АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 27 031
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте мамета!
Честито вече на малките момиченца и момченца навършили годинка!
Много да им е щастливо детството и да са винаги здрави, доволни и щастливи, а мама и тати още по-доволни покрай тях.

Погледнах само предишните няколко писаници.
Силви, дано не се повтаря и дано никому не се случват такива неприятни истории. Радвам се, че вече детенце е добре.
Бърби, благородно ви завидях за всички срещички, тортички и т.н.

Тъй като от созополски турист от няколко години съм созополска хазяйка 2-ри сан, си признавам, че само ви мисля, но нищо не съм чела от дооооооооста време. Много бързо се въртят дните, идват и си отиват туристи след туристи, свекърва ми се справя с гигантска част от нещата, като включително гледа да готви, да се грижи и за баща си, а и вувузелата приспива понякога. Ние снахите покрай нея кога повече кога по-малко, но основно с децата се занимаваме.  
Вувузелата е екстра, целия се е опъпчил от тия адски жеги тука (не помня такова да е било, като в пещ), въпреки че най-вече е само по памперс. Вувузела е защото ми се буди много на често по нощите и съм го разглезила ужасно с тия цици, не ще да млъкне докато не получи. Понякога така хапе, че единствения начин да пусне е да го прасна по муцуната. Не мога да го отуча да хапе, имам чувството, че е длъжен като се нацока да си перфорира цокинга.

Вече е доста смел в опитите си да тръгне да ходи, ако го мамя пред мен може и 15 крачки сам да направи, но общо взето все си ме търси за опора. Готвим се и ние за рождения ден, Ивайла брои ли брои колко дни остават.

Кое августинче още суче, че ми е любопитно? С това хапане не знам дали ако продължава няма да го отбия наесен живот и здраве. Нещо и стана на тая диалогова кутия, пиша пиша , а текста само се лашка и в момента пиша, без да виждам какво. Що така?

И понеже си излях и бирата в леглото, стига ви толкова дрънкане от мен, целувки на всички и весели рождени дни.  

оооо

Иначе е страшна жаба, не мога да го извадя от водата, тоест в мига, в който го извадя копа обратно навътре.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 01:22 от Сънчо

# 211
  • Sofia
Честит 1-ви рожден ден на Кубрат!   bouquet   bouquet   bouquet Да бъде жизнено и здраво момченце и да радва всички с палавите си игри!  Hug  Hug  Hug
Честит празник, мамо Скайпетя!   bouquet   bouquet   :bouquet:

Силвввиии, страшно много съжалвам, за това през което е трябвало да премините през последните дни.  Hug Предполагам колко тежко ти е било и за мъничката душичка Али също...  Sad  Hug Дано наистина да не ви се случват вече такива неща!  Praynig

Стела, имаш невероятно сладки дечица! Живи и здрави да бъдат! Честито ви Християнче!   bouquet  Hug   bouquet

Алегория, личи си че си под пара ...  hahaha

Мариелка и аз забелязах днес, че Софи се пуска само за една ръчичка да я водя.  Simple Smile Просто наистина много бързо се променят малките ни същества...

Трейси, честити ходещи крачета на Дани!   bouquet  Hug Много да го слушкат и да не му позволяват да се ранява ...  Grinning

Данче, приятно ми стана, че се включи и ще се радвам за в бъдеще да те засичам по-често.  Hug Янчето обаче ни информира редовно за теб и Бобко, за което й благодарим!

