Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 204
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
На тая горната снимка не мога да му се нагледам! Ама, наистина!

# 241
За мен интригата ще бъде около бракоразводния процес с Мелда! Тази хубостница Еда не му каза за лъжата на Мелда!
Остават и бакиите в холдинга, и кашата с Бату. Оффф, какъв ли тюрлю гювеч са забъркали садистите? newsm78  Ама ще си го гледаме?! smile3521
Ами новият Тибет като влезе и той направо не ми се мисли.То ще има ревност, пресрещане с колата, следене пред ателието на Хаят.Ще си увеличим колекцията от снимки с онези убийствени дълбоки погледи. hahaha hahaha

# 242
Добре де, след вси4ко станало и докато трае развода няма ли да са заедно на вилата!Нали му остави и Ямур!
 По-интересно ще бъде ако около Серхан се завърти някоя красавица! Ама той нали си каза, 4е и Анджелина Джоли не би го впе4атлила. Влюбените мъже оглупяват. При жените вроденото 4увство за практичност ги спасява от тези ситуации!

# 243
Здравейте отново!!!!!Голямо писане сте писали.....голямо четене падна #CrazyКупона е бил на мах- снимчици, стихове, клипчета и весели и забавни коментари.....боже липсваше ми всичко това Weary

Момичета , благодаря ви за хубавите думи за клипа, обаче  стана лека обърквация Rolling EyesКлипа е в работен вариант и го бях оставила след отпуската да го дооправям, но моя син е разчиствал дескстопа на компютъра и го е качил в ютуб, като е помислил, че аз не съм успяла/последния път бях направила грешка/, но вече няма значение, ще си върви в този вариант oops

Наде, Бонбонче 55 55 55Бонбонче , моята муза съвсем е отлетяла, обаче твоята е в действие smile3501

# 244
http://www.youtube.com/watch?v=8WjUedvaa_c

Специално за Вени  bouquet  bouquet  bouquet, която поддържа фронта на Унутулмазия!!!!

# 245
Добре де, след вси4ко станало и докато трае развода няма ли да са заедно на вилата!Нали му остави и Ямур!
 По-интересно ще бъде ако около Серхан се завърти някоя красавица! Ама той нали си каза, 4е и Анджелина Джоли не би го впе4атлила. Влюбените мъже оглупяват. При жените вроденото 4увство за практичност ги спасява от тези ситуации!
Ааа, ако се завърти някоя красавица то тя ще е само зада вкарва напрежение и да прави подмолни номера да ги раздели.Харун няма да се поддаде. Втора Мелда няма да издържа да гледам Но като се замисля тя ще трови и Аблата, така че и тоя вариант си има положителните страни.Я как гледаше като натровена когато Харун беше на бар с Едже

# 246
Здравейте отново!!!!!Голямо писане сте писали.....голямо четене падна #CrazyКупона е бил на мах- снимчици, стихове, клипчета и весели и забавни коментари.....боже липсваше ми всичко това Weary

Момичета , благодаря ви за хубавите думи за клипа, обаче  стана лека обърквация Rolling EyesКлипа е в работен вариант и го бях оставила след отпуската да го дооправям, но моя син е разчиствал дескстопа на компютъра и го е качил в ютуб, като е помислил, че аз не съм успяла/последния път бях направила грешка/, но вече няма значение, ще си върви в този вариант oops

Наде, Бонбонче 55 55 55Бонбонче , моята муза съвсем е отлетяла, обаче твоята е в действие smile3501
Ммм мани, мани и аз се разписах в историята на форума, но с едно безсрамно творение но тук жегата в настроението е толкова голяма, че човек не издържа. hahaha

# 247
  • Русе

Специално за Вени  bouquet  bouquet  bouquet, която поддържа фронта на Унутулмазия!!!!
Благодаря,Ради! Но напоследък заслугата не е моя, признавам си без бой! Каламици, Надето, Дани и др. пишат, та пушек се вдига! newsm53  А песента е хубава, още веднъж благодаря!

# 248

Ммм мани, мани и аз се разписах в историята на форума, но с едно безсрамно творение но тук жегата в настроението е толкова голяма, че човек не издържа. hahaha
smile3532 smile3532 smile3532Супер си е творението ти, смяла съм се от сърце smile3521

# 249

Специално за Вени  bouquet  bouquet  bouquet, която поддържа фронта на Унутулмазия!!!!
Благодаря,Ради! Но напоследък заслугата не е моя, признавам си без бой! Каламици, Надето, Дани и др. пишат, та пушек се вдига! newsm53  А песента е хубава, още веднъж благодаря!
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001  love001  love001

# 250
  • Русе

OХ, тоя поглед ме довършва тотално! #Shocked #Shocked #Shocked smile3555 smile3555 smile3555 newsm57 newsm57 newsm57 smile3544 smile3544 smile3544 #Silly #Silly #Silly

# 251
Като стана дума за аристократично излъчване:

А тук

Сравнете двете свати hahaha hahaha hahahaБаба Тюркян по джапанки hahahaНе си спомням да е била във филма с тези дрехи. Явно са от някое парти.

# 252
Вени, получава се , а снимката е убиец #Crazy #Crazy #Crazy Two Hearts smile3503

# 253
  • Русе
Като стана дума за аристократично излъчване:

А тук

Сравнете двете свати hahaha hahaha hahahaБаба Тюркян по джапанки hahahaНе си спомням да е била във филма с тези дрехи. Явно са от някое парти.

90% присъствие на сем.Арсланлъ!/ без Ниса/ А на Харун още са му скъсани дънките...?! newsm78  А баба Тюркян все едно е по нощница...не че не сме свикнали така да я гледаме,де?!

# 254
А тук

Бонбонче, разликата в класите е очевадна #Shocked newsm53 hahaha

Общи условия

Активация на акаунт