АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 27 043
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
Тортата наистина е вкусна и остана още доста, защото май мамите повечето са на диета та не ядоха в големи количества...Хайде идвайте да я изядем  Mr. Green
Янче, ми то малко слон с рокля моята работа,ама важното е ,че и аз бях скипрена с нова рокля и партито стана супер с мамите и децата.В  неделя ще е с родата и направо ще е малка сватба....
Сънчо, ти си голям бисер!Честно!Направо ми липсваше тук... Hugи аз съм от кърмещите мами - по цял ден и цяла нощ се кърмим.Направо не ми стига акъла как ще се отучва.Той е пристрастено кърмаче...Днес една приятелка ми разказваше че на 2 години нейния син още сучел и за да го отбие се мазала с лимон за да му горчи... newsm78
Ако някога опра до София ще ви се обадя и ще се видя с поне една мама от вас!Или в някой от другите градове!Аз много обичам да пътуам, но за сега нямам възможност.Като порасне още малко малкия и ще пообикаляме България.Имаме толкова красиви места.... Party
Диндла, и Алексче много сладък! пу-пу

Отиваме пак да скачаме на магарето,че оттатък реве за него... hahaha

Ох, Стеле, и аз ревах миналата година по снимките...ми бременнен мозък , какво да го правиш... Laughing

# 241
Аууу ама как ги побрахте толкова кореми в Хепи  hahaha То верно много хепи е било  Grinning Не, не съм ги виждала, само съм чувала за тях  Laughing Мерси! Много сте хубави и бременни всички  Heart Eyes Леле тази салата как я гледате само...  Joy   като бременни  Mr. Green  Hug 

# 242
  • Ах, морето
Честит първи рожден ден на Алекс и Валката! Да са здравички и послушнички и много да радват мама и тати.  nbirthday

Славенка, появявай се и ти по-често в темата.  Hug Много хубаво парти. А Валентин го виждам за пръв път от новороден. Много е пораснал, но си прилича обаче със снимката на линийката ти.

Диндла, голям сладур е Алекс.

# 243
Леле - страхотни снимки - всичките еднакво бременни! Joy Joy Joy

Диндла - писали сме едновременно - вашата торта също е невероятна!  Hug

# 244
Рене, аз нарочно я сложих и тази със саладката, защото е типична бременлийска ситуация при гледката на храна  Joy hahaha Joy Между другото има много снимки от разни наши срещи в албума ни в снимка.бг, дори се учудих като каза, че не си ги виждала. Можеш да ни видиш в различен състав и различна фаза на коремите  Joy

Дундла също я има на снимките, които изтипосах тук. Тя от тогава спря да пише Sad Много ти е сладко момченцето!  Hug

Ani sunnygirl стига шпионира, ами вземи се разпиши и ти най-накрая!  Whistling Joy Hug

Няколко сте, дето се спотайвате и докато не се разпишете отново мира няма да имате.  hahaha Joy

И сега един върпрос специално към мами ПЛОВДИВЧАНКИ - утре май ще ходим за няколко часа в Пловдив - мъжо по работа, а аз и анди на гуляй.  Mr. Green Има ли желаещи за срещичка??? МНОГО бих се радвала. Ха сега де, кой е от Пловдив, но и да живее там???  newsm78 Шайн икой друг?  newsm78 newsm78

# 245
Стелла - не е за спомен от градината, аз си го направих  Mr. Green След първия ми пост днес се ка4их на големия комп и се 4удех как да ви ги пусна да ги видите тия малки сним4ици и реших да си ги направя хем за спомен да си ми останат, хем да изглеждат малко по-добре  hahaha А като цяло практиката им е да снимат децата по време на игра, на занятия и т.н. и си им остава в едно като албум на детето от цялата година в детската градина и накрая ти ги дават вси4ки събрани неща, но аз толкова се впе4етлих, 4е ги помолих да ми извадят няколко сним4ици  Embarassed Малко са ги принтирали и не са каквото о4аквах на фото хартия, но и така са ми много ценни  Hug А тези покани не са поръ4ани от някъде, а си си ги правила сама, така ли  newsm78 Смисъл, само основната покана си си купила, а гащи4ките си си ги мастроила сама??? Невероятна е и аз ще крада, да знаеш  Mr. Green
Много хубави парита, бебешондели и мами с корем4ета  Hug

# 246
Стелла - не е за спомен от градината, аз си го направих  Mr. Green След първия ми пост днес се ка4их на големия комп и се 4удех как да ви ги пусна да ги видите тия малки сним4ици и реших да си ги направя хем за спомен да си ми останат, хем да изглеждат малко по-добре  hahaha А като цяло практиката им е да снимат децата по време на игра, на занятия и т.н. и си им остава в едно като албум на детето от цялата година в детската градина и накрая ти ги дават вси4ки събрани неща, но аз толкова се впе4етлих, 4е ги помолих да ми извадят няколко сним4ици  Embarassed Малко са ги принтирали и не са каквото о4аквах на фото хартия, но и така са ми много ценни  Hug А тези покани не са поръ4ани от някъде, а си си ги правила сама, така ли  newsm78 Смисъл, само основната покана си си купила, а гащи4ките си си ги мастроила сама??? Невероятна е и аз ще крада, да знаеш  Mr. Green
Много хубави парита, бебешондели и мами с корем4ета  Hug

Ех, страхотно е това, дето ги снимат. Де да беше и тук  така.
А колкото до поканите - аз си ги правих от - до.  Занимавам си се с графичен дизайн, това ми е час мага  Laughing

# 247
Честит рожден ден на мишките
Да им порастнат големи пишките!
И за Господин Кубрат важи,
че вчера нямах време от нокти и вежди!

