Лакове за нокти - тема 9

• 45 396
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • Belgium
Ми луд на шарнеко се радва, ако ще да е едно телешко стекче  hahaha

Аризона, добре си дошла, радвам се да те "видя", тъкмо се чудех къде изчезна от парфюмната тема  Grinning

Ако почнеш да описваш и бъркането на лакчетата, както описваше миризмите, ще е голям кеф  Crazy

# 301
  • Бургас
марш в парфюмната тема, че знаеш ли от кога питаме за теб  smile3513

# 302
Аризонова, 'що се скатаваш от форумското пространство  Crossing Arms
може да наминеш и през фентъзи-темата
в този сайт има всякакъв зарзават, но трябва да се реже  Laughing

# 303
http://www.essence.eu/bg/produkti/nokti/lak-za-nokti/colour-go-nail-polish.html - ето този се каня да си купя - 05.  PraynigМоля ви споделете инфо за цена, покривност, дълготраиност...моля...или да се ориентирам към КА?  Praynig

# 304
Цената е 2.70 лв. покривност страхотна, трайност не толкова, но това вече е индивидуално.

# 305
Беки, аз имам този и мисля да го пускам размените, малко ми е блед  не е това, което търся. А и леко непокривен за моя вкус. Ако искаш да ти го пазя, докато си дойдеш.

# 306
Чета ви тук, че има малки опаковки на Опи. На каква цена са и колко мл са?

Повтарям въпроса, че остана на предната страница.
А междудругото, сега забелязах, че в сайта на Essence са пуснали, че през юли и август ще е тази серия:
http://www.essence.eu/bg/produkti/modni-serii/weiterleitung/retu … -to-paradise.html
, но сякаш имам спомен да съм чела за нея и преди.

Виждали ли сте по магазините?

# 307
Аризона, добре си дошла, радвам се да те "видя", тъкмо се чудех къде изчезна от парфюмната тема  Grinning

Ако почнеш да описваш и бъркането на лакчетата, както описваше миризмите, ще е голям кеф  Crazy
Мерси за топлото посрещане! Hug
Бъркането не може да се описва, понеже е "на око" и "к'вот' стане". Grinning

Адри, мерси. Simple Smile В началото на лятото реших, че не обичам дълги нокти и до скоро ги поддържах къси, ама сега ми щукна друго.

ga_aMa_He, Бубс, ей ся ги почвам подред. Laughing

# 308
Ох, харесах си още един лак.  Simple Smile
http://theskinnywebsite.com/site/wp-content/uploads/2010/08/FP_5 … T1_080810.JPG.jpg

Някоя от вас по-напред беше постнала снимка сподобен, он тази марка не съм я виждала тука.
Сега продължавам да го издирвам в интернет, а утре евентуално ще разгледам и по магазините.

Ползвали ли сте моливът макочистител на Есенс? Изглежда ми удобен за премахване на зацапаното по пръстите, ама върши ли някаква работа наистина?

Аз днес си взех един лак на Манхатък, ама нещо не съм доволно. В магазина по-тъмен изглеждаше.  По-нататък и върху ноктите ще го видя, дано да ми хареса.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 08:54 от bubanka

# 309
Молива-лакочистител на Essence е много добър,но вече не мога да намеря този с допълнителните накраиници.

# 310
  • София
Благодаря ви на всички отговорили. Аз сега като се загледах това си е чисто ментово, преди го мислих за някакво ярко светло синеещо се. Е, поне си имам ментата. Simple Smile
Но има и още един цвят, който усилено търся. Розово, ама не ярко или бебешко, ами нещо такова:

Толкова лакове купих и все на някакви гадин цветове попадам. Който ми намери такъв направо ще е златен. Само да не е ОПИ, Шанел  и т.н. Повече от 10 лв не бих прежалила за лак Laughing
Предложения? Cry

Сега гледах КА 644 на спортната палата, много приличаше, ама не се сетих да го снимам да го видиш.

# 311
Благодаря ви на всички отговорили. Аз сега като се загледах това си е чисто ментово, преди го мислих за някакво ярко светло синеещо се. Е, поне си имам ментата. Simple Smile
Но има и още един цвят, който усилено търся. Розово, ама не ярко или бебешко, ами нещо такова:

Толкова лакове купих и все на някакви гадин цветове попадам. Който ми намери такъв направо ще е златен. Само да не е ОПИ, Шанел  и т.н. Повече от 10 лв не бих прежалила за лак Laughing
Предложения? Cry

Сега гледах КА 644 на спортната палата, много приличаше, ама не се сетих да го снимам да го видиш.

Няма нищо, и без това тук не съм виждала на КА.
Smokey мерси, значи утре мисля да си го взема.
Влюбих се в онзи синия на Селена Гомез и даже май сега като порових намерих, че това е доста подобно:

Предполагам, че и Флормар ще имат нещо подобно, но последно си взех един лилав лак и страшно трудон се триеше, та не зна мдали да рискувам. При вас как е свалянето на Флормар?

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 08:57 от bubanka

# 312
  • София
Най-после да си сложа велурената зелена Moda. От доста време го имам, но много се дразня колко са нетрайни матираните лакове. Направих го като сандвич по съвети от тук: http://www.lacquerized.com/2010/07/how-to-make-your-manicure-last.html

Сложих един слой запълваща база на Orly, после един слой от Moda, после от лепкавата база на CND и после пак от Moda. Надявам се това да го направи по дълготраен, ще видим, ако не го изтрия за да пробвам нещо друго.

Мисля да го трия вече, нищо му няма от 4 дни носене, но ми омръзна вече:

# 313
  • София
Ох Pampita,много ти харесвам ноктите Peace
за gumdrop-а,благодаря ти за предложението,но си го намерих в Amazon и от там ще си го взема...заедно с няколко други Flutter

# 314
  • USA, Steak State
Хахаха просто не мога да повярвам.. Една позната си търси Зулу-то из София. Някоя от вас да го е виждала някъде?

Общи условия

Активация на акаунт