Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 996
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Black Arrow, благодаря за отговора  Simple Smile пробвах да поръчам този бърнър от линка, обаче ми се обадиха, че го нямат в наличност, момчето ми препоръча това и утре ще си чакам доставката

http://www.silabg.com/bg/385-UNIVERSAL-SUPER-CUTS-3-130-tabs.html

Имаш ли някакви отзиви за него? По колко и кога да го пия? Четох за 3х2. Първите 2 сутрин преди тренировка, 2 половин час преди да си легна, ама другите 2 как да ги вместя - преди или след обяда  Thinking
Може ли и съвет относно хранителния режим и тренировките, докато ги пия  Blush

# 586
Black Arrow, благодаря за отговора  Simple Smile пробвах да поръчам този бърнър от линка, обаче ми се обадиха, че го нямат в наличност, момчето ми препоръча това и утре ще си чакам доставката

http://www.silabg.com/bg/385-UNIVERSAL-SUPER-CUTS-3-130-tabs.html

Имаш ли някакви отзиви за него? По колко и кога да го пия? Четох за 3х2. Първите 2 сутрин преди тренировка, 2 половин час преди да си легна, ама другите 2 как да ги вместя - преди или след обяда  Thinking
Може ли и съвет относно хранителния режим и тренировките, докато ги пия  Blush
Почни по 1 таблетка 3 на ден......после ще качиш Simple Smile Да речем след 3 дена.
Другите две..на обяд Wink
Храненето и тренировката си ги караш както си ги карала и преди бърнъра Simple Smile

# 587
Тук само добавки за тренировки ли обсъждате? Не съм изчела от началото и затова питам.

# 588
Тук само добавки за тренировки ли обсъждате? Не съм изчела от началото и затова питам.
Не Simple Smile
Най-много се обсъждат,май ..добавки  от които да отслабваш ,без да тренираш Laughing

# 589
Благодаря Black Arrow ! Мен ме интересуваха добавки за кожата по-скоро,колебая се м/у хиалуронова киселина или колаген за пиене. Искам подхранена и гладка кожа Crazy Благодаря още веднъж!

# 590
Виж това
http://www.silabg.com/bg/6382-ALTERNATIVE-NUTRITION-Collagen-Pep … ides-300-gr-.html

Или пък Collagen Plus..съдържа и двете Wink

Тук има доста Simple Smile
http://www.silabg.com/bg/list?bid=0&cid=0&search_btn=&am … rch_what=Collagen+

Но много в важен и начина ти на живот за кожата..дори колко вода пиеш Wink

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 23:04 от Black Arrow

# 591
Black Arrow, благодаря за отговора отново, утре започвам да го пия  Simple Smile

# 592
Black Arrow, до около 40-тина ще е перфектно  Blush

Сега виж..за 40 лв  ще ти е малко слабо..но ще измисля нещо Wink
Кардиото е супер на гладно..не яж тогава..няма нужда..едно кафе с аспирин ще е супер,но ти си знаеш Simple Smile
След тренировка..понеже има и силова ,освен кардио...вземаш бърз и бавен въглехидрат+протеин Simple Smile

За 40лв - слабо?! Вие нормални ли сте бе хора... взех си ел карнитин преди половин година за 28лв и всеки ден здрави тренировки, понякога и по две на ден, тук-таме имах един ден почивка, ама рядко. И за един месец свалих около 4-5кг. Като тренировката ми се състоеше първо от бягане/джогинг около 20тина минути (от повече ми става скучно, не че не мога Grinning ) и после се прибирам и почвам упражненията, които съм запомнила от тае-бото/кардио, накрая правя упражнения за задните части и коремни преси. (Тренировката ми беше малко повече от час, най-много час и половина.) След този един месец имах и плочки на корема. А като цяло има и много по-евтини видове ел карнитин (за по 15лв) и щом треньора ми по карате/тае бо е доволен, значи няма какво да говорим. Не си давайте парите за толкова скъпи неща, от които я има ефект, я не. Просто трябва да си дадете малко повече зор Wink Като се потнете малко и спирате.. нямааа, продължаваш, да тече повече и повече, иначе номера няма да стане. От храна не помня да съм се ограничавала, тоест от вид храна. Ядах всичко, но по малко. Аз особено съм човек, който без сладко не може. А и времето, в което започвате да тренирате е много важно - пролет, лято например е идеалното време според мен. Има много повече разновидности от салати, зеленини, плодове и е по-лесно пазенето на някакъв режим на ядене. В момента пак съм на ел карнитин/течен този път, но храната ми е голям проблем, честно казано не знам какво да ям, старая се да спазвам някакъв режим, ама да видим в края дали ще има някакъв ефект...
Като цяло не е невъзможно отслабването, просто трябва повече усилие и търпение. Като започнеш да виждаш, че има някакъв резултат се надъхваш още повече, затова смело напред и се заредете с много вода Stuck Out Tongue

# 593
MeRiTo`, зор си давам за тренировките достатъчно  Peace Друг е въпросът, че съм на 30 и с две деца, като сложиш и малко проблемни хормони, мисля, че малко ще ти се изясни картинката, че не става само със зора, трябва и нещо повече. Преди да забременея втория път и аз ядях сладко в огромни количества и си изглеждах много добре. Та така, всеки си знае положението...

# 594
Добро утро на всички!Бихте ли ме посъветвали какво мога да пия ,за да смъкна едно 4-5 кг без тренировки/преди тренирах,но сега е абсурдно да намеря време:)/.....не искам да се тъпча с вредни китайски капсули от съмнителен произход.....по принцип ще се опитам да бягам на пътеката 2 пъти в седмицата,но наистина ми е трудно да намеря време....

# 595
Най-накрая се реших да взимам протеин, като начало взех най-евтиния БГ, за да видя дали въобще ще ми допадне идеята да замествам хранене с течност.
Засега съм супер доволна, аз така или иначе гледам да ям през 2-3 часа и протеина много засища, а е с малко калории.

Искам да питам сега като съм решила да взимам по-качествен какво да гледам: съотношение протеин/въглехидрати (да са минимум) и малко калории ? Това достатъчно ли е, защото сегашния го избрах по тези критерии и добре ми се връзва на диетата. Напоследък ми се ядат плодове, зеленчуци и кисело мляко, и нямаше шанс необходимите протеини да ги приема натурално.

Надявам се скоро да започна да виждам ефект в намалянето на подкожните мазнини...

Също така по лекарска препоръка започнах да пия бирена мая и желязо, нали няма да ми се отразят по някакъв начин на останалите добавки?

# 596
  • Sofia
Nadia79, аз лично от бирената мая дебелеех преди години.
За протеин, мога да ти препоръчам този, аз си го взех скоро по съвет на Black Arrow , замества идеално хранене и няколко часа те държи сит(но не 7 часа, както пише в рекламата):
http://www.silabg.com/bg/1135-BSN-LEAN-DESSERT-PROTEIN.html

# 597
Здравейте искам да ви питам някой пие ли' BCAA 6400- MUSCLE AMINO ACIDS' по колко трябва да взимам? Тренирам всеки ден пия окси елит про. 

# 598
Здравейте искам да ви питам някой пие ли' BCAA 6400- MUSCLE AMINO ACIDS' по колко трябва да взимам? Тренирам всеки ден пия окси елит про. 
Пудра или на таблетки Wink

# 599
таблетки

Общи условия

Активация на акаунт