Кой ви гледа децата на вас, като плуете само във форума...не мога да ви изчета - абсурд!
Дани проходил - браво! И Дари мята по един - две кашкавала, без да го държа ама само на едно определено килимче засега. Иначе се опитаха от ресторанта да ме убедят, че е време за прощъпулник, но аз не се поддадох - ще е дъъъълъг обяд с музика и танци-манци..
Ставам, че си имам работа, вие разбира се до утре ще сте се разпростряли до 20-та страница поне...
Айде лека нощ и дано Перфоратора на Сънчо да си спи непробудно и да не тормози старата си майка! Wink

# 248
Здравейте мамчета!
Първо искам да поздравя всички бебоци и техните мами, които са празнували от 3.08 до днес - Валката и Алекс, тъй като не успях да се включа през тези дни! Желая им да са живи и здрави, да растат усмихнати и да откриват с помощта на прекрасните си мами прелестите на света!   bouquet
Такааа, поименно няма да споменавам, че да не пропусна някой, но да си кажа, че снимките, които сте пуснали тук и във фейса са просто невероятни! Личи си с каква емоция и гордост сте посрещнали първият рожден ден на вашите съкровища!
Нашият РД мина много добре, ще пусна фото тези дни, в детски клуб го празнувахме и за мое голямо учудване бебоците се забавляваха прекрасно, просто играчките бяха наистина подходящи за тяхната възраст! Не успях да устоя на изкушението и да не запаметя момента с Калина, която запечата наистина прекрасни спомени! Благодаря ти, Кали! И за да е наистина споменът пълен си спретнахме и една фотосесия на другия ден! Абе мамите, които са снимали бебоците, знаят каква емоция и тръпка е... сега шоуто е пълно , защото Марти също се забавляваше по време на снимките и беше много приятно!
Междувременно се стягах и настройвах за работа и днес ми беше първият работен ден! Да ви кажа, колкото и станно да звучи, като прекрачих прага на офиса и имах чувството, че никога не съм излизала в майчинство, а още по-малко, че ме е нямало година и нещо! Така те грабва работата, че докато се усетиш и денят минал! Марти малко е мрънкал (за цица естествено), ама като се върнах, хапна порядъчно и се успокои! Гледачката се справя прекрасно, страшно съм доволна!
И да се похваля - Мартин ми направи най-прекрасния подарък по случай първата си годинка!!! Спа непробудно цяла нощ и така след 3 август продъклжи и до днес! Вече се бях отчаяла как ще ходя на работа и ще кърмя цяла нощ (Сънчо, Рене  и другите мами, които са така знаят за какво иде реч!!!). Дано и за напред да е така!
Янче, страхотно парти си заформила! Много хубава идея да събереш мамите! И ние с Геринела и Драмбуе си спретваме такива срещички редовно и бебоците се забавляват страхотно!
Данче, айде бе жена, разписвай се от време на време!
Сънчо, уникално пишеш! Що не вземеш едно романче да спретнеш, толкова е забавно човек да те чете!
Лиде, прекрасно е, че Макси се чувста добре в градината, сигурно вече си много по-спокойна...не е истина колко са далече нашите градини от вашите...чак жал ми става!
Толкова за днес, отивам да избирам и гладя ризи и поли за work!!!
Aaa, честито на проходилите бебоци! Крачетата им да ги водят само напред и нагоре! (Ние сме далече от този етап, лазене и пак лазене!)

# 249
  • София
Италиана, и при мен беше същото, въпреки че паузата беше почти 3 години. Е, година по-късно Слава на Бога пак се озовах с шкембето, та не продължи много работния ми процес. Лесна адаптация ти желая, наистина да се разбирате добре с бавачката и Мартинчо да ти спи по цяла нощ, пък и ние да прихванем. Някакъв чалъм има ли за тая работа?

Хариелка, да си кажа честно не се оплаквам, че съм тук, много си ми е добре, въпреки всички жеги и мухари, разбирай мухи и комари.
Тая година е нещо страшно. С Ивайла сутрин си броим кой има повече ухапвания - аз по краката или тя по гърба. Явно се задоволяват с нас и до Калоян не стигат. Вие някъде ходихте ли на почивка?

Явно доста цокингчета има още и излиза, че не само нашия вувузели. Славенче, аз лично съм си мазала зърното с горчив лак, казах на Ивка, че вече е голяма и че млякото на мама горчи, тя опита, дръпна се и каза - Ааа, гочи, гочи и това беше. На другия ден пак се пробва, но аз предварително се бях намазала пак с лака. Много лесно и без проблемно, а аз много мислех, че ще ми липсва кърменето. Калоянчо ми е по-менгеме и не знам докъде ще го докараме.

