Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 219
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Ами да се беше гръмнал още като разбра. Какво е тръгнал по 4уждите вили да притеснява и плаши хората?
Беше публикувана някаква снимка след изстрелите. Еда нямаше вид на простреляна. По-скоро припаднала. Джамил не е стрелял то4но!
[/quote]
Тая последната серия съм я гледала 575647 пъти smile3555- много е близо- има- няма 2 метра, че да не улучи! newsm78 Стреля почти от упор!  ThinkingТо освен ако моят човек Тарък не цъфне в подходящия момент и му отклони ръката hahaha- няма как да не уцели! Crossing Arms
[/quote]

Тарък ще му извие ръката и Джамил ще стреля във въздуха! Според мен, де!

# 226
  • Варна
Момичета, оставям приятната ви компания bye и отивам да се гмурна в реалния живот! newsm08 Желая ви приятна вечер! lovekiss До по- късно- през втората смяна!  hahahaPeace

# 227
Охххххх! И в реалния живот сме с героите от филма!

# 228
За мен интригата ще бъде около бракоразводния процес с Мелда! Тази хубостница Еда не му каза за лъжата на Мелда!

# 229
За мен интригата ще бъде около бракоразводния процес с Мелда! Тази хубостница Еда не му каза за лъжата на Мелда!
Харун дори да разбере аблата като не подпише как да стане , освен да се усъмни че изобщо не е имало нищо между тях и брака да се прекрати защото не е консумиран. newsm78

# 230
Елма здр!
Пусни ми моля те онази снимка на Серхан, където прили4а на потомствен аристократ!

# 231
Харун дори да разбере аблата като не подпише как да стане , освен да се усъмни че изобщо не е имало нищо между тях и брака да се прекрати защото не е консумиран. newsm78

Не ми се мисли на какво е способна Мелда! Това, 4е си призна, противно на вси4ки о4аквания може да не е слу4айно!

# 232
Каква психика трябва да има Мелда , че да си мълчи през цялото време и да изтърпи всички унижения и презрението на Харун , ума не ми го побира . newsm78

# 233
  • Русе

Не ми се мисли на какво е способна Мелда! Това, 4е си призна, противно на вси4ки о4аквания може да не е слу4айно!
Разбира се ,че не е случайно! Нали каза на Еда "Ти какво направи за любовта си? Аз поне излъгах..." Нещо от тоя род беше. Гадината му с гадина! Ако Харун разбере ,че всичко е било лъжа от нейна страна, би трябвало пред Джемил да спомене и злоупотребите й в Холдинга. Е това ще я съсипе тотално!

# 234
  • Русе
Каква психика трябва да има Мелда , че да си мълчи през цялото време и да изтърпи всички унижения и презрението на Харун , ума не ми го побира . newsm78
Тя живее според "Целта оправдава действията!", а целта й е единствено Харун и общественото положение  на сем.Арсланлъ!Още от началото се разбра,че се срамува от семейството си и социалния си статус?!

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 17:45 от winona

# 235
  • Русе
Остават и бакиите в холдинга, и кашата с Бату. Оффф, какъв ли тюрлю гювеч са забъркали садистите? newsm78  Ама ще си го гледаме?! smile3521

# 236
Остават и бакиите в холдинга, и кашата с Бату. Оффф, какъв ли тюрлю гювеч са забъркали садистите? newsm78  Ама ще си го гледаме?! smile3521
Доста нервни клетки ще ни унищожат от сега е ясно. Как за 90 минути поне в една серия не ни оставиха да се насладим на любов и романтика, а все ставаше нещо трагично. smile3516 smile3515 smile3511

# 237
  • plovdiv
Елма здр!
Пусни ми моля те онази снимка на Серхан, където прили4а на потомствен аристократ!

Ето мила,Хубавелко в целия му аристократичен блясък.  love001  love001

# 238
Разбира се ,че не е случайно! Нали каза на Еда "Ти какво направи за любовта си? Аз поне излъгах..." Нещо от тоя род беше. Гадината му с гадина! Ако Харун разбере ,че всичко е било лъжа от нейна страна, би трябвало пред Джемил да спомене и злоупотребите й в Холдинга. Е това ще я съсипе тотално!
[/quote]

Meлда е права. Еда нищо не направи!. Всъщност само запази детето си - плод на тая любов и единствената й връзка с Харун!
Затова толкова трепереше над Ямур. Беше се примирила, 4е никога няма да са заедно и ще бъде сама с детето му!

# 239
Елма здр!

Ето мила,Хубавелко в целия му аристократичен блясък.  love001  love001

Ееееееее! Суперрррррррррррррррррр!Жестоко!
 smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт