Парфюмни размисли и страсти - 79

• 44 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Оценявам важността всеки да даде своя глас, но както показа историята - когато тук се заговори за нишови аромати, тази тема замря. Мисля, че е достатъчно ясен пример, за да се вземе решение.
Съгласна съм с това, че темата не върви, когато говорим за нишови аромати. Grinning
Не мога да разбера обаче превръщането на Размислите в спамо-чат тема с втръсналите "запис", "тук съм", "там съм", "няма ме", раздават се на поразия букети между "девойките" и се четат обяснения в любов. Ами за тази фукнция има скайп и всякакви други там месинджъри.
А пък това, че темата за ценителите била елитарна Rolling Eyes, никак не съм съгласна.
Всеки в един момент се докосва до нещо подобно и не е необходимо да има в колекцията си маса такива аромати, за да пише. Защо се комплексирате, не мога да разбера? Аз почти нямам нишови, пък и да имам 1-2 не ги приемам като нещо изключително, но си чета в темата и ми е приятно. От време на време и пиша. Понякога е полезно човек да чете и да пробва нишови, пък дори  и само, за да се убеди, че нищо кой знае какво не е изпуснал, освен олекването на джоба. Joy
Emia, перфектна както винаги. Страхотно си го казала. Hug Не можах да разбера защо някои момичета не желаят да пишат, да питат в другата тема. Нишовите аромати, които имаме почти всички познават по простата причина, че се носят по срещи и се пращат проби.

# 76
Не мога да разбера обаче превръщането на Размислите в спамо-чат тема с втръсналите "запис", "тук съм", "там съм", "няма ме", раздават се на поразия букети между "девойките" и се четат обяснения в любов.

Аз това не можах да го разбера  Rolling Eyes
е, Гагич - тук е малко махленско такова, говорилня, в която освен за парфюми се споделят и доста други преживявания свързани с тях, та затова  Wink Доста неформално е, в което няма нищо лошо, разбира се - стига да не се дразнят някои, че не всичко е по същество, а се коментират и други дреболии от ежедневието. Докато другата темичка е съвсем стегната и по същество. Аз първоначално исках да е една, че да не търся къде е отишла нишовата по страниците, понеже не пиша в нея, а от време на време чета. Но сега съм твърдо за отделни. Wink

# 77
Оценявам важността всеки да даде своя глас, но както показа историята - когато тук се заговори за нишови аромати, тази тема замря. Мисля, че е достатъчно ясен пример, за да се вземе решение.
Съгласна съм с това, че темата не върви, когато говорим за нишови аромати. Grinning
Не мога да разбера обаче превръщането на Размислите в спамо-чат тема с втръсналите "запис", "тук съм", "там съм", "няма ме", раздават се на поразия букети между "девойките" и се четат обяснения в любов. Ами за тази фукнция има скайп и всякакви други там месинджъри.
А пък това, че темата за ценителите била елитарна Rolling Eyes, никак не съм съгласна.
Всеки в един момент се докосва до нещо подобно и не е необходимо да има в колекцията си маса такива аромати, за да пише. Защо се комплексирате, не мога да разбера? Аз почти нямам нишови, пък и да имам 1-2 не ги приемам като нещо изключително, но си чета в темата и ми е приятно. От време на време и пиша. Понякога е полезно човек да чете и да пробва нишови, пък дори  и само, за да се убеди, че нищо кой знае какво не е изпуснал, освен олекването на джоба. Joy
Emia, перфектна както винаги. Страхотно си го казала. Hug Не можах да разбера защо някои момичета не желаят да пишат, да питат в другата тема. Нишовите аромати, които имаме почти всички познават по простата причина, че се носят по срещи и се пращат проби.
О, хайде да си го кажем и честно. Темата замря, защото някои момичета просто не искат да пишат вече- подгонени от желанието да се отърват от тази..."мания".
Финансови причини, някакви други ли ...няма значение.
Разговорите за нишови парфюми никога не са ме дразнели. Вероятно не съм толкова "запленена" вече. Laughing
За сметка на това пък имаме нови свежи, изключителни попълнения. Радвам им се винаги Hug

Напълно съм съгласна с по-горното.............
Не разбирам обаче защо трябва стриктно да се спазва правилото-ни дума за ниш или ексклузив-струва ми се,че често се водят разговори за 2-3 парфюма едновременно,пък чудо голямо че единия може да е ниш Rolling Eyes
ми те цените на Шанелите и Тиери-тата. са почти като на ниш ароматите

# 78
Да Шанел е 50 мл. е 149 лв., а Аник Гутал е 140 лв. за същото количество.

# 79

всъщност не знам защо да има значение цената в случая..... по-скоро е масовостта и достъпността. Все пак Аник Гутал е само в София засега, а пишат доста момичета от страната Wink

# 80
.......тук е малко махленско такова, говорилня, в която освен за парфюми се споделят и доста други преживявания свързани с тях, та затова  Wink Доста неформално е, ....

