Парфюмни размисли и страсти - 79

• 44 841
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аа, мерси Денси. Ще проверя, когато имам път натам. Hug

# 496
Късно е... Mr. Green Вече ги тествах...Не ми хареса нищо, освен може би Еуфорията, но не ме грабна..Пръснаха ми и на Ван Клийф и Ейприлс - Ориенс, в началото ме очарова, сега ми е...компот на ръката Sick . Нямаха Москино Котюр, който много исках да тествам Sad , Галианото нямаха, също и Ню на YSL, Guess Marciano, Магнетизъм, а най-много съжалявам, че не можах да помириша Jil Sander - Style Sad .Толкова хубави неща четох за него и по описание ми се стори, че много ще ми допадне,ама..уви Confused Zen е на ръката ми в момента, но....определено на блотерчето беше по-вълнуващ Rolling Eyes Накрая ша взема да си закупя за пореден път Алиена и така. Нищо не ме впечатли дотолкова, че да го поискам Tired  Дилянка, май си права, че трябваше да изчакам.Всички тези парфюми са за по-студено време и може би тогава биха ми харесали повече.Сега задушават..Иначе за зимата ще си ползвам Орхидеята, която сега просто се губи в тия жеги, Адикта ще го подновя задължително, ще се запася и с една Хипнотична отрова и какво още....Алиена май ще си купя тези дни.Той ми е всесезонен и много любим.То се е видяло, че нищо няма да харесам. Някой има ли наблюдения за Ликьорения Алиен? И изобщо предлага ли се вече на пазара или е бил лимитка? Че нещо много тъпо ме гледат продавачките, като попитам за него. Rolling Eyes Ако някоя от вас знае също дали и къде предлагат на Jil Sander парфюми, ще съм и благодарна да сподели.Много искам да тествам парфюмите и.

ликъореният ейлиън е страхотен,само че не знам къде може да го пробваш,много по хубав от класическият,аз се замислям за една 30ца:crazy:

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 17:50 от kaloqnis2007

# 497
  • Враца
Има ли 50-ица ??  Shocked
Мислех, че са само 30-ици ?  ooooh!

# 498
Има ли 50-ица ??  Shocked
Мислех, че са само 30-ици ?  ooooh!

ОТ АЛЧНОТИЯ написах 50,само 30тици са Peace

# 499
Аз си поръчах един ликьорен Ангел. Уж не харесвах Мюглер... Rolling Eyes Дано пристигне до два дни, заминавам и аз на море най сетне!
Ликьорения Извънемен ще го пробвам и него.

# 500
А някой да ми отговори за Мадамата на Готие?
То аз май си отговорих сама - ЕДП е с черно и не е пуснат тука още.
Ама има ли ЕДП вариант на първата Мадама?
Дилянка, и аз съм за Мадам едт. PeaceЕдп-то го има и тук,но на мен ми се стори Sick,а розовата Мадама я харесвам.

# 501
  • при морето
Аз да се похваля-такива красоти получих днес....
Нямам думи просто bowuu
Няма да изброявам всичко,но в момента съм с Париж-Ню Йорк,невероятен е,препоръчвам го с две ръце-мисля,че е ексклузив на Герлен.На другата ръка -с Бойс Торид,пак на Герлен.Но той не ме впечанлява толкова,не!Оня,първия,е върха!„
С другите ще се хваля утреее
Сега отивам да го разходя ,боже,нещо фамозно е! ooooh!

# 502
Здравейте момичета! В бюти зоун на Стамболийски или в цум има ли го ликьорения извънземен? Всъщност къде в София може да се тества? Разпалихте ми любопитството с него....

# 503
  • Sofia
Не съм го виждала по нашите магазини.
Купуваме от чужди сайтове.

# 504
Не съм го виждала по нашите магазини.
Купуваме от чужди сайтове.

в директа е доста изгоден,току що отнесох един Mr. Green

# 505
  • София
Жалко, че го няма в парфюмериите.Не ми се иска на сляпо да го поръчам, пък и чета противоречиви мнения за него...Някои пишат, че мирише на бъчва.Ще пътувам до Турция другия месец, дали ще го има във freeshop- a на границата? Едва ли... Tired

kaloqnis2007, може ли линк към този сайт? Rolling Eyes

# 506
  • Варна
Само споменът за този ликьорен извънземен може да ме накара да повърна  Sick Sick Sick
Честно, няма по-гадно нещо минавало покрай носа ми в последно време  Confused

# 507
  • София
Дааммм.Определено няма да се купува на сляпо Rolling Eyes  Laughing

# 508
  Някой ще ми опише ли Императрицата на D&G?

# 509
Плодова водичка. Някои казват че мирише на диня. За мен - аромат за млади госпожици.

Последна редакция: ср, 18 авг 2010, 23:58 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт