Лакове за нокти - тема 9

• 45 389
  • 733
  •   1
Отговори
# 315

Влюбих се в онзи синия на Селена Гомез и даже май сега като порових намерих, че това е доста подобно:

Предполагам, че и Флормар ще имат нещо подобно, но последно си взех един лилав лак и страшно трудон се триеше, та не зна мдали да рискувам. При вас как е свалянето на Флормар?

Ето това го искам веднага   Crazy #Crazy  , дали ще го има в БГ   newsm78 ?

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 08:56 от bubanka

# 316
Плачи, има го в аптеките Ремедиум  bouquet

# 317
Плачи, има го в аптеките Ремедиум  bouquet

Shocked Shocked Shocked
Аууу как съм изпуснала  newsm78 , а аз все проверявам на едно място където имат стилаж  и имат два лака на кръст. #Cussing out
Благодаря ти   bouquet, а в  коя точно си го виждала, че на мен ми   е близо тази на пазара И.Вазов?

# 318
А Ремедиум само в София ли има?
Все пак, ако някой е виждал и други подобни лакове като този синия, да споделя. Че този аз не съм сигурана дали ще го намеря.

# 319
  • Belgium
Аз не съм го виждала този синия на Манхатън в Ремедиум и то в няколко техни аптеки.

# 320
Аз съм го виждала преди две седмици някъде в тази на Иван Шишман, освен ако няма и друг син от тази серия

# 321
Чета ви тук, че има малки опаковки на Опи. На каква цена са и колко мл са?

Повтарям въпроса, че остана на предната страница.
А междудругото, сега забелязах, че в сайта на Essence са пуснали, че през юли и август ще е тази серия:
http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/retu … -to-paradise.html
, но сякаш имам спомен да съм чела за нея и преди.

Виждали ли сте по магазините?
Да има минита на Опи по 8 лв са, но обикновено хубавите цветове са по 4 в колекция и струват 32 лв.

# 322
От седмица съм въздържателка  Shocked Не за друго - бях на моренце  Whistling И сега с нови сили ще опустоша някой магазин за лакчета!

Вие сте доста напред! Браво  Peace

# 323
  • София
Молива-лакочистител на Essence е много добър,но вече не мога да намеря този с допълнителните накраиници.

Моливът лакочистител на есенс е перфектен и мирише мнооооого хубаво!
Аз си купих този с допълнителните накрайници от Поморие... предполагам, че е изостанал случайно. и именно той върши най-добра работа.
има един с по-прецизен уж накрайник - не ми харесва толкова, но и той става! 

# 324
Някоя да има на Севънтийн лака номер 263?
http://www.seventeencosmetics.gr/gr/colour/nails/super_shine_creme.html Че ми се струва прекалено тъмно за това, което търся и да не купувам така.

# 325
  • София
Aз го имам,приятно тъмно син цвят,но не е много траен на моите нокти Peace
Аз щях да ти го предложа,но не е съвсем като Манхатанъ,една идея е по-тъмен Peace

# 326
  • София

Моят нов лак, подарък-изненада по избор от любимия  Heart Eyes

# 327
Aз го имам,приятно тъмно син цвят,но не е много траен на моите нокти Peace
Аз щях да ти го предложа,но не е съвсем като Манхатанъ,една идея е по-тъмен Peace

Ако не те затруднява може ли да мацнеш някъде да го видя как седи. Много ще съм ти благодарна. Че на Севънтийн два си взех и двата са супер различни от това, което си личи отвън.
А какъв е този по-тъмният? МОже да ми хареса.

# 328
  • София
Точно каквото го виждаш тук е : http://www.seventeencosmetics.gr/gr/colour/nails/super_shine_creme.html
263 номер Peace

# 329

Мх, мерси. Ако не намеря друг в крайна сметка ще си взема този.
А Голдън Роуз да имат някакъв подобен?

Общи условия

Активация на акаунт