Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Здравейте !

Може ли да ми препоръчате нещо за подтискане на глада за сладко и за повече енергия. От време на време спортувам имам кростренажор от който няма голям ефект, но може да започна плуване 2-3 пъти в седмицата. В момента съм 1,68 и 67 кила и съм бухнала като козунак.

Пила съм Fyre но не ми понесе имах нечовешки кислеини от него и не свикнах за 2-3 седмици затова го изхвърлих....

# 571
Здравейте !

Може ли да ми препоръчате нещо за подтискане на глада за сладко и за повече енергия. От време на време спортувам имам кростренажор от който няма голям ефект, но може да започна плуване 2-3 пъти в седмицата. В момента съм 1,68 и 67 кила и съм бухнала като козунак.

Пила съм Fyre но не ми понесе имах нечовешки кислеини от него и не свикнах за 2-3 седмици затова го изхвърлих....
Добавките за енергия и глада за сладко са различни.За сладкото почти няма какво да ти помогне,ако не си помогнеш сама Simple Smile
Ако от кроса няма ефект не знам как ще има от плуването Wink
От кроса много добре се сваля,не знам как си тренирала на него Simple Smile

# 572
  • Варна
За лакомията верно няма какво да помогне, но нещо за повече енергия, че вечер се изморявам и ме мързи да го въртя кроса...иначе по 30 минути, но му е развалена електрониката и не отчита скорост и пулс....плуването е голяма работа ама свърши лятото и за 2 месеца от 57 съм на 67....плюс с половин щитовидна жлеза съм та качвам и от въздуха. Та въпросът ми е нещо, за да имам сили да карам кросчето вечер....

# 573
За лакомията верно няма какво да помогне, но нещо за повече енергия, че вечер се изморявам и ме мързи да го въртя кроса...иначе по 30 минути, но му е развалена електрониката и не отчита скорост и пулс....плуването е голяма работа ама свърши лятото и за 2 месеца от 57 съм на 67....плюс с половин щитовидна жлеза съм та качвам и от въздуха. Та въпросът ми е нещо, за да имам сили да карам кросчето вечер....
http://flexfitbg.com/scitec-nutrition-mental-focus-p-590.html

# 574
Здравейте, попаднах на едно предложение за фетбърнър, ако можете да споделите мнение дали си заслужава покупката. Имам 4-5 кила за сваляне, тренирам, малко ми куца хранителния режим, до сега не съм пила подобни добавки  Simple Smile

http://www.lapni.bg/offer/1199/60-%D0%9E%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A … 3.90-%D0%BB%D0%B2

# 575
Вив,малко ми се странна тази отстъпа Wink
Да не се окаже в един момент ,че му изтича срока на годност  Wink или пък  го изтеглят от магазините в някоя държава Laughing  понеже съдържа вредни съставки Wink

И друго ми е още по-интересно....как за този продукт ..на ЛС ..ме питаха още няколко потребителки Wink

Тез бърнъри от какви сайтове ги търсите Laughing

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 18:18 от Black Arrow

# 576
Привет! Simple Smile
Аз си карам на Файъра ,може би вече месец,и ако не се лигавя с храненето Crazy,може би щях да сваля последните 2кг които съм си наумила.Първите 2 седмици бях стриктна-храна,тенировки,и видях цифри дето не съм ги виждала сигурно от 15г на кантара,също и сантиметри,но после пътуване,похапване и сега си тъпча на едно място..иначе за мен файъра е страхотен,час,час и нещо след приема получавам страхотна енергия,и а ко не тренирам,поне скачам и ошетвам всичко вкъщи,наистина чувствам осезателно ефекта,наблодавам най-силен ефект като го вземам на гладно,добре ми понася,нямам сърцебиене,а нещо като леко напрежене се получава.За апетита определено не ми действа.Но сравнявам като пролетта свалях по същия режим,но без никакава добавка,нещата ставаха но мнооого бавано..

