
Глупи -  Hug
Амбишъс - ние ядем на стол4ето през деня (обяда и закуската), млякото легнал, за да си го държи сам, а следобед хапне банан и бяга да си играе и после се връща за още, но запо4нах и това да давам на стол4ето в купи4ка, за да се у4и да хваща сам и да координира движенията на ръцете към устата. Е, омазва се яко, реве да му давам аз, но на градината няма кой да се занимава с него то4но и се опитвам да не му се връзвам. Дано Саванка да се откаже да ти върти такива номерца, 4е майка ми е бягала с лъжицата след мен и с рибеното масло до тинейджърските ми години   Hug
Ох, забравих какво още на кого щях да пиша  newsm78
В4ера ходихме на сафари парк (да ви разнообразя малко) и беше голяма жега. Изкарахме си прекрасно. Макси още неразбира нищо от животни и не им обръща внимание, но баща му направи още един тур през парка. Само да ви кажа, 4е животните се разховдат свободно и минаваш с кола покрай тях. Мъжо много искаше да се ка4ат маймунки на колата и използва на Макси банана за примамка, 4е и люка отвори леко да го подаде и да им замирише, а аз само крещях, 4е ако го грабне детето няма какво да яде за следобедна закуска и неговото маймун4е ще остане гладно Joy  Т в крайна сметка се нака4улиха по колата ни де, но пред нас в една кола ги дразнеха с грозде и те накрая им откъртиха огледалото за обратно виждане, напикаха им го, абе много си го върнаха  hahaha
Айде, бягам по зада4и, който иска да гледа снимки ще се опитам да ка4а малко във фейса  Peace

# 159
  • Ах, морето
Здравейте. Днес нямаме ли рожденици?

Бубичка, много неприятна случка наистина. Даже неприятна е меко казано.  Close Но както каза Хариела, всичко се връща.

Янче, личи си, че сте изкарали страхотно с гостите. А децата са много сладки, особено на втората снимка - как гальовно я гледа Бобко и подава ръчичка на Анди.

Ако искате вярвайте, преди две-три вечери до 24ч. четох някакви стари теми от очакващи и ми стана хем приятно, хем леко носталгично (мен с носталгията ще ме запомните  Blush, все ми е носталгично за нещо). Доста от редовно пищещите момичета тогава, вече изобщо не се включват. Но пък се появиха нови, което е чудесно.  Hug

Момичета от София, да знаете как ви завиждам за срещичките и приятелствата, които заформихте покрай темата. И по този повод искам да предложа на бургазлийки, като минат рождените дни, да се съберем и най-накрая да се запознаем всички. В крайна сметка градът ни не е толкова голям и колкото и да не живеем наблизо, все ще намерим начин да направим една срещичка. Може да го направим, когато Аси идва към Бургас, че и тя да присъства с Ради. Какво ще кажете?

И друго мислех да пиша, но ей на забравих какво беше.  Joy

И накрая да ви пусна една снимка на Деско от днес:

# 160
Честити рожденни дни на всички, които са празнували събота, неделя  и тия , които празнуват днес! Съжалявам,че не мога да ви назова поименно но много съм притеснена и не мога да мисля сега.Накратко: в петък едва не изтървахме свакото на моя мъж  - ухапали го 4 кърлежа, ходил в болницата ама от там го пуснали  и той нали е от селко си се прибрал в къщи.ТА селото е чак до Карнобат.Мо мъж и зет ми ходиха да го вземат и да го докарат тука.Приет е в инфекциозно със съмнение за кримска хеморагична треска.Дано му се размине. Praynig Бягат нашите по болници, кръв да дават...ужас.
И за капак днес Валентин падна от количката.Кош се откопча и той падна назад и си удари главата.Водихме го при личната, снимка му направих.Няма нищо.не е повръщал, не е губил съзнание, изрева веднага.Но много много се уплаши.И аз много се стреснах.Моля ви се стискайте палци нищо да му няма че иначе ще умра............ Praynig Praynig

# 161
  • Кърджали
Деско е уникално сладък.
Гледам за раждането сте си спомняли тези дни. Моето мина съвсем нормално някак си, нямаше кой знае какви ексцесии. Е, не мина и без проблеми де, ама не ббяха чак толкова запомнящи се.
Понеже преносвах, лекаря ми беше дал направление и на 6-ти сутринта ни викна в болницата.Кати естествено нямаше никакво намерение да излиза още.Включиха ми система, по едон време почнаха контракции, даже си станаха съвсем силни.Пък аз на болка както не мога да търпя ooooh! Като свърши системата, спряха и контракциите.То не спряха,ама станаха много по - леки. Това накара лекаря да реши, че явно скоро няма да има раждане, и няма нужда да ме мъчат и хайде под ножа. Като се събудишх, вече имах бебче. Имах и малко по - обично кръвотечение, дето поизплаши леко лекарите, ама го овладяха бързо. Преспах ноща със системи и на двете ръце, ама след това бях като герой.
И Като се заговорих за раждания, нека споделякакво ме тормози от сутрнта насам. Тази сутрин си направих тест, че ми закъсняваше три - четри дена. И резултата беше  EFP Обаче, сега не знам какво ще правим. Има голяма вероятност да не задържим бебето, и заради това, че все пак съм раждала секцио само преди гдина, тоест си е рисковано, и защото в момент не виждам как ще се оправим финансово. То май точно финасовото положение най ме спира, да знам, че има начини да се оправим, ама и сега сме достатъчно зле. А колко пъти сме си говорили, че искаме още едно детенце, ама не му беше сега времето, трябва първо да си стъпим поне малко на краката. Не знам, довечера с таткото ще говорим, ще мислим.Отиде ми и мерака за море и за всичко.
Главата ми ври и кипи, затова поне тук да споделя, че в момента няма с кого да си поговоря

