АВГУСТинската дружинка вече става на годинка!-тема № 21

• 27 029
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Ах, морето
Джема и Рене, страшни мами-мадами сте вие, но малките ви госпожички са още по-хубави!  Hug

Янче, я кажи кой ще ти идва на гости и каква торта правиш? И аз днес правя торта за сестра ми. Като я украся, може да ви я покажа.

Стела, честито ти християнче! Гледам в "Иван Рилски" май сте правили кръщенето? А тортата откъде е? За прическата на Иво какво да коментирам. Отсега ще е разбивач на женски сърца.  Laughing За срещата ще те имам предвид задължително, само да се разберем кога ще е. Аз мисля, като минат рождените дни, ама ако искате по-рано, може и по-рано, пък после пак. Защо да се ограничаваме само с една?  Joy

Танче, точно днес няма да мога, че ще ходим на рожден ден на сестра ми. Обаче всеки друг ден обикновено съм в морската по това време (към 18-19ч.).

Трейси, честито ти ходещо момченце! Май само ние останахаме непроходили, не че бързам де.  Wink Твойто раждане много добре си спомням, щото по това време малко бяхме останали неродилите още. Мисля, че вечерта сестра ти беше писала в темата, че си родила след няколкочасови мъки. Тогава си помислих, ей на и Трейси роди, и след няколко часа и мен ме хванаха болките и до другата сутрин и аз си гушках едно малко момченце.   Heart Eyes

Честит рожден ден на Кубрат! Да е жив и здрав!  bdbaloni

Данче, ако четеш, включвай се по-често бе жена. Липсват свежите ти лафове.  Whistling

Хайде отивам да правя крем, докато Деско не е заспал.

# 196
  • София
Привет, момичета! Първо честит рожден ден на Кубрат! Да е жив и здрав и много да радва всички около него! Ние още не можем да наваксаме от това, че ни е нямало цял месец и едва се откъснах да ви видя как сте. Май ви е хванала нещо носталгията, че гледам за ражданията си споделяте. И аз на моменти като го видя Стоян колко е пораснал и не ми се вярва колко бързо се мина тази година. Ние сме вече 11.700 кг и 80 см. и вече ходим. В неделя правихме прощъпулник и Стоян хвана футболната топка, така че ако чуете по новините, че са ни взели в Манчестър, да не се изненадате  Simple Smile. Ще ви попрочета и пак ще пиша, че ние имаме рожден ден да стягаме тези дни и пак ще ми е напрегнато. Видях, че има и не много хубави новини и проблеми, но стискам палци всичко да се нареди. Целувки!

# 197
Здравейте момичета - искам да честитя на всички порастнали бебчета докато не съм се включвала! Бъдете живи  и здрави, усмихнати и щастливи, нека мама й татко изпълняват всичките ви желания! Hug  bouquet

Да ви се оплача - имахме кошмарна седмица.  Sad Бебка хвана гадния вирус със стомашното разстройство и се наложи да влезем за 3 дни в болница. Беше страшно обезводнена! Sad Да не дава Господ на никой да влиза в болница, още повече в БГ и най-вече в инфекциозна. Не искам да ви разправям за мизерията и простотията, която цари вътре. Всичко там е за филм направо - престъпление си е спрямо децата и родители им! Sad Най-страшното нещо беше лудия(буквално) завеждащ отделение, който с лечението си можеше да ни навреди страшно.  Не ми се мисли, ако бях малко по-необразована или по-податлива на внушения, какво щеше да й се случи. Александра нали има алергия към белтъка на кравето мляко и ние сме на мляко с разграден белтък. Влизаме в болницата и този човек реши, че всъщност нямаме алергия - ей така просто я погледна и го заключи и спокойно можело лечението да е с тяхното мляко(което си е с чист белтък) - обяснявах, молих се, звънях на лекуващите ни лекари - те му звъняха, търсиха техни познати, които да говорят с него - ами той не слуша. Думите му бяха -"в София има регистрирани 25000 деца с тази диагноза, а всъщност трябва да са само 150 - вашето не е с нея и нищо няма да му стане от млякото" - как прецени, че точно ние сме от тези случаи - не мога да го обясня! Crazy Стигнахме до там да ми предлага да напусна, ако не искам да му давам от тяхното уж диетично мляко(въпреки че точно от това мляко преди половин година имахме разстройство и кръв в изхожданията) Накрая се принудих да го излъжа, че му давам от тяхното, а всъщност си давах фризопеп! На другия ден явно му беше прещракнало, че това, което предлага е престъпно направо и омекна и се беше съгласил да си давам от моето мляко, но ако бях някоя по неуверена майка вече щях да съм дала тяхното и не ми се мисли ако все още имаме алергия до къде можеше да стигнем! ooooh!
Та така - оправихме се вече - да чукна на дърво - сега сме вкъщи!
Като си помисля, какви неща ме вълнуваха преди това - за кръщането и РД-.то - някакви дребни технически проблеми, недоволни роднини и разни такива - всичко това сега ми се струва толкова незначително - важно е Али да е здрава - все ще я кръстим някак си  - без значение кой може и кой не може да присъства!
Защо все на мен така се случва - не мога да се зарадвам истински на нищо - ето - изкарахме една страхотна почивка, тъкмо се похвалих и после всичко ми излезе през носа! Crazy

