Разделно хранене 44

• 40 069
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Привет  Hug

# 646
search search search Как сме? eat

Дънди, Мурка само вие ме обичате, еййй  Hug

Дидиживко, добре дошла и от мен!  Hug Хехе, май си поредната, на която й е странно, че тук си говорят/говорим за всичко друго, само не и за РХ  hahaha Joy Много ми допада идеята всеки от нас да пише какво е сготвил/ще папка днес/утре.   bouquet Аз днес направих страхотно броколи с млечно-чеснов сос. Ако някой го интересува мога да драсна как го сътворих.  Mr. Green

Говорейки за броколи, тъй като аз го о-бо-жа-вам събирам идейки как да го готвя, така че хайде момичета, понапънете се малко и стига само дрън-дрън, тинтири-минтири ritnik perko  Hug

ПС Белладонна, гледам четеш - как върви твоето РХ? Hug

# 647
Много се радвам, че не сте ме забравили.
Малката расте, похапва по малко пюрета и каша, Кал е добре, а покрай тях и аз.
Много голяма лъжица за моята уста се оказа гледането на 2 малки деца..... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Сега спят и двете за това пиша, иначе нямам никакво време. Grinning Laughing Laughing
Опитвам се вече леко полека да мина на Р.Х, но ми е трудно...все има някакви изкушения.... Mr. Green

# 648
  • Canada
Привет Прекрасни! Hug

Бърборанка , аз броколите ги пускам във вряща подсолена вода с малко масло за 10-тина минути и ги поднасям с пе4ено месо. Другият ми вариант е да ги хрупкаме пресни топнати в готов сос , Цезар например ...3-ти вариант(които само аз ям) - леко сварени броколи и цветно зеле заляти със сос бешамел и след това пекнати на фурна.
Напиши моля те рецептата за тези броколи които правиш ти.
Дънди намерих записа и го гледах...и теб те мернах  Heart Eyes  Много ми хареса изпълнението на цигулка  Peace
Сладкиш4е много се радвам да те "видя". Ами Кал не ходи ли на дет.градина? И две4ките ли ги гледаш у вас?  Hug

Хайде и по темата  Wink аз нали съм 90-дневната и днес ми е белтъ4ен
З: кафе+две круши
О: яйца по панагюрски + салата
В: Кашкавал на фурна+ салата
Гуш на вси4ки! Hug Hug Hug

# 649
Здравейте момичета.
Прибрах се, наядох се и сега започвам голямото чистене.
blue sky, мръсната работа е свършена, сега остават довършителните работи, които никак не са малко и разбира се- чистене.
Добре се получи, като придобие завършен вид, ще показвам.
Сладкишче, как да те забрави човек!
Май имаш нужда от почивка, децата нямат ли си баби?
Бърборанка, и на какво почиват изводите ти, че останалите не те обичаме?
Аз обичам броколи с няколко вида сирена, като синьото е задължително.
Вяра, страхотно изглежда къщата !
Има вълшебство в тези Родопи...............
Ох трябва да ставам и да започвам да  clean.
Всички, ама всички, без изключение  Hug!

# 650
Бърборанка, и на какво почиват изводите ти, че останалите не те обичаме?

Ами сигурно понеже рядко някой ме адресира мен, аз съм духххх, невидимаааа.  Joy И на шут се правя и ей го - ти отрази ли ме? Значи не ме обичаш! Crossing Arms Ааа даже и прегръдки няма за мен  Crossing Arms Ааааа  Crossing Arms Ще я вадя, да знаете, ще я вадя - бухалката на Дънди  Laughing Това всичко в кръга на шегата, сега някой да не вземе да ми се върже...   newsm47 smile3505