# 162
  • София
Веси 127 Деско е много чаровен и фотогеничен,направо е страхотен,красив е! Пу-пу!
Александра стига де,не мисли така,не може да ти се скапва настроението и желанието за море или друго!
Вие ще си решите за бебето,но все пак това си е детенцето ви! Нито те агитирам За,нито пък обратното,но добре премислете с виновника,че то ....човек когато иска не стават или пък идват изненада! Ако мога да те успокоя : поне ще взимаш майчинство ,колкото за първата година на първото детеце Wink

# 163
Александра, сега ти е пълна каша в главата, но по-добре се консултирай с лекар и не бързайте с решението HugВторо дете не е като първо, почти всичко необходимо ще имаш от Кати, а ако кърмиш до късно ти остават едни памперси като основен разход. Ние не сме имали почти никакви разходи покрай малката, защото сестра ми има детенце на 4 год. и ми пазеше абсоютно всичко от нея.Отделно и други приятели ни оставиха куп неща, та от много аксесоари имаме по 2. Та дрехи, играчки, количка няма да са ви проблем. А другите неща- отопление и т.н. си вървят независимо дали за едно или за две деца.
Сега е добре да се успокоиш малко и да огледате с мъжа ти ситуацията от всички страни Hug.Кураж!
Славенче, много мъчно ми стана за Валката Sad.За съжаление са неизбежни тези моменти.Стискам палци всичко да е наред, а също и свако ви да се оправи Hug.
Жули, и при нас шумните уреди не са на почит Wink.Белослава започва да пищи и да се надвиква с тях.
Леле, как пиши това дете. Не реве, а пищи със засилка и пълно гърло.И после се оглежда за резултат ooooh!.Дано минава по-бързо този период, че оглушах.Това беше причината да се предам пред солетите, колкото и да бях против.Все с нещо трябва да й запуша устата.Първо ходехме на разходка с една кутийка с обелени краставичка, чушка, ябълка, но забрави.....
Янче, Анди и Бобко са много мили на снимките, личи си как си общуват Laughing.
Веси, страшни фотосесии правиш на Деско Hug
Лиде, дано дано ви се размине разстройството Hug.
Дю, през Златоград ли минавате? Как е пътя от гръцката страна?
Бубичка, след такива тежки моменти се случват най-хубавите неща, така че горе главата Hug

Момичета, Белослава много си удря главата в таблите на леглото, докато спи, но ме е страх да сложа обиколници, за да не се омотае в тях.Ползвате ли обиколници или карате без тях?

# 164
  • На плажа
Веси много е фотогеничен Деско,винаги излиза добре на снимките  Hug
И си личи колко много е пораснал и се е променил,вече не прилича на бебе  Wink
Алекс не знам какво да ти кажа.Едва ли ще те успокоя,ако ти кажа ,че и ние живеем с два заема едно мизерно майчинство от 240лв. и на мъжо заплатата,която хич не е голяма.Вярно е,че на моменти се чудя какво ще ядем,ама винаги сме се справяли.
Аз по скоро бих се притеснявала как ще гледам две бебета. newsm78
Но каквото и да решиш ще те подкрепим  Peace
Славенче дано всичко със свако ти да е наред  Praynig Това ми напомня на историята със свекъра ми.Миналата година се наяде с една от най отровните гъби в България и почти го бяхме изпуснали,но слава богу всичко завърши добре.
А Вальо мисля,че ще е добре след като до сега не са се появили някакви признаци.Стискам палци и да не се появят  Praynig

Аз днес си чакам сестричката да дойде с племенницата ми newsm44 Не съм я виждала все още на живо и я чакам с нетърпение  Laughing
Днес Нико почти не пишка newsm78 Първо нощния памперс пеше напълно сух.Като го миех се изпишка в мивката и после след закуска ака и пишка в гърнето.До преди малко памперса му беше сух.Сега като му го смених май беше пишнал малко.Вярно,че не изпива кой знае какви количества вода,ама той винаги по толкова си е пил пък е пълнил памперсите newsm78
А от три дни го слагам на обяд да спи без памперс понеже е адска жега и стиска 2.30-3часа,не се напикава Shocked

И сега да се похваля-днес си хапнахме за сефте от кухнята и ни хареса LaughingВ началото малко се намръщи,зно после си хапна с кеф тиквички с ориз.Дано да си хапва,че ще е улеснение голямо Peace

Общи условия

Активация на акаунт