# 198
Кой каза, че нямало мами в Борисовата? Ето ниии Simple Smile

Веси, на гости ми бяха Джема, Хариела, Любопитка, Мо72 и Терпсихора, прекарахме страхотно!!! Ето и от това мероприятие снимки

А торта правих Гараш (за пръв път, но стана страхотна)

Александра, ами да видим тогава др седмица какво ще покаже ВДЗ?  Hug

Силлввии, наистина ужасни преживявание!!! Ама какъв е този кретенски лекар бе, и то завеждащ отделение в голяма болница???  #Crazy Ей понякога са толкова безотговорни тези скапани наши лекари, че направо ми настръхва косата! Да ти кажа можещ да го осъдиш за такова поведение!!!! Добре, че вече сте ок и вкъщи!  Hug

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 21:47 от Бърборанка

# 199
  • Бургас
Силвиии, радвам се,че неприятното преживяване е вече зад гърба ви  Hug дано скоро не ви се случват подобни случки.
Янчееее, уникални са сладурите бееее, искам и аз на гости  smile3534 и как се подпират едно на други - направо ще ги схрускам , много, много са сладинки всички  Hug

Веси , прочетох те тук, че ще ходите на РД на сестра ти, затова и не звъннах. Ще се разберем за някой от следващите дни - аз утре и в другиден имам уговорки вече, затова ако искате в петък може да заформим срещичка.

Искам да споделя с вас че днес разходката ни с Деси надвечер беше по-специална. За първи път и изкарах детската количка да я побута и да я видя как ще реагира. Справи се  блестящо, ходи толкова много, че накрая в къщи залиташе от умора, даваше си количката и на другите деца /по-точно не осъзнава все още какво става като и я взимат сигурно  Mr. Green /, чувствам я толкова пораснала за няколко дена тук откакто се отпуска да върви по много, че направо ми домъчнява за бебето , което вече го няма а имам едно пораснало момиче  Heart Eyes

Ето вижте я  как гони едно котенце, малко е лошо качеството, извинете за което:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=143801785641279&ref=mf
И тук как си бута количката:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=143803965641061&saved
Джема, Рене страхотни мацки сте бе, наистина като от списание, както беше казал някой назад  Hug

Янче, забравих да кажа, че тортата си изглежда направо професионална, ммммм Simple Smile
Трейси, честити ходещи крачета  dance
Александра, успокой се , може и jijin да излезе права и теста да дава грешка заради кърменето  Thinking Приятно моренце и да случите на хубаво време  Peace

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 00:19 от magare

# 200
Мами, забравих да питам: сега на 1г нали пак трябва да правим изследвания на кръв и урина. Специално за момиченцата - как смятате да вземетое урината? С обикновено контейнерче или от онези зелпящи се пликчета за срамните устини?  Thinking