О, коремите  в Хепи бяха супер, радвам се, че успях поне част от тях да бъда, че на училище да повтарям не ми се ходеше. Бременското училище имам предвид.
Айде,д почна да бега, пускам.

# 250
  • София
РаИВ,мисля, че ти писа, че сте годили за да му забелват на юнака чурката. Я кажи защо - залепнала ли е била? Аз преди 3-4 седмици яко я натегнах и явно успях да отлепя една залепнала ципа, та после го болеше явно като пишка, но го мазах с една пастичка и му мина. Но сега пак гледам, че чат пат се залепва по някоя ципа. Сега като са ви я забелили какво ви казаха да правите?

Въобще с пишките какво точно и по-колко пъти го правите? Аз дърпам там кожите, докато се покаже уж някакъв ръб на глава, но не съм сигурна, че постигам желания ефект.

А някоя от вас да е ходила или да мисли да ходи в Турция? Зазяпала съм се в едни оферти и се чудя има ли смисъл от тия пакетнит чудесии. Как протича едно подобно преживяване - в ядене и дебелеене ли основноО? Чух, че някои хотели слагали и кантари по стаите та гостите да ядат по-малко? Ако някоя от вас е ходила на ол инклузив в Турция ще се радвам да сподели, може и персонале на ЛС. Бъчкам се в такава тема във форума, но е мноооого голяма.
Щото не съм сигурна, че особено се блазня от идеята по цял ден да седя в някакъв комплекс и да се чудя какво да изям или да изпия?

# 251
  • София
Ивушо, перфоратора на Сънчо звучи вери гуд!!! Само някой да ми обясни аз защо си мисля за вибратор. Стара съм, ами, ама кукувицата в главата ми я ъпгрейдвам най-редовно.

Вибра-та съм я осигурила, имам си тука един вибромасажор, най-накрая си го купих след сума ти умуване и си го довлачих и на морето.
Обаче другата част я няма (сиреч ротора  Mr. Green), живот и здраве в петък ще си дойде. Ето, почнах да пиша глупости и си ритнах чашата от бира без бира.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Я кажете да се предам ли на фейсбук или после ще си скубя червената коса?

# 252
  • София
Ох 3 поста на Сънчо и забравих какво мислех и щях да пиша. Както се бях поядосала на моята цицоваденка дето не искаше да спи и на крещящите на прозореца съседи и ми оправи настроението   bouquet
И ние до никъде сме май с пишката, ама баща му от време на време нещо дърпа и вика, че било почти ок. Не ги разбирам аз тия работи, а пък докторът му все по памперс го гледа и май там не е надничал.

Янче, де ги изрови тия снимки сега... и на носталгия ако го ударя и съвсем ще иде работата...

Лиде, страхотни снимки от градината на Макси - тия хора кога успяват и това да правят?! Иска ми се някой ден и тук да ги стигнем...

Италиянче, браво на момчето - все така да си спинка и ти да си отпочинала и готова за работни постижения.

Целувки за лека нощ.

# 253
Не може да бъде - три поста един след друг на СЪНЧО!  #Crazy Joy Бетка, щях да се накарам на Ивуша за 'старата майка', ама да не остаря вярно, нещо ти става, не може туй да си ти с толкос писане Joy Hug Предай се на фейса, специално откъм снимки и клипове на децата изпускаш, за друго не знам.  Peace

'Цокингче', 'цицоваденка' 'перфоратор' - откъде ги вадите такива бисери бе???  smile3532 rotfImbo

Италианче, браво за р.д.то и завиждам, че Калина ви е снимала! Трябваше и нас да снима тази седмица, но се разминахме. Sad Иначе знам, че сте си дружки с Геринела и Драмбуе и си се виждате редовно, личи си, че си пасвате много като компания и това е супер.  Simple Smile

Не на последно място - КУМАТА МИ Е БРЕМЕННААААА  newsm44 Много съм хепи, защото отдавна я чакам да наваксва  Joy Стискайте палци всичко да е наред през следващите седмици и до края!!!  Praynig Heart Eyes

Лека ви.

# 254
Добра нощ на всички!

След толкова подканвания и настояване ще е доста грубо да не попиша малко  Wink

Казвам се Жулияна, на 29 години съм, от Варна. Имам син, Константин, роден на 30.07. /термин 15.08/, заклет цокоман, беззъб, ходещ, дори бягащ.

Следя темата от февруари миналата година, не пиша поради някакъв нетипичен за мен свян. Чета всичко, което пишете, при това доста внимателно, някой ако иска може да ме изпита Rolling Eyes

От момичетата тук познавам лично Трейси (то няма толкова енергия на едно място събрана) и Гануша (море от спокойствие и уравновесеност) и задочно Геринела и Бърборанка.

Желая сладки сънища на всички

Hug Hug Hug на Бърбораната.

Общи условия

Активация на акаунт