Искам тук да благодаря пред всички за страхотната покана, която Бърборанка ни отправи да й гостуваме и на която ние разбира се не можахме да устоим ...  Grinning И няма как иначе ... Яна е един страхотен човек, който се радвам че познавам и ще се радвам в бъдеще да срещам все по-често. Не че не го знаех, но просто за пореден път се убеждавам. Тя е толкова сърдечна и лъчезарна и много много истинска... Янче  Heart Eyes  Hug  А за гостоприемството й няма какво да ви говоря... Беше направила най-страхотната торта Гараж, която съм вкусвала, без да преувеличавам. За малката домакиня Анди мога само да кажа, че притежава сърдечността на майка си, защото само щом ни видя, събрани всички в техния двор, току-що станала от сън, ни отправи една от най-зслепяващите си усмивки и така ни приветства с "Добре дошли!".  Grinning Изкарахме един страхотен ден, зареждащ ни с много енергия и позитивизъм за дълго време, който ни накара да си спомним, че има много хубави моменти в този живот, много приятни хора, с които можем да се срещаме и че имаме най-невероятните деца на света, които не спират да ни изненадват и да ни карат да ги обичаме все повече и повече... Нистина се впуснах в излияния, но простете ми..., така се чувствам и исках да го споделя... Янче, благодаря ти за прекрасния ден, който организира за нас!  Hug   Hug   Hug

# 212
Имаш ги, Янче.. двора ви все пълен се очертава да е!  Hug

Сънчо, моето августинче-юлче суче още... минимума е 4 пъти на ден, през нощта сме на самообслужване... докога - не знам, не бързам Simple Smile

Някой питаше и кой не е проходил още.. ей на, нашата мързелана Simple Smile

# 213
  • Бургас
Дани, не съм ги скрила снимките бе душко , опитвам се да кача две клипччета в нета някъде, но не се получава, но няма да се отказвам. Като ги кача ше сложа линковете на мястото им  Peace

СЪнчо, ти си била жива бе  Hug Ама вярно сме като в пещ тук по черноморието. За кърмещи майки се сещам за jijin, Бубичка,Александра на първо четене.....има и още де.
Смях се сама на перфоратора ти , и моята хапе като питбул, добре, че вече не я кърмя от 2 месеца насам, иначе не знам какво щях да правя  #Crazy

# 214
Вувузела е защото ми се буди много на често по нощите и съм го разглезила ужасно с тия цици, не ще да млъкне докато не получи. Понякога така хапе, че единствения начин да пусне е да го прасна по муцуната. Не мога да го отуча да хапе, имам чувството, че е длъжен като се нацока да си перфорира цокинга.

smile3532 smile3532 smile3532 Не, не мога! Все си имала бисери в тоз форум, а и другаде, но така НИКОГА не съм се смяла досега!!!!!! Аз също още кърмя, но само сутрин и сме на 'доизживяване'... А текстът ти се лашка, защото ползваш Експлорър за форума. На мен ми става същото, Джема каза, че и на нея й се е случвало. За това просто смени браузъра. Уипсваш ми!  Hug

Хариелка! Майкааааааа, ама каква беше тази реклама, която си ми направила??? Честно - просълзи ме... Лили, страшно ти благодаря за милите думи, наистина! Идващи от устата на един от най-свястните хора, които имам щастието да познавам за мен наистина означават страшно много! За мен удоволствието беше обаче още по-голямо, защото стрещите с вас - най-страхотните майчета - ми действа АДСКИ положително; много, много ме зареджда и се чувствам страшно щастлива! Радвам се, че съм успяла и на вас да създам такива положителни емоции и определено другата седмица ПАК ще го повторим, но в по-голям мащаб  Joy  Hug  bouquet

Дани, радвам се, че си изкарвате страхотно! И разбира се, че твоето гардже си е най-хубаво, хи-хи  Mr. Green Hug

Стела, все забравям да ти кажа честито християнче и от мен, както и това, че и моята първа мисъл като видях снимката беше за прическите на момчетата - уникум! Както и за това, че големият е вече истински красавец и скоро ще имаш плачещи девойки на телефона заради разбити сърца  Laughing   bouquet

Skypetia: еееее, и ти си била жива бе! Нито в парка се обади, нито пишеш! Да ти е жив и здрав Кубрат, да порасне голям, здрав и хубав мъж!  Grinning Вярно, дай някоя снимка деее.  Hug

Еха, една по една разни майки започват да се сещат за нас. Дали пък не е от носталгия за времената от преди 1 година?  Hug  bouquet

