Афти

• 32 481
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
Така си и мислих ,а на гърба на опаковката пише ,че всяка таблетка съдържа само 1% прополис ,койта се равнява на 35мг.
Е аз вземам таблетка чист прополис от 500мгр , само за левче. А от тия прополки ,трбва да се изсмучат 15таблетки за да се стигне този грамаж. #Crazy

# 16
  • в ябълковата градина
От къде си го взимаш този чист прополис?
Как се казва добавката, добавка ли е, не знам?

# 17
Да добавка е ,но е от пчелните ни продукти ,които има фирмата ни.
Имаме пчелен прополис ,млечице и прашец.

# 18
Аз също имах подобен проблем. Не че е изчезнал, но установих че започват да се появяват преди някоя кашлица или настинка. Личната ми стоматоложка  изписа  Имунобор бронхо и витамини.
До колкото знам, че и липсата на желязо също води до чести афти. 

# 19
честите афти са и признак на липса на желязо. добрият хемоглобин не е гаранция, че няма проблем с желязото. другото, което се оказа при мен беше, че на един зъб се е образувала киста. докато не го намерихме и извадихме си ходех 9 месеца с афти нон стоп. беше абсолютен ужас. така ми намериха анемията и накрая кистата. настоявай за изследване на феритина  Peace

# 20
За огнища по зъбите се прави фокална диагностика.

# 21
абе добре че ме заболя, та направиха панорамна снимка, иначе щях да си я карам още с афтите

# 22
Исках да кажа,че панорамната сн.,не е точен критерий.На моята снимка зъба нямаше изменения,но с това изсл. се оказа огнище-гангрена.Даже и болки нямах.

# 23
ужас. въпроса е как доктора ще стигне дотам да го направи, като няма никакви индикации. абе голям проблем може да стане от зъби. радвам се, че всичко при мен приключи, че бях вече на ръба на истерията

# 24
Взех си Корсодил, но пише само 2 пъти на ден да се ползва, не може ли по-често, защото сутринта като го ползвам, към обяд пак забочва ужасно да боли ooooh!

Mайчета, здравейте Simple Smile
Не съм влизала скоро, но сега се сетих, че трябва да погледна в тази тема, тъй като аз я отворих.
Оправих се с Корсодил и то само след 2 дни ползване Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Пиша, за да помогна и на други, които имат моя проблем Peace
 Аз мисля, че споменах колко време се мъчих с какво ли не и то-всичко изписано от лекар, но...без ефект. Накрая , просто отидох в аптеката, взех Корсодил и ....всичко е ОК!
 Така, че, смятам този форум за много полезен Peace

Общи условия

Активация на акаунт