Отговори
# 165
  • В царството на мечтите
момичета кажете си мнението за тази количчка Plasma 3в1 Bertoni

# 166
boonboon - Като визия ми харесва доста, но ако не се лъжа една моя позната май точно за нея казваше, че не била изобщо удобна от гледна точка на положенията на гръбчето така на нейната няма легнало положение и дребната спи седнала, така че отиди в някой магазин и огледай добре нещата как са, а и май не е много лекичка.

# 167
Привет момичета,

За микробиологията, на мен ми я правиха в 36 г.с.

♥Димяни ♥ тук всички пращаме положителна енергия на близначетата ти. Ще видиш как ще покажат същата смелост и борбеност, като батко си Божидар! Да са живи и здрави, да папкат и наддават, за да дойде скоро времето да си ги гушкате в къщи!  Hug Hug Hug

Люляче след толкова много подготовка относно кърменето, знам че ще се справиш успешно.  Hug Ако приемаш съвет относно помпата, то той е да си вземеш електрическа. Ти искаш да я ползваш, за да се върнеш по-рано на работа, в такъв случай ще се цедиш по-често, а ръчните помпи са уморителни за ръцете. Примерно, изцеждане на едната гърда с ръчна помпа може да отнеме 30-40 мин, на мен ми се стурват доста движения на ръката за това време.
Напълно споделям, че в първите 12 ч от живота на бебето, то няма нужда много да се храни, а и стомахчето наистина е колкото черешка. Затова ще гледам да не се изкуша и да му дам АМ, а да караме на коластра докато дойде кърмата.

Ulia дано микробиологията ти най-сетне излезе чиста. Щом инфекцията идва от червата не можеш ли да вземаш нещо като капки от семената на грейпфрут или клеева тинктура, за да подпомогнат изчистването на тези гадинки.

# 168
Момичета,абе да ви питам ,какви са симптомите за бактерии или инфекции  Rolling Eyes .Днес ме сърби отдолу,нямам теение,постоянно съм в банята,като пишкам леко ми пари.Дали не е станало нещо  Rolling Eyes ?

# 169
При мен са течения, нямям твоите симптоми.

# 170
Danielkka аз преди една седмица имах подобен сърбеж и то само външен, но микробиологията ми се оказа чиста. Правих известно време промивки външни със запарка от лайка и малко сода за хляб и ми мина. Отдадох го на горещините и претопляне. Сега нося само памучно бельо и за известно време спрях с ежедневните превръзки, за да не ме затоплят допълнително.

Обаче ако има и парене при пишкане, това ми навява асоциация за проблем с бъбреците и цистит. Първи мерки- много течности и сок от червени боровинки или на капсули. Най-добре сподели с лекаря си ако оплакванията продължават.  Peace

# 171

аз скоро имах колебания за тази количка но  в момента в който разбрах че няма пълно легнало на гръбчето на летния вариант се отказах, моя позната има такава и много се оплаква.

# 172
При мен има течение но е като мляко и от време на време ме посърбява но за малко, онзи ден като ми взеха секрет докторката ми каза че изглежда на пръв поглед нормално не било патологично, но ще видим де като излязат резултатите newsm78

Ох момичета дали ще остискаме до края в тея жеги направо незнам още месец.......

# 173
тази ли? http://bebcho.bg/bg/details.php?id=17
нямам преки наблюдения, но само като и гледам характеристиките - няма да е много удобна май  Rolling Eyes
-ширина 64см - през повечето врати ще ти е проблем да минаваш, тоест забрави да влезеш в малък магазин с нея, 99/64 - май и в асансьор трудно ще влезе
-тегло с опаковката -22кг  Shocked Shocked Shocked, това е с 2-та коша, ясно, ама пак доста ми се вижда
-столчето май не е включено в цената

# 174
Руби, много се радвам за вас! От утре ще сте си четирима!  Hug

Момичета, не знам дали трябва да казвам къде е станала трагедията с бебето, тъй като някои от нас ще раждат там и не ми се иска да се тревожат допълнително.  Confused За съжаление както и alximika каза, каквото и да се опитат да направят надали ще постигнат нещо. Само ще се рови в мъката им.  Confused

akspet, какъв е този бебешки препарат за съдове? Не съм виждала, а много ми се иска да взема щом има.

И мен ме сърби корема, но силно се надявам да няма връзка между сърбежа и стриите. Може да сърби от опъване на кожата и да не излязат стрии.  Praynig

Микробиология ми взеха миналата седмица. Но това беше защото така или иначе докторката ми ме прегледа с ръка дали не е започнала да се изглажда шийката заради контракциите които имам. Иначе може би щеше да ми вземе тази или другата седмица.

# 175
Jani4ka, а наистина ли става дума за лекарска грешка. Sad Ако има нещо такова, не е ли по-добре да сме запознати защо се е получило така. Не питам от любопитство, а защото на всички ни предстои раждане и ако има нещо, което можем да избегнем или за което да настояваме в болницата, не знам и аз как да го обясня  Sad

# 176
Jani4ka, препарата, който ми препоръчаха и си взех е Surcare Sensitive има го в Пикадили, може и на други места незнам. Другото, което знам за целта е бебешки сапун разтворен в съд с вода.

Дойде ми поръчката от Лондон, много съм newsm44 newsm44 newsm44 нямам търпение да се прибере таткото и да ги разгледам.  Бях се притеснила, че нямам опит с този доставчик, но нещата ми дойдоха за 8 дни и се оказа, че съм спестила добре спрямо цените в БГ  smile3521

лека   love001

# 177
Момичета сварих смрадлика за подмиване!Дайте мнения,че незнам дали да я пробвам  Rolling Eyes има ли странични ефекти?

# 178
смрадликата мисля че може да се ползва при бременни за външно измиване.
препарат за бебшки съдове има много хубав и на Бочко http://www.lavena.bg/index.php?ch=9&tip=1&id=12&l=1
akspet какво си поръча?  Flutter

# 179
Момичета сварих смрадлика за подмиване!Дайте мнения,че незнам дали да я пробвам  Rolling Eyes има ли странични ефекти?

нямаш проблем за външен тоалет,аз редовно ползвам,че ми облекчава хемороидите Peaceмисля,че само не се препоръчва докато сме бремени да се правят вътрешни промивки.

Яничка, във всяка една болница има инциденти и фатален край за бебето или родилката,но ако става въпрос за лекарска грешка(доказана,не водена от емоцията в момента)е хубаво да се знае.Докато не се дава гласност на тези неща и не се посочват тези доктори публично няма да се оправят нещата в БГ. Peace

Общи условия

Активация на акаунт