ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 205
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Питай, питай,да знам кога да съм на линия  Mr. Green

Първо си приготви парцали и кофи, че ще е голямо чистене  Mr. Green

Рали, честит рожден ден   Hug
Тц - ставам само за пиенето  Mr. Green Изрично ми забраниха кофите, парцалите и препаратите - добре, че дават да се къпя на децата с шампоана,че иначе не ми се мисли  Crazy

Аз идвам с моите роботчета! Те ще си чистят, а ние ще се черпим...  Wink

# 76
  • София; Дружбето
Измислих, за рд искам подарък - робот-прахосмук Mr. Green
Рали, ЧРД. Жива и здрава и много щастлива да си Hug

Аз съм сама с деца, бате го пуснах за риба. Макар че тая риба късно вечер малко ме съмнява, но ще си компенсира двойно той Crossing Arms

Де сте бе. Я кажете от де да купя вкусна торта и красива и да не купувам сладкарницата Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 22:00 от tsveta

# 77
  • София
Рали, честит рожден ден!   bouquet

Аз съм се размазала от почивка и ме мързи да гледам даже!!! Толкова умора и нерви са ми се събрали, та не мога да се нарадвам на едната седмица отпуска! Тамън почна да ми харесва и вече е петък!  Crossing Arms 

Ман,
какво е пък това чудо?  Shocked  Дано бързо ти мине!

# 78
  • София
Рали, да си жива и здрава дълги години, много щастлив живот да изживееш и много рождени дни все така красива да посрещнеш!  Hug  bouquet

Ние се прибрахме вчера (4 дни по-рано). Писна ми да пътувам, задушавам се от багажи и смяна на леглото!  Crossing Arms Но в Кърджали си изкарахме вълшебно!  Sunglasses И там добрите заведения са оборудвани с качествени пързалки и люлки, които задържат детското внимание дълго време!  Mr. Green

Ман, к'во е т'ва, бре?!  Shocked

Сту, усещам онова опиянение като от екстъзи!  Laughing Напредвайте бързо, а ти си намери вариант за чистене, защото ти е бедна фантазията за каква строителна леш идва реч...  Crazy Всеки би се отказал охотно от разпивката, ако трябва да чисти (но сигурна съм, ти не това имаш предвид!)!  Mr. Green

# 79
  • София
Вижте тук (аз лично ще отида):

„Децата на новото време – индигови и кристални” – това е темата на училището за бъдещи и настоящи родители на списание „9 месеца” на 13 август, петък, 10:30 ч., ЦУМ (3-ти етаж). Психотерапевтът Елза Калоянова ще ви обясни с какво тези деца са различни и по какво да ги познаем. Може би и вашето дете е дете индиго.

# 80
Психотерапевтът Елза Калоянова ще ви обясни с какво тези деца са различни и по какво да ги познаем.
   Някой да вземе и да обясни и какво да ги правим?Как да ги научим да се вписват и да оцеляват в нашето все-още неиндигово общество?

Ив,ще чакам да споделиш наученото от лекцията!  Hug

# 81
  • София; Дружбето
Аз мислех да отида на лекцията, но с двете каруци не смея да си навличам приключение Rolling Eyes

Баси и жегата, от сега се разтапям

# 82
Ман,[/b] какво е пък това чудо?  Shocked  Дано бързо ти мине!
http://dermnetnz.org/common/image.php?path=/dermatitis/img/s/pompholyx2.jpg
Гледката е нериятна,а ка боли в моментааа -все едно стъпвам върху иглички  и всяко движение на ръцете есвъзано с болка  Sad

# 83
Оф, Ман, това и на мен ми излиза понякога на мекичката част на дланта под палеца, много гадно сърби  Sick

# 84
Ман, много е гадно това. Аз дълги години  страдам от тези мехури по ръцете и краката. Има периоди на затишие, но през пролетта когато имунитета е отслабен или при стрес при мен се възвъщат с пълна сила. Предполагам че имаш лечение и това което мога да те посъветвам е да ползваш за всичко домакински ръкавици. В началото е неестествено, но се свиква. Аз от 15 години ги ползвам като мия чинии, бърша прах или използвам почистващи препарати - ама ако знаеш колко чинии съм изпочупила в началото ooooh!

# 85
За съжеление най-гадното е реакцията на другите като те видят Cry

# 86
  • София
И аз имам дисхидроза, обаче се показва само май/юни (когато станат първите жеги). КайРен май беше казала, че и тя има.
Предписват разни мазила, обаче най-основното е да не се пипа вода. Аз в този месец, когато ми се появява съм освободена от миене на чинии.  Mr. Green
И без кафе/кола/шоколад ако не са ви казали, че обострят.  Peace
При мен явно не е чак толкова зле, защото не ме боли, а и нямам на ходилата, само по дланите се появява. И откак му хванах цаката като забележа първите мехурчета и спирам с миенето минава много леко - тази година бяха само 10-тина на двете ръце общо.

# 87
  • Варна
Това чудо и аз го имам. Забелязала съм, че се влошава при стрес. Аз се мажа с едни кремове (кожен лекар ми ги изписа) и 1 лекарство - ще видя после опаковката как се казва и минават.
Никой обаче не ми е казвал как се казва заболяването. Ще попрочета.

# 88
  • София
Като гледам май всеки втори го има това. На мен ми казаха, че е възпаление на потните жлези и причините, както винаги може и са комплексни. Идва ни в повечко стреса, както и алергиите причинени от кофти околна среда+гадна храна и козметика/препарати.
Манано ма, що се вкарваш във филми?

# 89
Клеми, това го дават като един отпризнацитепринеправилно функциониращи щитовидна жлеза, черен дроб и ли сърце. От всичко прочетено стигам до извода, че тя е по-скоро проявление на някакъв вътрешен проблем, а не на външен дразнител (не я оределят като контактна екзема). Притесних се, защото си легнах без никакъв проблем или проявления,а на сутринта ръцете ме боляха зверски, само като се опитам да свия пръстите.

Общи условия

Активация на акаунт