Да знаете  smile3508 сега имам за цел да прикоткам една мама, която редовно ни чете, но все още не се престрашава да се разпише - JulianaB! Така че хайде дайте да я окуражим и нея малко както Фликс и Рене и да не й дадем друга опция освен да се присъединява вече и тя към нашите редици!!!!   bouquet    bouquet    bouquet

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 00:15 от Бърборанка

# 215
  • В друго измерение
Честит Рожден Ден на Кубрат на патерици! Честито на Алекс и Валката! Да са живи и здрави дечица! Честит празник на майчетата им, много радост и щастливи моменти!  bouquet

Джема, Рене, Стела
- много хубави снимки, момичета! Страхотни сте и вие, и семействата ви!   bouquet

Стела - честито християнче, Господ да го закриля!

Александра - честито, миличка,  Hug каквото и да решите. Вие си знаете ситуацията най-добре, така че всякакви съвети и упреци са неуместни. Нали малко ти е закъсняло, рано е май да се види каквото и да е.  newsm78

Трейс - пожелавам ти от все сърце  скоро да ни зарадваш и ти! Честито ти проходило детенце!   bouquet

Силви - съжалявам за всичко, което сте трябвало да преживеете!  Hug Направо без коментар, забрави го и гледай напред, дано нямате такива неприятни неща вече!

Малко по диагонал прочетох, ще ме извинявате, но ме гонят доста неща и не ми остава почти никакво време. До скоро!   bouquet

# 216
ЕЕЕе, Янче, ДжулианаБ ли, ние с нея се видяхме във Варна даже, много готина мацка, подари на Дани шапка. Айде да вземе да пише, мога да й драсна на скайпа даже.
Сънчо, Сънчо, събудих си детето от хилеш. Ама ти си просто пушка, нямам думи, къде ти идват на акъла подобни щуротии. И Дани си цика редовно, за щастие не перфорира, ама то с какво ли, като нема кьорав зъб още smile3532 smile3532
Янче, ама страхооооотни сте били всички на срещата, снимката с бебоците в кръг и майките зад тях е просто уникална, разкош ...
А за тортата, мням мням.
Веси, дааа, малко бяхме останали накрая неродилите, ама и ние се дочакахме. Айде дано скоро Деско проходи, да видиш какво е тичане ... само на серво ще се снима  Joy Joy Joy
Оф, пак няма да мога да си напиша писанията, ама както ви казах Дани се събуди от кикота (не се бъзикам), та отивам да го приспя ...

# 217
Благодаря ви за пожеланията!  Hug

Честито на новите рожденници Алекс и Валентин - да са живи и здрави, най - хубавото парти да им спретнат мама и тати !!!
Хай ся да ви се изфукам с поканите си за кръщенето  Laughing

Поканата се пъха в гащитеее Simple Smile

Снимките от срещата много ми харесаха, големи сладури са ни бебоците.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 02:20 от stella77

# 218
Хелоу от нас! Аз уж щях да си лягам,,, но много материал се натрупва и кой ще ми го пише домашното после..  hahaha
Мерси на всички  Hug Сладурчета сте ми вие  Flutter Да не забравя, Аси благодарности специални за заглавието оня ден!   bouquet Аз бях измислила едно, ама докато ти го напиша, ти се беше погрижила вече.. Супер си! И като стана дума, нали ме питаше за Близнаците.. Ето, ти си жив пример.  Laughing Винаги вършат по 100 неща едновременно с лекота, неуморни, пълни с енергия и мозък като бръснач  Simple Smile мога до утре да ти говоря, че съм пристрастна  Flutter Показателно е, че тук само в нашата тема,преобладават средно погледнато. Комуникации им дай, хора, и непрекъснато бърборене  Laughing Общуването за тях е като въдуха и водата, с колкото повече хора, толкова по–добре. Живи като живак, изплъзващи се, подвижни. Не ги свърта на едно място. град, държава..Вечните деца, открити, жизнерадостни ( не остаряват ) Духа им най–вече и т.н и т.н Е, имат си и те техните настроения, в които изпадат понякога като се появи другия близнак, който е мрачен и унил и ги кара да се разкъсват от хиляди дилеми. Не е лесно да се живее с друг човек скрит в теб. Но подвижната им природа не ги оставя да се терзаят дълго. Отърсват се бързо и ще ги видиш весело пак да си подсвиркват хукнали на някъде  Grinning Стана дълго май, спирам. А защо не прописах по–рано, ами все си мислех, че ВЕЧЕ е късно да се включа, а чисто практически, нямахме кирил. на комп. още и така минаха месеците. Но се радвам, че го направих все пак, при вас се чувствам в свои води. Всички сте страхотни. И затова исках най–вече да се включа.
Четох ви и разказите за раждането и 100 пъти настръхнах и точно толкова пъти се усмихнах..както и миналата година по това време. И няма как да е иначе, това е нещо толкова лично и съкровено, че веднага те докосва дълбоко и сякаш само тук можем да си го кажем по този начин, като в една изповедалня. Никаде другаде. Лека нощ на всички птички и пчелички  Heart Eyes    