# 201
Здравейте и от мен! Нещо пак не успявам да пиша, но хвърлям по едно око да знам какво става.
Честит рожден ден на Кубрат!
Страхотни снимки сте качили, Джема, Рене, Веси, Стела77
Мамите в Борисовата   Laughing , много сте готини!  Hug И на второто мероприятие сте изкарали добре като гледам. Янче, абе ти професионалист стана с тия торти. Много е апетитна на вид.
Александра, изправена си пред труден избор, но стискам палци каквото и решение да вземете, да е най-правилното. Hug
За разстройството - и Мими имаше, даже ви питах дали може да е от млякото, че и температура вдигна после. Спрях го с най - бабешкия метод - оризова вода /направих й попарата с нея, че иначе я не ще  Party / и чай от джоджен. През деня по- малко храна, бананче, обикновени бисквити. И така, на другия ден нямаше нищо вече.
Лиде, звучи страхотна детската градина, че и снимки на семействата закачат? И рисува детето цветенце толкова мъничък Heart Eyes
Силви, ужасно нещо си преживяла. Изумително е колко некадърен народ се подвизава из болниците, че чак и на ръководни постове...
Трейси, честит проходил малък мъж! Веси, и Мими не ходи още, всъщност е стабилна иначе, но я е много страх.

# 202
Ех, приходи ми се на гости и на мееен  Laughing Страхотни сте!

Аз взимах урина както на 6 месеца - причаквайки я с бурканче Simple Smile Имах успех на втория опит.  Peace

# 203
  • София
Хоп, ето ни и нас Simple Smile

Честит рожден ден на всички мъници, които пропуснахме Simple Smile

Ние се готвим за рожден ден и сме малко под пара Simple Smile Надявам се всичко да мине добре и с по- малко нерви Simple Smile

И ние бяхме вчера на срещата в Борисовата градина. Изкарахме си много добре, най- накрая се запознах и на живо с малка част от форумската банда Simple Smile Всички са много готини, мили и позитивни. Сега като гледам снимките от днешната среща ме  хвана яд, че не можахме и днес да дойдем, обаче имахме задачки за вършене. Нищо, надявам се да има още такива срещи докато е топло и да можем да се присъединим:)

Янче, тортата изглежда мнооооого вкусна. Не можах да я опитам Simple Smile Снимките са супер. Всички сте много хубави  Peace

Александра, стискам палци всичко да се нареди по най- добрия възможен начин за всички  Hug

Силви, много неприятно преживяване. Дано да нямате повече такива. И Алекс миналата седмица беше с този вирус, но го изкарахме по- леко. Важното е, че вече сте добре и вкъщи  Peace

Снимките от рожденни дни и кръщенета на всички са страхотни. Много сте хубави и мамите и малките сладури- Стела, Джема, Рене Peace

Алексчето от днес започна да ходи хванат само за една ръчичка Simple Smile До вчера не искаше и като му пуснех ръката започваше да плаче и да търси да се хване. Но днес си крачи без проблем, даже се опитва и да потичква Simple Smile

# 204
Здравейте и от мен! Лудницата е пълна, но ми се ще да ви драсна някой редче  Mr. Green Mr. Green

Честит рожден ден на Кубрат! Да е жив и здрав и много да радва мама и тати!

Янче - хубаво гости. Много са сладки порастналите - пък и вие!!

Магаре - напълно те разбирам, въпреки че Теди още не ходи. Реши, че пълзенето е много по-лесно, даже не дава за ръце да го водиш. Но всякаш някой ми смени бебето с едно малко момче - характерно и определено различно! И на мен ми е мъчно малко за бебето (с което можеше да се пие кафенце навън  Joy).

Силвии - много гадно...наистина да не дава Господ на никой  Praynig.

Стискайте ми палци да оцелея (буквално) до неделя! Тази нашата организация...мале-мале...шок и ужас. Постоянно тичаме на някъде, купуваме нещо...направо ми излиза през носа.
Дано поне излезе хубаво празненство и гостита да са доволни. Малко ми е кофти, че доста ми отказаха да дойдат (и то все от моя страна - баби....), но ще видим.

Извинявам се, че не успях към всички да се обърна поименно, но времето ми е много ограничено.
Целувки на малките - пораснали бандити и бандитки  Hug

# 205
Нищо, надявам се да има още такива срещи докато е топло и да можем да се присъединим:)

smile3521 smile3503

Бубичка, заповядай и ти! И без друго още си нямаме подарък  Joy Шегувам се разбира се, не заради това!!  Hug

Алегория, припомни ми за сватбата+кръщенето ли се готвите?  newsm78

Леле по MAD TV последните 2 часа ме връщат в тийнейджърските ми години, ЖЕСТОКА музика! Ей в какво страхотно настороение съм от емоциите през последните дни  Heart Eyes

# 206
Срам за мен! Подаръка ви още си няма опаковка, иначе чака доставка  Hug Обещавам щом се приберем в Овча Купел да направя нещо по въпроса с доставката!   bouquet

