за детската възглавница?

• 2 091
  • 9
  •   1
Отговори
здравейте, баткото на 3г.6м. предстои да спи вече на нормално легло, че освобождава креватчето за бебо, което чакаме след 2 м. живот и здраве; в момента спи на детска възглавница, от тези на екон- 30 на 40 см и 6 см висока, обаче от известно време забелязвам че му е малка като площ иначе височината е ок, искам да му я сменя, но нормалните вече стават и по високи, на нашите не може да спи, та питането ми е дали  сте виждали някакви по-ниски , 6-8 см височина, с нормалния размер?

# 1
http://www.dormeo.bg/trisloyna_vazglavnitsa-88101-10230-pc.html? … o=cat_10229_other
Виж тази трислойната. Може да се променя височината. Размерът е 30/50.

# 2
  • Mediterraneo
Можеш да купиш нормална възглавница и просто да извадиш част от пълнежа. Голямата ми дъщеря спи на такива възглавници вече 3-4 години.

# 3
  • София
Аз за малката си уших възглавница,пълнеже от вътре е чиста вълна.Дадоха ми я от село изчепкана и изпрана,аз само си уших калъфа.Иначе и ние бяхме с детска ама са доста малки,а тази трислойната нещо не ми вдъхва доверие,дали няма да се разместват пластовете докато спи.Това е лично мое мнение,но е вариант да опиташ с такава.

# 4
  • София
Дъщеря ми спи с трислойната на Дормео. Засега ползва само горната част, защото с трите части е доста високо. Засега съм доволна. Детето спи спокойно.

# 5
възглавницата от вълна са един чудесен избор. На тях се спи добре даже и в горещи дни.

# 6
30 на 40 см и 6 см висока, обаче от известно време забелязвам че му е малка като площ иначе височината е ок,

Чудя се как забеляза, че възглавницата му е малка като площ. Ако главата му е извън възглавницата, съществува и вероятността да не му е удобна и да предпочита да спи без възглавница. Не знам последните твърдения в областта какви са - дали с възглавница или без, но и двете ми деца спят без възглавници. От време на време дъщеря ми се присеща, но след една-две нощи виждам, че я смотва към краката и повече не й обръща внимание. Аз самата спя на една толкова тъничка възглавница, за която мъжът ми казва, че била колкото да се каже, че съм с възглавница.

# 7
  • Варна
Дай му възможност да избира, вече е голям, пробвай с някоя ваша
малко по-голяма като площ, пак ниска...Ако има нужда от възглавница
сам ще си я търси нали!?  Можеш да поръчаш да ти ушият някъде,
където правят олекотени завивки.

# 8
Сложила съм на дъщеря си една силиконова възглавница - голяма т.е. нормален размер за възрастни. Тя така или иначе се сплесква като легнеш. Аз също спя с такава. Сложих и такава възглавница (като отдолу в единия и край я повдигнах с нейната малка възглавничка) когато беше болна със запушен нос и трудно спеше. После само махнах малката и оставих тази - удобна и е.

# 9
http://www.dormeo.bg/trisloyna_vazglavnitsa-88101-10230-pc.html? … o=cat_10229_other
Виж тази трислойната. Може да се променя височината. Размерът е 30/50.

Синът ми спи на същата, много си я обича, даже я нарича "гумичка".

Общи условия

Активация на акаунт