# 577
Black Arrow, случайно попаднах на офертата, докато си търсех почивчица някоя  Grinning и реших да питам.
А по принцип нещо подобно фетбърнърско можеш ли да ми препоръчаш, което да ми дава и енергия за тренировките, а и да е на по-сносна цена  Embarassed Проблемът ми е, че мога да тренирам само сутрин и за да се вместя в графика започвам 10-тина минути след ставане от сън, не знам дали времето е достатъчно да подейства добавката.
А някакви протеинови шейкове необходимо ли е да пия след тренировка? Изобщо какво трябва да е храненето след тренировка, като целта е отслабване, никъде не намирам конкретна информация, примерно веднага след трен яж пий еди си какво, 1 час след еди си какво, дано ме разбра, че и аз едни обяснения дръпнах  Crazy Аз за сега действам така - около 40 мин след тренировка пия прясно изцеден сок и хапвам сандвич с нещо си, или кисело мляко, или варени яйца.

# 578
  • Sofia
Вивка,  язък за тренировките ти, какви са тези сандвичи и фрешове като искаш да отслабнеш? HugMr. Green

# 579
Вив..до какви пари Wink
Какво да ядеш преди и след ..силова или кардио тренировка ? Laughing

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 17:27 от Black Arrow

# 580
Black Arrow, до около 40-тина ще е перфектно  Blush
Правя и кардио, и силова, зависи от настроението като се събудя, обаче преди това нямам възможност да ям, тренирам само сутрин, ставам от сън и след 10-тина мин. започвам. Ще съм ти много благодарна да ми разясниш какво се яде в случая, че наистина има много и различни мнения по въпроса  Grinning

Марги, сандвича ми е олекотен вариант  Laughing, с пълнозърнест хляб Фитнес на Вита Стар 1 филийка и яйце, кашкавал, филе, каквото има. А то не е лъжа за тренировките, де, стана 2 години и половина подскачам, а ефекта ми се губи някъде, е, има си ползи, ама шкембето си е мое  ooooh!

# 581
Black Arrow, до около 40-тина ще е перфектно  Blush
Правя и кардио, и силова, зависи от настроението като се събудя, обаче преди това нямам възможност да ям, тренирам само сутрин, ставам от сън и след 10-тина мин. започвам. Ще съм ти много благодарна да ми разясниш какво се яде в случая, че наистина има много и различни мнения по въпроса  Grinning

Марги, сандвича ми е олекотен вариант  Laughing, с пълнозърнест хляб Фитнес на Вита Стар 1 филийка и яйце, кашкавал, филе, каквото има. А то не е лъжа за тренировките, де, стана 2 години и половина подскачам, а ефекта ми се губи някъде, е, има си ползи, ама шкембето си е мое  ooooh!
Сега виж..за 40 лв  ще ти е малко слабо..но ще измисля нещо Wink
Кардиото е супер на гладно..не яж тогава..няма нужда..едно кафе с аспирин ще е супер,но ти си знаеш Simple Smile
След тренировка..понеже има и силова ,освен кардио...вземаш бърз и бавен въглехидрат+протеин Simple Smile

# 582
Black Arrow, благодаря ти за отговора   bouquet
А колко време след силовата да хапвам, фреш, пълнозърнест хляб и варено яйце примерно, подходящо ли е, май протеина идва малко... ох, ти сигурно такъв на прах имаш предвид...
А след кардио колко време да ям и има ли значение какво, нещо протеиново, примерно мляко кисело, прясно, яйца?

Трудно ми е да отделя повече от семейния бюджет, без да е подозрително  Laughing Мъжът ми е против добавките.

# 583
Black Arrow, благодаря ти за отговора   bouquet
А колко време след силовата да хапвам, фреш, пълнозърнест хляб и варено яйце примерно, подходящо ли е, май протеина идва малко... ох, ти сигурно такъв на прах имаш предвид...
А след кардио колко време да ям и има ли значение какво, нещо протеиново, примерно мляко кисело, прясно, яйца?

Трудно ми е да отделя повече от семейния бюджет, без да е подозрително  Laughing Мъжът ми е против добавките.
Отговарям ти по реда в който си задала въпросите Simple Smile

30 мин след нея може въглехидрат и протеин..тва включва яйцата за които питаш,ядки,месо и фрешове
След кардио почти всичко се гори..защото то не спира след като слезнеш от уреда..така че...месо,яйца,млечни, въглехидрати Simple Smile

# 584

Общи условия

Активация на акаунт