Парфюмни размисли и страсти - 79

• 44 698
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • Враца
Burberry The Beat EDP, според мойте критерии - доста  Peace

# 706
Оо, супер, поръчвам значи без да се колебая.  Peace

# 707
  • някъде под слънцето...
Момичета, гледам, че говорите за аромати от едно време. Да ви питам и аз за един, който много харесвах! Някъде 85-та 86-та се продаваше във Валентина. Казваше се Fly away - в сив метален флакон 30 или 50мл. Много хубав флакон ( ми се струваше) С форма като на дезодорант и картинката май беше като отлитащи птици. Струваше 24лв. Мислех, че пазя флакона, но явно съм го изхвърлила все пак. И струва ми се бяха четири цвята. Някой има ли спомен за него и на коя фирма е?

БеШе парфюм део  и имаШе картонена опаковка, без претенции да съм съвсем то4на Elida  Gibs или неШо подобно
Натя 4естито..., Мис Диор е разкоШен, малко ретро,, дано ти хареса
Почти съм сигурна, че нямаше картонена опаковка, защото много ми бяха харесали флаконите подредени във Валентина. И си беше парфюм без део. И си беше скъп 24лв. и то май 30мл. Нина Ричи струваше 38лв. и 45 комплект.

Бижу дали няма да се сети?

Може и да си права и да е бил парфюм...а може и моят да е бил део парфюм
Но за картонената кутийка  съм сигурна, заЩото толкова ми беШе харесала 4е си бях изрязала лицевата 4аст и   я използвах  за отбелязване на страниците, когато 4ета,  до преди няколко години  все оЩе я виждах из къЩиШиШето беШе  като на дезодорант по  доста по малко от това на  импулсите, които бяха хит по онова време.Моя беШе неЩо в св синята гама.Купувала съм го по онова време от парфюмерия в хотел на Балкантурист.цената определено беШе над 20 и под 30 лв, колко то4но не помня, но доста време го оглеждах, докато реШа да го купя,Сигурна съм  4е беШе то4но Fly away

За съжаление  бъзо из4езна  и пове4е не се появи по магазините...

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 19:21 от sl

# 708
Бижу дали няма да се сети?
Името и описанието ми говорят нещо, но... толкоз. Thinking Нямам спомен да съм ползвала този парфюм, затова никаква подробност не ми изниква. Simple Smile

Гагич, къде си, да пуснеш новата тема?

# 709
  • Boston, MA
...Между другото,ако на някой му е писнало от Нилските,но иска нещо сходно да пробва Воаяж,който е комбинация от Тере Де Ермес,Нилските и още нещо в базата,която е дървесина и мускус май,на мен много ми харесва Wink /виж гет/
...

Анжеликите май, поне на мен Воаяж ми прилича на Аngeliques Sous La Pluie.

По повод ретри миризмите - мамчето сега се маже с това:
http://www.thebodyshop-usa.com/body-butter/prod1031511
много й приличало на едновремешния лимонов крем.  Laughing

# 710
...Между другото,ако на някой му е писнало от Нилските,но иска нещо сходно да пробва Воаяж,който е комбинация от Тере Де Ермес,Нилските и още нещо в базата,която е дървесина и мускус май,на мен много ми харесва Wink /виж гет/
...

Анжеликите май, поне на мен Воаяж ми прилича на Аngeliques Sous La Pluie.

Значи мосю Елена продължава в същия дух,залага на вече печеливши комбинации,чудя се кога ли ще създаде нов шедьовър Thinking

# 711
Еййй, как сте бе мацоранки?

Flutter Flutter  bouquet  bouquet

Аз да си призная от много време не съм била толкова парфюмно спокойна.  Thinking

# 712
Аз да си призная от много време не съм била толкова парфюмно спокойна.  Thinking
Ти си не само парфюмно спокойна, ами си и форумно спокойна... Crossing Arms
Никаква те няма Hug Heart Eyes

# 713
  • USA, Steak State
Момичета, да ми препоръчате аромат за дрехи... Нещо силно, но ненатрапчиво.

# 714
  • Germany
Днес случайно попаднах в затънтено градче в затънтена парфюмерия, но ако знаете какво открих - Блек кашмир (имаше 2 броя 30 мл.- 82 лв.), Ню ЕДП и ЕДТ, Органза фърст лайт, Кингдъм (потресена съм от аромата  Sickу едва го отмих), Джил и много други, всичко потънало в прах, а аз - без пари  #2gunfire. Имаше даже еликсира на Ермес, 100 мл. бяха 180 лв. Сега чакам с нетърпение до другата седмица, за да отида да изкупя това, което е останало. Май няма опасност да се свършат  Wink.

# 715
За съжаление  бъзо из4езна  и пове4е не се появи по магазините...
Sl, да, наистина бързо изчезна. Бях решола да си взема още един, но докато се наканя изчезна.

Да питам между Инсоленс ЕДТ и ЕДП каква е разликата?

# 716
Днес случайно попаднах в затънтено градче в затънтена парфюмерия, но ако знаете какво открих - Блек кашмир (имаше 2 броя 30 мл.- 82 лв.), Ню ЕДП и ЕДТ, Органза фърст лайт, Кингдъм (потресена съм от аромата  Sickу едва го отмих), Джил и много други, всичко потънало в прах, а аз - без пари  #2gunfire. Имаше даже еликсира на Ермес, 100 мл. бяха 180 лв. Сега чакам с нетърпение до другата седмица, за да отида да изкупя това, което е останало. Май няма опасност да се свършат  Wink.
Направо ти завидях и то неблагородно Imp

# 717
Това си е направо като част ог кошмарен сън.толкова съкровища и ти насред тях без пари Издай моля те къде е позиционирана пещерата на Али Баба? Praynig

# 718
  • Враца
Днес за пръв път Хипнозата издържа по-дълго при мен  Shocked
Не мога да повярвам.
А така я обичаааам  Heart Eyes

# 719
Тук май ще е по-удачно да питам. Искам да купя един парфюм и попитах продавача дали е истински. Отговори ми:
3801 is the 4 digit code engraved in the bottom into the box..
Thanks!!
Това какво ще рече? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт