Отговори
# 540
И аз не държа на тези неща с цветовете, плюс това сега има такъв голям избор в цветовата гама - и за колички, и за дрешки - за всичко, не е като едно време... Laughing Аз също харесвам пролетните "градински" цветове - жълто, зелено, лилаво, даже съм на 99% за светло зелена количка живи здрави  Crazy

При нас е страшна жега днес, нямам търпение да заминем за морето, броя дните до петък  Joy

# 541
Мерси, момичета  Hug
Добре дошли на новите мамчета  Hug

# 542
Нещо разхладително,че направо не се издържа!

# 543
  • Варна, морето, сините вълни...
Днес цял ден ме боли ниско долу повече отдясно, незнам дали са яйчниците. Пих 2 пъти но-шпа, но не ми минава  Cry А и днес е неделя и няма къде да отида. Confused

# 544
Aбе какво ни става с тези  болки днес??? Аз от вчера страшни киселини и днес сутринта се събудих с болки ниско долу,с твърд и подут корем.Или се вманиачавам от четенето кой има контракции,кой нещо друго,но до вчера нищо ми нямаше  Praynig
Добре,че по случайност утре съм на доктор и ще се разбере какво е,но като гледам оплакванията тук,няма да се учудя да е от големите жеги  #Crazy

# 545
Честит празник на всички празнуващи   bouquet аз само ви чета ,защото нямам какво ново да напиша,едва вчера по тъмно успях да се разходя малко и останах много доволна,тези жеги са ужасни Twisted Evilи на мен не ми дават още да пазарувам,но като разберем пола може и да склонят малко ,поне ще обикалям и ще разглеждам ,че после не искам изненади-всичко се случва Naughty

# 546
Привет и о т мен.
Да ви почерпя за именния ми ден с една моя торта:

Сега се прибрахме от почивка и имам много за наваксване. Бяхме седмица на море, после на Банско и така. От утре на бач. Стискайте ми палци - утре от 9.00 съм на фетална.

# 547
  • Mostly in my mind
честито на всички именници.   bouquet Мария, колко си лоша. как ни набиваш в очичките вкусната торта  Mr. Green

# 548
Мария, честит имен ден! Тортата е неустоима!

А що се отнася до обсъжданите въпроси - твърдо съм "за" приготвянето на най-важното за бебето предварително. Първият път не бях купила предварително само ваничката  и мъжът ми беше купил точно такава, каквато най-малко харесвах. Не че не ни свърши работа, ама като е гарга, да е рошава...
Не се доверявам по вкус и на бабите, знам, капризна съм, ама такава съм си.  Затова полека започвам едно по едно, защото изобщо не ми се обикаля през декември в студове /а тогава и някоя грипна епидемийка може да се заформи/. Така че, за да съм си спокойна, за да си купя каквото аз си харесвам, ще действам.

Лека вечер, а на празнуващите - хубава веселба!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 20:35 от happy-mamma

# 549
Здравейте на всички. Не мога да нсмогна да ви изчета.
Честит празник на всички именници! Весел празник.
Добре дошли на Цвети и Веси, лека бременост.
И на мен нещо в тези жеги ми е много кофти - постоянно ми се гади, въпреки че почти само на климатик стоя и не излизам, ама то направо въздух няма.
Утре съм на доктор и да стискате палци, че се притеснявам, че изоставам с прегледите и изследванията, но поне дано с бебчо всико да е наред!

Поздрави и успешна седмица!

# 550
  • Варна, морето, сините вълни...
Напълно съм съгласна с happy-mamma и аз предпочитам аз да си избирам и купувам всичко. Мъжо 100 % няма да успее сам, а както се очертава ще сме самички. Мама докато дойде при нас са 300-400км, и къде междувременно да търчи по магазини Hug

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 21:19 от mimi_jobnoto

# 551
На мен тази нощ ми беше много зле за пьрви пьт цяла нощ много ми се повдигаше и за да не поврьщам и да не ми се гади толкова много спах полу седнала направо ужас дано да не се повтаря Извинете че ви пиша рядко но нямам много свободно време и гледам повече да почивам когато сьм свободна  Честит имен ден на всички адашки  нека всички да минем една лека и безпроблемна бременност Praynig

# 552
Честит имен ден на всички именници.Със здраве и късмет да си носите името.

# 553
Добро утро, не знам от къде ги намирате кафенцата, така че от мен няма да видите нищо  hahaha
След малко отивам на лекар и дано изследванията ми са добри. Също така ще настоявам да ме погледне на УЗ, че от месец и нещо не съм си виждала мъничето, което вече почти усещам.
Снощи посетих Несебър. Беше невероятно. Фойерверки, песни, безплатно вино (само дето мен не ме топли) и супер настроение.
Искам всички кътчета на България да са толкова весели и позитивни както тук.
Успешен ден мамчета!

# 554
  • Mostly in my mind
добро утро. айде от мен кафенце тогава.

Общи условия

Активация на акаунт