# 219
Честит първи рожден ден на Вальо на Славена и Алекс на Дундла. Да са ви живички и здравички дечицата и вие покрай тях, че да им се радвате безспирно! Весел празник!   bouquet Hug

Рене, дума по дума за мен се отнася написаното за близнаците!  bouquet А като прочетох за бърборенето си се и похилих... най-вече и заради ника ми, който съвсем не е случаен  Joy  hahaha Вече сигурно за 10ти път обаче ще те попитам откъде знаеш толкова за зодиите, небето и звездите??  Laughing Питах, питах, ма няма кой да ме прочете!  #2gunfire Hug

Трейси, еее вие варненки пък кога успяхте да се надупите, че и да се сближите бееее, много хубаво!!!  Hug Наскоро по един повод и на мен ми писа на лични и ми се стори точно както я описваш - страхотен човек! Опитах се да я убедя да се включи, ама засега нямам успех, ноооо не се отказвам  Naughty  Joy ХАХА сега видях,че съм писала 'надупите' вместо 'надушите' , е няма да го редактирам!!!  rotfImbo rotfImbo

JulianaB докато не се включоиш няма спирка, да знаеш  Joy Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 09:08 от Бърборанка

# 220
  • На плажа
Честит първи рожден ден на Валката и Алекс,бъдете живи и здрави мили дечица и много палави Mr. Green

А коя е JulianaB  newsm78 Писала ли е преди че нещо не си я спомням?
Хайде включвай се момиче ,че Янчето няма да миряса  Mr. Green

Лек и спорен ден ,довечера ще се включа пак,ако имам време Hug

# 221
JulianaB - хайде мила   Hug

Янче, казвай кога да идваме в Софето, че вече завистта ми няяяма границииии  Laughing И аз искам на гости в градинката ви  Cry

# 222
  • Бургас
Честит ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на Алекс и Вальо и техните майки-Dyndla и Slavena80! Желая ви незабравим празник,изпълнен с много детски смях и майчини усмивки!   newsm38  smile3525

# 223
  • София
На порасналите вече момченца честит рожден ден!

Ей, мамета, винаги сте толкова мили като се сетя за вас. От сърце Благодаря.
Ама не искам да ви будя деччковците с моите щуротии.
То смешно звучи наистина, ама да ви кажа честно като ми се събуди за 3 часа седем пъти ме хващат бесовете. Някой път така го друсам, че имам чувството, че ще му направя нещо, пупу. А и нали имаме курортисти да не вземат да избягат. Та друсане не друсане накрая пак се стига до цицата.

А от бирата дето я излях снощи и трябваше да спя върху нея се чувствах като стар пияница след поредното препиване.

Янче, благодаря за обяснението за лашкащия се текст. Снощи 2 часа се бучках тука и нищо не постигнах. Аз мозилката си обичам, ама понеже съм с уиндоус 7 на български, експлорера също е на БГ. Така ще пиша по-къси постинги поне Mr. Green
Захирка как е? Ще трябва да се поровя малко из форума, че хич ви не знам как се.

# 224
Честит Рожден ден на Алекс и Валката...
4естит празник и на техните мами

Общи условия

Активация на акаунт