Парфюмни размисли и страсти - 79

• 44 791
  • 722
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз пък да ви кажа, че вече цяла седмица се нося с един единствен парфюм - Alien Saphir Soleil. Голям кеф... Mr. Green Очудена съм от себе си, обикновено и два дни не карах с един и същ, ама сега какво ми стана...

А сега съм решила да изцъкам няколкото почти празни флакони и няколкото отливки, които имам... Ей така, да поразчистя гърдероба малко....

# 541
А аз тоя Alien го забутах някъде, добре че ми напомни.
Ще го понося днес. Grinning

# 542
Привет, мацки!

Идвам да споделя набързо, че май имам нова парфюмна любов. Grinning Не знам все още дали ще бъде мимолетен флирт или дълги и продължителни отношения, дали ще потъне като просто харесван или ще се нареди до онези три, изпитани във времето аромата, но това сега няма значение.
Става дума за Фражил ЕДП. Grinning Бо-У-жест-вен! Няма да правя пространствени и досадни описания, тъй като нито сме се опознали като хората, нито съм си сложила както си трябва /потопена съм в Сицилия, понеже Grinning/, но и капчицата, която размазах по кожата си, ме побърква от кеф.
Не го познавах, а съставките му във фрагрантика определено не изглеждаха много от "моите" - както съм казвала, изпитвам ужас от богато наблъскани пирамиди, но навсякъде, където четох за него, една страшна дума излизаше все на преден план - тубероза! Mr. Green Кофти ми е да го кажа, но самото наименование винаги ми е звучало като "туберкулоза". Ама не за това ме върна една крачка назад, а защото знам, че тя тук не е долюбвана, а примерните парфюми, в които бе дадена, че я има, ме хвърлят в потрес. Освен един - Пойзън! Heart Eyes
И точно тук ни се пресякоха допирателните с Фражил. Точно, амо точно ей това, на което той мирише така доминантно, ако то е туберозата, както предполагам, е онова нещо в Пойзън, на което аз казвам "Вишни или домашен компот от вишни" и пр, и на което мирише цялата му кутия, че и съседните на нея. Явно в мен е "дефектът", че така обозначавам този аромат, и поради туй с никой друг не се намерихме в регистрирането му, ама тъй ми го говорят рецепторите.
Да спомена само и приключвам, че пак я подкарах надълго и широко, че любимата "острота" присъства тоже - вече, мисля, съм сигурна, че е бергамотът тъй действащ ми подлудително кефозно, пък и роза - нежна, кадифена и хладна... абе, ще дебна някоя по-прохладна вечер, че да се докарам с него по-така. Grinning
Чудесняшки!

# 543
Аризонкааа - точно ясно, силно и присъствено усещане за тубероза е Фражил ЕДП Wink явно си падаш по нея Laughing

# 544
И аз така смятам да заключа и да не се тормозя повече с догадки. Laughing

# 545
  • Sofia
За мен Фражил  е разложително сладникав.
И като сме на тема Готие - пробвах прословутия Класик едт , който миришел на секс, феромони ... Ами при мен мирише чистичко и сапунено.  Rolling Eyes Ако е секс, то е някакъв съвсем стерилен.  Laughing

# 546
  • Враца
На мен Фражил ЕДТ ми е подобен на Жадор.
И туберозата там мирише като измита .

# 547
От жегата е. И при мен се губи Клое едп сега. Пролетно време е много шлейфов.
Възможно е и от жегата да е,но пък съм на климатик newsm78
Ще се пробвай да разнося и ЕДТ-то и тогава ще реша....
Благодаря ви   Heart Eyes

# 548
И като сме на тема Готие - пробвах прословутия Класик едт , който миришел на секс, феромони ... Ами при мен мирише чистичко и сапунено.  Rolling Eyes Ако е секс, то е някакъв съвсем стерилен.  Laughing

Същата работа и при мен, егати секса, чисто пране  Crazy

Днес от сутринта мисля един парфюм, но ме беше срам да попитам жената  Blush нещо познато, от типа на Инсоленс, Адикт, сладичко, но приятно в топлото и невероятно шлейфово, давайте идеи.

# 549

Същата работа и при мен, егати секса, чисто пране  Crazy

Днес от сутринта мисля един парфюм, но ме беше срам да попитам жената  Blush нещо познато, от типа на Инсоленс, Адикт, сладичко, но приятно в топлото и невероятно шлейфово, давайте идеи.
А бе кое е това Готие за което говорите  Rolling Eyes
Напоследък съм на вълна сапунени,чистички аромати,а това чудо не съм го душкала Grinning

# 550
# 551
До колкото имам спомен от далечната ''99г/тогава го тествах за последен път/ май нямаше нищо общо с прани,чисти чаршафи и такива,а по-скоро беше нещо като гъст сироп Thinking,
но ще го тествам,ако ми попадне,може пък възприятията ми да са променени.

# 552
  • USA, Steak State
Благодаря ви момичета, ще се тества.  Peace

# 553
  • Boston, MA
Tha BlackWidow, аз съм за Dark Amber and Ginger Lily  Peace

И аз за него.  Peace

# 554
До колкото имам спомен от далечната ''99г/тогава го тествах за последен път/ май нямаше нищо общо с прани,чисти чаршафи и такива,а по-скоро беше нещо като гъст сироп Thinking,
но ще го тествам,ако ми попадне,може пък възприятията ми да са променени.
goddess ,вероятно тогава си тествала Класик едп(не го знам от коя година е Rolling Eyes)-той е плътен и тежък. Peace

Общи условия

Активация на акаунт