Йонче, а ти би ли споделила как приготвяш кашкавала на фурна? Звучи добре!   chef Благодаря за идеите за броколито.  Hug Май само идеята със соса бешамел ми допадна. Аз май правя нещо подобничко, но не съвсем. Значи бланширах си броколито, да кажем го варих 10тина мин. (но в неподсолена вода). На котлона разтопих 1/3 пакетче масло (от 250гр), леееко запървиж глава чесън, нарязан на много дрени кубчета, запържих 3 препълнени с.л. брашно и махнах от котлона за момент. Разбих си около 500 гр кис.мляко и заляг сместа, върнах на тих огън и бърках до сгъстяване, добавих копър и малко сол и пльокнах броколите в тигана. Предполагам ще е яко и ако сервираш броколито в чиния и тогава залееш със соса. В моята си чиния поръси със съвсем малко пармезан. Стана супер! За майка ми станало малко кисело и предложи да го правя и с прясно мляко, но на мен така много си ми хареса. Почти същото съм яла в Дивака (ако знаеш тази софийска кръчма) и отдаааавна се каня да се опитам да го приготвя.

Днес намерих в нета и рецепти с няколко вида сирена, както е писала и Алекс, но на мен май ще ми дойде малко тежичко, не знам..  Thinking А преди четейки рецептите за РХ във форума съм си извадила някаква за броколи (или карфиол) с галета. Купила съм си, но ще пробвам по-натам, нещо не знам защо ме съмнява това - броколи със запържена галета.  Thinking

# 651
Бърборанче,Йони ще ги пробвам и аз тези броколи!
Целувам ви всичкииииии! Heart Eyes

# 652
  • TX
добра вечер и от мен  Hug на всички разделни душички
като сте се разписали за броколи да си кажа и аз любимата ми зимна салата
броколи ситно нарязано , зеле, настърган морков, краставица на жулиенчета, всичко това де овкусява с любимото чесънче (и без него понася) копърче , киселко малко и зехтинец от тази баластра мога за изям промишлени количества
лека от мен

и там сърдитки питки ли надушвам , а бой де  Wink

# 653
Добро утро  Grinning.
Бърборанче, ще се самоцитирам :
Бърборанке, децата си имат такива периоди .
За всичко си има причина .
Няма ли някой да те сменя за малко, да можеш да е разтовариш психически.

Може би не четеш всичко, но.... както и да е .
Успокои ли се детето?
Нямам почти никакво време, нито на работа, нито вкъщи и затова набързо ви прочитам и драсвам по няколко реда .
И сега ме пришпорва времето, затова не се сърдете, че не ви изброявам поименно .
На всички желая прекрасен и успешен ден Hug.

# 654
Здравейте, душички!
Аз продължавам с 90 дневната, но ви чета редовно.
Идеите за броколито са интересни.Ще ги опитам.
Бърборанке, винаги ми е приятно да видя, че си писала.
Малката ни щерка е болна на антибиотик от вчера защото не можем да овладеем температурата.
Сладкишче, хубаво е някой да те отмени дори за 5 мин.
Алекс, страхотно кафе.
Джижи, Геликас, Йонито, Госпожо,Блу скай, Сладурска, Мурка, изпращам ви по една прегръдка.Ако пропускам някого да ме извини.
Приятен ден!

# 655
събирам идеи - ще почета малко при вас  bouquet

# 656
  • София
Здравейте бонбони  bouquet.
Бърборанче -  bash dancing newsm19.
Алекс - то чистенето след грубия ремонт е най - трудоемко, намирай време да почиваш Hug.
Галина - да се оправя бързичко детенце Hug.
Много хубави рецептички са броколи сте дали, ще ги пробвам bowuu.
Отивам да се трудя, хубав ден от мен  bouquet.

