Честито вече на малките момиченца и момченца навършили годинка!
Много да им е щастливо детството и да са винаги здрави, доволни и щастливи, а мама и тати още по-доволни покрай тях.
Погледнах само предишните няколко писаници.
Силви, дано не се повтаря и дано никому не се случват такива неприятни истории. Радвам се, че вече детенце е добре.
Бърби, благородно ви завидях за всички срещички, тортички и т.н.
Тъй като от созополски турист от няколко години съм созополска хазяйка 2-ри сан, си признавам, че само ви мисля, но нищо не съм чела от дооооооооста време. Много бързо се въртят дните, идват и си отиват туристи след туристи, свекърва ми се справя с гигантска част от нещата, като включително гледа да готви, да се грижи и за баща си, а и вувузелата приспива понякога. Ние снахите покрай нея кога повече кога по-малко, но основно с децата се занимаваме.
Вувузелата е екстра, целия се е опъпчил от тия адски жеги тука (не помня такова да е било, като в пещ), въпреки че най-вече е само по памперс. Вувузела е защото ми се буди много на често по нощите и съм го разглезила ужасно с тия цици, не ще да млъкне докато не получи. Понякога така хапе, че единствения начин да пусне е да го прасна по муцуната. Не мога да го отуча да хапе, имам чувството, че е длъжен като се нацока да си перфорира цокинга.
Вече е доста смел в опитите си да тръгне да ходи, ако го мамя пред мен може и 15 крачки сам да направи, но общо взето все си ме търси за опора. Готвим се и ние за рождения ден, Ивайла брои ли брои колко дни остават.
Кое августинче още суче, че ми е любопитно? С това хапане не знам дали ако продължава няма да го отбия наесен живот и здраве. Нещо и стана на тая диалогова кутия, пиша пиша , а текста само се лашка и в момента пиша, без да виждам какво. Що така?
И понеже си излях и бирата в леглото, стига ви толкова дрънкане от мен, целувки на всички и весели рождени дни.
оооо
Иначе е страшна жаба, не мога да го извадя от водата, тоест в мига, в който го извадя копа обратно навътре.