# 207
Срам за мен! Подаръка ви още си няма опаковка, иначе чака доставка  Hug Обещавам щом се приберем в Овча Купел да направя нещо по въпроса с доставката!   bouquet

Може ли доставка ЛИЧНО и по ДОМОВЕТЕ?  Hug И ич и не ни трябват опаковки! Ние сме ЗА минималкото използване на опаковки с огледа опазване на ОС.  Naughty Това съвсем сериозно!  Grinning Hug

# 208
  • София
Привет, момичета!
Благодаря за хубавите пожелания за 1вата годинка на моето момченце! Трогнахте ме! Въпреки, че не пиша честичко явно не сте ни забравили Simple Smile

На нас днес ни забелиха пишата и милото много го боли като пишка реве неистово. Последния месец през деня сме без памперс, но сега дори и не дава да влезнем в тоалетната да му измия ръцете, тамо ли да го поканя...

Миналата седмица бяхме по Рила и Пирин поскитахме. Ненормалната му майка на Тедо го качи на седалков лифт и стигнахме за пръв път до 2240 метра надморска височина. Като си пожелавам някой ден крачетата му да успеят сами да покоряват върхове. На връщане взе че ни заваля много силен дъжд, но добре че мишлето така се сгуши в мен, че успях да го опазя сухичък.

Трейси, честити ви крачета. Ходещи-неходещи все сте си красиви  Heart Eyes

Силвии  Hug Hug Hug Знаеш, че все си ви мисля...Нацелувай малката геройня...

Aлекcандрa приятно и спокойно моренце, пък то решението ще си дойде по някое време. И да плануваме нещата никога не стават точно така както си го мислим...

Янче тортата изглежда мноооооого вкусна!

За ражданията само мога да кажа, че май пак ми се ражда  Joy Е това съвсем не означава, че съм готова за 2ро. Просто самото изживяване, умората след това и нетърпението, да гушам малкото човече  Grinning

# 209
  • На плажа
Здравейте момичета,и аз влизам набързо да драсна няколко реда.
Гостито върви добре,малката ми племенничка е най-готиното и пухкаво бебче.....след моето  Mr. Green
Ето ви една снимчица да ни видите  Wink

Виждам много хубави снимки сте показали тези дни,като Магаре търпи порицание,понеже е бързала да изстрие снимките на Деситка  Crossing Arms
Рене страхотни сте,да ти е жива и здрава дъщеричката и все така красива   bouquet Масата наистина е подредена с много вкус,а тортата е страхотна.А малката Еванджи въобще не изглежда натъжена,по скоро е застанала сериозно,понеже разбира колко много е пораснала Hug
Срещата в Борисовата е минала страхотно,всички дечица са големи бонбони ,а майките им греят от щастие.
Янче е сега ти завидях ,ама много Mr. Green Супер  гости си имала,пожелавам ти по-честичко да имаш такива гости,а тортата изглежда невероятно,браво за успехите ти в тази насока  bouquet Hug

Стела честито ти християнче,много сте хубави на снимките.Голямото момче и то е твое,нали newsm78Има невероятна прическа,ще разбива женски сърца,ама и малкото му братче май натам се е насочило Hug
Честит рожден ден на Кубрат, Петя не сме те забравили,Дай да го видим този рожденник,колко е пораснал Hug
Трейси и Дани си има вече крачета,браво много е сладък на снимката, Hug

ЕЕЕЕЕЕ Данчето се е появилааааа,да обърна нещо, Mr. Green Данче,не можеш да си преставиш колко ни липсваш,ти и онези твои пушещи и шпиониращи емотикони Joy С това ще те запомня  hahaha
Цветче футболистче ще си имаш значи.Супер,всички мадами ще му се лепят като мухи на мед Mr. Green
Силвиии  Силни прегръдки от нас Hug дано никога да не ви се налага да лежите отново в болница Praynigѝ
Алегория стискам ти палци да не изкукаш до великото събитие и всичко да мине нормално Praynig Mr. Green
Мариелка нищо чудно утре и сам да си ходи Алексча.Виж колко бързо преминават от една фаза в друга  Peace
Ее Янче сега ме хвана яд ,че нямам МАД ТВ ,много обичам да слушам музика,която мем връща в доброто старо минало и ме кара да настръхвам Blush Wink

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 23:44 от Дaни

Общи условия

Активация на акаунт