# 657
Снощи ,гледам една дружинка чета дружно темата и докато да се известя ми пропадна нета.Ужас #Cussing out
Та по повод на броколите и аз да ви светна Shocked
Правя си крем супа - броколи,моркови,карфиол,праз и изобщо каквото имате и обичате.Задушавате в малко вода ,а после се добавя течна сметана.Пасирате и хапвате Wink.Подправки кой каквото харесва и му понася.Може и някое крутонче да се излъжете да сложите.
Другия вариант - същата тази смес след като я задуша ,я запичам с кашкавал.Охххх как ми стърже коремаааааааааааа.
И една салата - съвсем леко задушени броколи и карфиол / да хрупкат/,кисели краставички,домати,зелен лук или чесън или праз и става голяма пикантерия.Може да залеете с някакъв млечен сос .Стига ,че започнах да мокря клавиатурата Laughing
Бърборанке - не се сърди ,че някой не те е споменал.И на мен никой не ми отговори на въпроса,но някой ден пак ще си попитам Mr. Green
Галинка - не допускай антибиотик следващия път.Давай нещо за имунната.А сега ви пожелавам бързо и успешно оздравяване!!!
Алекс - нещо не ми отговаряш на ЛС newsm78
Днес откраднах малко време и пресадих някоя друга саксийка.Довече пак и съм готова и доволна от себе си Embarassed
Иначе от два дни закусвам : банан,ябълка,круша или грозде,мед и домашно кисело мляко.
За обед днес мисля да хапна филийки с масло, авокадо и маслинка.Много мазно ама много вкусно.
Довечера зелена салата с кашкавал.
Оставям ви да си хапнете вкуснотийките ,който сте си приготвили и после пак може да ви проверя Mr. Green

# 658
Еее Алекс, чета как? И това го прочетох. Ама ти много насериозно ме приемаш  Crossing Arms Избъзиках се защото след последния ми пост там вече не знам точно кой  Mr. Green нали бях написала на БЪЗИК, че Мурка и Дънди само ме обичат, ти попита защо само те, аз отговорих, пак на БЪЗИК 'ами ето на последния ми пост нищо не си ми написала' или там каквото.  Joy Ей, къде ти е чувството за кумор? Я недей така, че вече вярно ще се разсърди 'питката' (Муркич)  Joy

Вяра, опаа, кой въпрос, мила? Дъл не съм го пропуснала?  newsm78 Питай пак, обещавам ако мога да отговоря!  Hug

Галинче  Hug Ох, малката бързо да се оправи, че много лошо така. Sad

Аз също обожавам и правя крем супа от броколи или карфиол. ОБАЧЕ както е по рецептите със заквасена сметана 1) ми киселее, 2) имам чувството, че се разваля по-бързо с тази киселина вътре.  Crossing Arms Най-вкусна (макар и не толкова здравословна) си става с готварска сметана.

# 659
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
Виждам поразвеселила ви е Бърборанка!
Бърборани, и аз си те обичкам, а обичам да гледам и Анди как танцува.
ВяраВики , рано пиле, рано пее, ама и хубаво място си си избрала.
Иначе личния състав нещо много се е разпасал и отсъства, но ще започна да пиша неизвинени. Това вече не се трае!  Naughty И ти влизаш в групата, откога чакам за снимики /Ако си качила днес следобяд нещо- не съм гледала- виноват! Embarassed/ А сега сериозно -възхищавам ти се . Имаш време за всичко. Твоето мило е бил щастливец. Дано го оценява. Hug

Yonito  , как мина Деня на благодарността. Йони как се облече. Търсих снимки, но не видях. Чакам! Hug
sladkish4e , моите деца се с 2 години разлика и ми беше много трудно. Помагаха ми бабите, но основно грижите са си на мама. Мечтаех да имам само един ден за себе си. Сега имам много свободни дни, но онези времена ми липсват. За РХ, има време мила.
aleks  , наистина са вършебни Родопите. Аз затова скочих от Пирин на Родопите. Peace
Галинка, пожелавам бързо оздравявавне на малката принциеска. Стискам палци и и изпращам цялата си позитивна енергия. Hug
blue sky , как е английския?
Всички рецепти за броколи, най -прилежно си записах  и ще пробвам.
Аз утре заминавам за Солун. В неделя ще се прибера и ще ви нагледам. А следващата седмица е много тежка за мен.
На всички невидимки! Hug Hug Hug
Murka на ред е Сънчо, мила!

Общи условия

Активация на акаунт