АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 27 033
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛКАТА И АЛЕКС  Hug ДА СА МНОГО ЗДРАВИ4КИ И МНОГО КЪСМЕТ ДА ИМАТ В ЖИВОТА СИ. МНОГО ЦЕЛУВКИ И НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ МАМИ СЛАВЕНКА И Dyndla 
Много проходоили де4ица  Hug Да ги водят кра4етата им само към хубави места - Алекс, Деси, Дани и още който съм пропуснала, да се 4увства поздравен  Peace
Стелла - страхотна покана, направо о4ите ми останаха в нея и баткото и малкия пандишпан са невероятни и д...пе да ти е яко с тях и с охажорките им  Joy  hahaha  Mr. Green
Още сме с разтройство, но е по около 2 пъти на ден и не е толкова страшно. Явно са зъбаци и дано да излзиат, 4е ми писна да мия дупета по цял ден  hahaha
След малко ще се ка4а на другия комп да ви покажа малко снимки от нас, защото тия дни само докато легна и съм откъртила, а да не говорим какво ми е едно такова приятно-притеснено за предстоящия ни празник. След голямо 4удене и умуване с таткото решихме да направим един незабравим празник на детето и да го отбележим подобаващо в ето това заведение:
http://www.divpetel.com/gallery.html
За който гледа ТВ 'Планета" там ходят вси4ките 4алга изпълнители да пеят и се събитрат българите в Лондон да се забавляват. Досега не са правили бебешки рожден ден, но винаги има първи път  hahaha Ще ни изпекат цяло агънце и тортата се надявам да е вкусна и красива. Таткото дано се справи с вземането и пренасянето и успешно, 4е ще ходи до центъра на Лондон и да я донесе вкъщи, а после пък към механата...  ooooh! Дано не я изцопаме на някой завой  hahaha Мислехме да е градинско парти пак с изпе4ено цяло агънце, но напоследък времето е доста лошо при нас и големи дъждове ни валят и малко не ни се рискува да съберем толкова народ барабар с деца в една къща ще си е лудница, а и аз сама с приготовлението на гарнитури, салати и т.н. ще ми дойде доста нанагорно и нищо няма да разбера от най-важния ден на детето, така 4е този вариант ни устройва най-добре. А ве4ерта щяла да пее някоя си Татяна, така 4е на който му е висок градуса и иска да продължи да се забавлява може да остане и да си продължи купона  Mr. Green Дано вси4ко мине по план. А и в детската градина мисля да занеса една торта и да по4ерпим и там на деня  Peace
Айде, до след малко  Mr. Green

# 226
  • На плажа
Сънчо и на мен така ми се лашка текста,ама аз му свикнах Mr. Green
И аз съм с уиндоулс 7,само,че ползвам Авант браузър  Peace
Захирка скоро не се е мяркала,разбрах,че Анди скоро е проходила и най-вероятно не и остава време.
Лиде ама вие голям РД ще си спретнете май,хайде дано всичко мине според плановете и тортата да е супер вкусна  Peace Ще чакаме снимки после Wink

# 227
Ето как рисува малкото 4ове4е в детската градина още първия си ден там  hahaha

Дани - дано, 4е нали знаеш всеки иска вси4ко да мине гладко, ама притеснението до последно си остава  Hug

# 228
  • София
Честит първи рожден ден на Алекс и Валентин! Големи,големи деца да пораснат!
Лидия много забавно във вашата детска градина.
Стела поканата е доста оригинална,красива е!
Вчера водихме Силви до родилния дом Grinning  ,просто аз се наканих да отида на профилактичен преглед ,защото ме боляха яйчници,не че се бях засилила иначе. Проспа цялото чакане отвън,като никога да спи в количката! И нищо не видя естествено Laughing

# 229
Момичета, много съм щастлива!Днес моето слънце стана на 1 годинка!ДА ми е послушно и добричко и най-вече здравичко,че както си изкарах акъла с това падане.....дано няма повече!
Благодаря ви за милите пожелания!

Честит рожден ден и на Алекс!

Ето снимки от партито с мамите,а в събота ще е с бабите!  :

Ето и един от подаръците ни,много му се радваме.......