А, да, даа, абсолютно съм съгласна  Peace
Така си е, но това прави темата много разпускаща и на мен лично, заради това ми харесва  Heart Eyes

.......Не можах да разбера защо някои момичета не желаят да пишат, да питат в другата тема. Нишовите аромати, които имаме почти всички познават по простата причина, че се носят по срещи и се пращат проби.

Ааа, не че не желая  Laughing, просто: за питането - ми е неудобно да се "изпльоскам" с въпрос, а за писането - не познавам обсъжданите аромати и не мога да ги коментирам. Да, има срещи, където се носят щедро аромати, но трудно можеш да запомниш аромат от едно съприкосновение и то сравнително кратко. Аз лично не бих посмяла да давам мнение за толкова малко познат аромат. (аромат - 4 пъти  Crazy)

# 81

всъщност не знам защо да има значение цената в случая..... по-скоро е масовостта и достъпността. Все пак Аник Гутал е само в София засега, а пишат доста момичета от страната Wink
Така е, далеч съм от мисълта да се пише само за нишова парфюмерия, това е досадно често, авсеки обича лежерните непринудени разговори. Знае се, че ако има някакъв въпрос винаги ще има някой да отговори, предимно от момичета от чужбина, защото те имат възможност много да пробват и са истински експерти. Защото парфюмен спец се става с много желание, с много време, с много четене, с много проби и с много пари това е истината.

# 82
Ааа, не че не желая  Laughing, просто: за питането - ми е неудобно да се "изпльоскам" с въпрос,
От кого точно ти е неудобно от мен, от Мимси, от Рени, от Пикси, от Бубка да не изброявам, че ще пропусна и обидя някого.
погрешка публикувах втори пост и не мога да го изтрия и да редактирам.

# 83
  • Варна
ОООООО, Гага, уверявам те, че само от едно съприкосновение с Руската кожа на Шанел го определих като гаден и повече съприкосновения не ми трябват.  Laughing
Не е нужно да знае човек всичко, аз много и от ниш, и от мейнстрийм не познавам. И какво от това? Не съм тук на изпит или надцакване. Като не знам и ме интересува - питам. На много питания не отговарям, просто защото нямам какво да кажа. Нищо страшно няма в това.

# 84
И аз няма да изброявам, защото ми е неудобно от темата, а не от конкретни потребители, жалко, че изписахме света, а още не може да стане ясно.  Rolling Eyes

# 85
Всеки да пише където иска, важното е да се забавляваме и да споделяме общата страст. Hug  bouquet

# 86
Точно така  Hug
Да разменим по един букет, докато още не са ни се скарали  Laughing  bouquet

# 87

Струва ми се,че повечето момичета си мислят,че цената на ниш ароматите е космическа,а що се отнася за пробване,ами има парфюмни срещи,някой мили дами не отказват да ти вземат пробичка от определен аромат от магазините или да ти пратят от собствените си наличности......

# 88

Струва ми се,че повечето момичета си мислят,че цената на ниш ароматите е космическа,а що се отнася за пробване,ами има парфюмни срещи,някой мили дами не отказват да ти вземат пробичка от определен аромат от магазините или да ти пратят от собствените си наличности......

о, дааа, но това е за видни маниачки като теб  Wink иначе, съгласи се, че едно е да влезеш в парфюмерията и да тестваш де що има, а друго да издирваш, да получаваш специални пробички, да ЗНАЕШ какво точно искаш да пробваш и т.н. Laughing
П.П. време е Бубанка да ни насмете набързо......... Confused

# 89
  • Варна
Бубс сега ни гледа сеира и след малко ще размаха  newsm75

Ей затова е по-хубаво да е една темата - защото покрай разговори за всякакви парфюми всеки мод толерантно ще погледне на малко спам за разтоварване. А като са профилирани се очаква да е всичко точно по темата, ей тогава си мисля, че ще пада голямото кастрене и темите съвсем ще се спихнат (брех че дума  Rolling Eyes)

Общи условия

Активация на акаунт