Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 267
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Не го заменям за другите хубавци, дето са пред него в класацията!!! Naughty #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye lovekiss lovekiss lovekiss smile3544 smile3544 smile3544

# 196
Може ли някой да ми даде страницата във фейса на филма, благодаря предварително  bouquet

http://www.facebook.com/group.php?gid=102464064879#!

http://www.unutulmazdizi.com/-офиц.страница на филма

# 197
  • Русе
Може ли някой да ми даде страницата във фейса на филма, благодаря предварително  bouquet
http://www.facebook.com/group.php?gid=102464064879#!

Toва само имам,дано ти свърши работа!

# 198
  • Русе
http://www.youtube.com/watch?v=ABLlrxN8Qeg

Момичета, готови ли сте за доза любовно облъчване?

# 199
Благодаря ви момичета! smile3525 smile3525 smile3525

# 200
Ради , привет !!! Hug
Кога успя и нов клип да направиш и на почивкада отидеш ? newsm78
Ей , който си го може си го може това е то ! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 201
  • Русе

Ами сега пък излезе кибритен формат?! smile3516

# 202
Все пак успяваш , Уинона , аз като се пробвах излезе само линк за смях станах , а снимката в гигантски размер щеше да е , ако бях успяла. newsm10

# 203
  • Варна

Ами сега пък излезе кибритен формат?! smile3516
Вени, той на конфетка да го сложиш- пак е хубавец! newsm10 А и аз вече го виждам със сърцето си newsm53- големи снимки не ми трябват! smile3503

# 204
  • Варна
Все пак успяваш , Уинона , аз като се пробвах излезе само линк за смях станах , а снимката в гигантски размер щеше да е , ако бях успяла. newsm10
Нищо- и аз съм от вашия отбор! bye И аз не мога да поствам снимки, но затова пък клипчета можем, нали?! newsm53 smile3521

http://www.youtube.com/watch?v=0HZjEtkf8oA&feature=related

# 205
Дани недей да скромничиш и ти пускаш снимки от време на време!

# 206

Между другото аз от любопитство да разбера що за човек е Серхан Яваш и понеже в интервютата задават еднотипни въпроси реших да " чета" между редовете и когато видях в един репортаж как той чете една книга, реших да я намеря и прочета и така да си направя накои изводи, да видя какво го вълнува като човек.Та книгата се казва "Любов" от Елиф Шафак. Оказа се много сериозна книга и много хубава-за суфизма и исляма - една притча за това как да намериш пътя към себе си и към другия човек до теб, история пренесена от средновековието в наши дни ,разказана чрез романтичната връзка между една американка и шотландец.
Значи нашия Хубавелко  е фен на сериозната и мистична любовна литература. Naughty

Уби ме! Как си се сетила за това! Признавам те за най-голямата от най-големите фенове на Серхан!

# 207
Видяхте ли вчера тези снимки ги пуснаха в страницата на фен клуба. Твърдят ,че са зад кадър от новия сезон!
Ако е вярно то май наистина ще има скок във времето, защото Еда е много свежа- няма нищо общо с измъчената визия от финала.
Но със сигурност няма да е пострадала от стрелбата. Коментарите са че може би Джемил се прострелва.

За   по-свеж вид на Йозлем й е достатъчно само да й открият лицето?! До сега умишлено беше по индиански пусната коса. Е, и малко гримче ,разбира се?! Ама тя няма тен,значи не е била на Бахамите...Няма ли снимка на Хубавелко,като го гримират?

На снимката от бара с Берксан беше много по4ерняла. Разписала се в някой 5-звезден хотел по Анталия.
Мисля си, 4е още в първата серия няма как да не проличи дали е карала ваканцията с нашия любимец! Ако усетим пак същата магия,същия жаден и неутолим копнеж в погледите - били са си тет-а-тет!

# 208
  • Русе
Мини 1-2 страници назад и такова нещо ще видиш от мен! newsm62  Като няма кой да ти покаже,
такива производни ги вадя...?! smile3521 Самоучител в картинки!

# 209
  • Русе
Видяхте ли вчера тези снимки ги пуснаха в страницата на фен клуба. Твърдят ,че са зад кадър от новия сезон!
Ако е вярно то май наистина ще има скок във времето, защото Еда е много свежа- няма нищо общо с измъчената визия от финала.
Но със сигурност няма да е пострадала от стрелбата. Коментарите са че може би Джемил се прострелва.

За   по-свеж вид на Йозлем й е достатъчно само да й открият лицето?! До сега умишлено беше по индиански пусната коса. Е, и малко гримче ,разбира се?! Ама тя няма тен,значи не е била на Бахамите...Няма ли снимка на Хубавелко,като го гримират?

На снимката от бара с Берксан беше много по4ерняла. Разписала се в някой 5-звезден хотел по Анталия.
Мисля си, 4е още в първата серия няма как да не проличи дали е карала ваканцията с нашия любимец! Ако усетим пак същата магия,същия жаден и неутолим копнеж в погледите - били са си тет-а-тет!
А дано! Златни ти устенца! newsm17  Ами ако е обратно? И още се дебнат като котараци? smile3503

Общи условия

Активация на акаунт