# 230
Славенче, кога успя бе и парти и снимки, браво .
Още веднъж - да ти е жив и здрав, голям сладурко е!
Лиде, това от градината за спомен ли ви го дават? Браво. Не изглежда да е притеснен малкия. Ще свикне, няма къде да ходи. По-скоро той ще свикне, отколкото ти, ама какво да се прави  Laughing
А колкото да нашия батко - д..то да ми е яко за белите, и за непослушанието му, отсега ми прави номера, а какво ме чака натам ...., не мога да си представя. Той е причината да се замислям да имаме 3 деца.  Confused

# 231
Честит Рожден Ден на Алекс и Валентин! На Кубрат, от вчера! Бъдете здрави, усмихнати и будни деца! Честито на гордите мъжки мами!   bouquet

Янчеее, недей така  Naughty аз изяждам форума с кориците  Laughing  hahaha всичко наред чета, то затова и не винаги стигам до писане, а сега изостанах покрай РД.. но една по една ви карам  Joy и всички ще ви изредя  Joy Много сте готини на градинското парти, и в парка и въобще.. Малките са страхотни , как сте ги наредили като куклички  Heart Eyes Прехвърлихте вие границите на и–нет пространството и сигурно е още по–интересно сега като се познавате. И се чувставте истински близки с момичетата..

А за астрологията, просто си чета разни книжки по темата, има мн. интересни,, това е един необятен свят, аз имам само бегли познания.  Blush
Дани  Hug Много сте сладки и вие, готина количка си има Нико. Честито ви прохождане!  Hug
Трейси идваме при първа възможност  Hug Пък ако ще това да е когато децата са в тийни възраст  Laughing Само дето аз няма да ставам за снимане вече  Joy Мерси, много си мила! И Дани проходил,,, леле леле ще е пъргав като мама  Grinning  
Сънчо и аз кърмя, но съм я дресирала да не хапе вече  Mr. Green Иначе е много привързана, исинска млекоманка,  Laughing незнам как ще се отбиваме  newsm78  май няма да е скоро..
Стела, честито Християнче! Да ти е живо и здраво! Много сте хубави всички на снимките, а баткото е фотомодел  Heart Eyes
Лидка много добре звучи, супер парти ще си направите, по бг.. браво! Ученик го направи ти Макси, млад, зелен  Laughing Много сте напред с материала, сладур мамин  Hug
За крустите се сетих тук човек убиват за тях  hahaha Много е хубаво да ги има, значи имунитет и не ги махат по принцип.  Peace
Ивушка, смях се на "мустаците,,,  нали знаеш бабите как се гордеят с тях, страстна жена значело едно време  Joy  hahaha

# 232
Славена, много хубави снимки и да са ти живи и здрави мъжете, страхотна торта!

Ние вчера си направихме първата пешеходна разходка, в смисъл без количка, защото тати ни беше оставил без, но докато го разбера бяхме долу, накипрени.. Е ми пък няма да се върна я, та така през целия град, добре че е малък  Laughing и до супера даже стигнахме. Не е страшно, тук спрещ, там я пуснеш, даже ѝ беше кеф да има такава видимост и всички да ѝ се радват. На връщане я качих на рамене, че нали и чанти имах и така, хареса ми. А и трицепсите стегнах за нула време.  Grinning

Току що ни дойде новия аутозитц, стола за кола на Еванджи, ето го: http://cybex-online.com/site/de/carseats/pallas.html   Бежаво–кафевият вариант.
Дано и тя да го хареса, че до БГ на него ще се друска  Grinning

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:17 от renee

# 233
  • Sofia

Честит 1-ви рожден ден на Алекс и Валката!   bouquet   bouquet   bouquet Растете здравички и силни, мили дечица за радост на мама и тати!  Hug  Hug  Hug
Честит празник, Диндла и Славена!   bouquet   bouquet   bouquet

Бърби, не е реклама и ти го знаеш!  Peace  Hug
Обаче сега ще привлечем всичките майчета на гости да ти дойдат ...  hahaha  hahaha Ще разширявате двора, май ... май...  hahaha  hahaha

Я Сънчо се появилааа  Hug Къде си бе, скицо... В Созопол се мотаеш, а ... Било ти жега, а питаш ли ни нас у равното Софийско поле ...

Лиде, можеш само да се гордееш с твоя малък художник!  Grinning

Стела, мнооого яка покана, наистина!  Grinning

Хайде майчето, което ни чете пък не иска да пише, да не се спотайва, а да влиза да си бъбри тук с нас, че я виж колко ни е весело. Тази августовска тема с мами-августинки 2009 не си я сменям.  Peace Все готини сме се събрали ... Еееее, няма я циганката дето ни хвалеше, та да кажа аз ...  hahaha

# 234
  • София
Здравейте и от нас с Алекс. Първата част на рождения ден мина - с малките му приателчета. Вечерта продължаваме с големите, а в неделя с родата баби, лели и т.н. тогава ще ни е и кръщенето.
Чета ВИ редовно момичета , но нямам време да пиша, защото съм на работа.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs105.ash2/38604_154 … 892_1743642_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs281.snc4/40385_154 … 884_2563527_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs205.snc4/38604_154 … 888_4805022_n.jpg

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 16:02 от dyndla

# 235
Прехвърлихте вие границите на и–нет пространството и сигурно е още по–интересно сега като се познавате. И се чувставте истински близки с момичетата..

Aaa чела, ядяла форума с корици, дрън дрън.   smile3533 Назад си назааааад, залавяй се с четенето още повече, защото ние мнооого отдавна прехврълихме и-нет пространството, че и продължаваме все по-често да го прехвърляме  hahaha Joy
За мустаците много се смях  smile3532 а за крустите ако наистина така смятат там еми значи продължавам да не им се вглеждам и нищо няма да им правя докато сами не си изчезнат! Laughing Ама Еванджи проходила ли е, аз ли нещо съм изпуснала???  newsm78

Хариелка,  Hug аааа ще разширявам, ще разширявам - скоро и кокошарникът ще бъде преустроен в място за форумки  hahaha Joy Hug

Славенче, браво за партито, супер сте на снимките, много отдавна не те бях виждала!  Hug

# 236
Честит РД на Валката и Алекс! Пожелавам им здраве, щастие, късмет - да радват и слушкат мама и татко!

Мерси момичета за милите думи Heart Eyes - предала съм ги на Алекс - ние двечките вече сме добре! Hug

Стела - страхотна покана - нямаме много време, но като нищо ще изплагиатствам идеята Embarassed! Не се сърди! Praynig

Лиде - наистина страхотно изглежда всичко в детската градина - а пък Макси е толкова спокоен и щстлив - личи си колко различен е подхода там! Даже ви завидях малко! Hug Simple Smile

Славена - страшно вкусна торта!

Ей, ама много готини снимки - всички сте големи сладури и направо струи енергия от този форум - добре, че е той да се зареждам! Grinning

# 237
Рене, я по този повод още малко носталгия, а и ти май не си ги виждала-снимки '15 бременни на едно място, това не е на добре' - цитат от една баба, работеща в тоалетната на Хепи  Joy hahaha Joy

# 238

Стела - страхотна покана - нямаме много време, но като нищо ще изплагиатствам идеята Embarassed! Не се сърди! Praynig

Нямам нищо против, но да те посъветвам - на гащите сложи някаква шарка, че аз в бързината забравих и ми стоят малко постни. А и на панделките е хубаво да има и перличка - за това също нямах време. Но да живее лепилото Капчица - за секунди ги донаправих  Wink

А Янче да знайшшш миналата година като ви ги гледах тея снимки  и ревях, че не съм и аз на тях. Пусти хормониии.

# 239

Нямам нищо против, но да те посъветвам - на гащите сложи някаква шарка, че аз в бързината забравих и ми стоят малко постни.

ще падна  smile3532 smile3501 tooth rotfImbo Пак забравих да ти кажа, че гащите ти са СТРА-ХОТ-НИ!!! Уникум идея!  newsm10 Да и на мен ми се иска с все повече нови форумски майчета да се запозная, а и бургазлийките, които пишете тук до една сте страхотни! А и толкова ми харесва вашият град, че ако ВИЕ не се организирате на среща, ще взема да дойда АЗ да ви организирам, че да ви видя всичките!  Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт