Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, тези дни изчетох много от написаното в тази тема, но не намерих отговор за себе си... Имам момченце на 1 годинка, от раждането му досега не съм спортувала активно, само упражнения вкъщи и спазвах нещо като диета хихи Simple Smile От скоро започнах да посещавам една фитнес зала и неминуемо се сблъсках с непознатия за мен свят на хранителните добавки... Казаха ми, че трябва да пия л-карнитин и аминокиселини(бцаа). Отворих няколко сайта за добавки и буквално се изгубих.... Молбата ми е, да ми препоръчате качествени добавки и ако може да ми дадете съвет как да ги пия? мерси

# 556
Здравейте, тези дни изчетох много от написаното в тази тема, но не намерих отговор за себе си... Имам момченце на 1 годинка, от раждането му досега не съм спортувала активно, само упражнения вкъщи и спазвах нещо като диета хихи Simple Smile От скоро започнах да посещавам една фитнес зала и неминуемо се сблъсках с непознатия за мен свят на хранителните добавки... Казаха ми, че трябва да пия л-карнитин и аминокиселини(бцаа). Отворих няколко сайта за добавки и буквално се изгубих.... Молбата ми е, да ми препоръчате качествени добавки и ако може да ми дадете съвет как да ги пия? мерси
http://flexfitbg.com/product_info.php?cPath=open&products_id=443
http://flexfitbg.com/product_info.php?cPath=open&products_id=1441

Като цена мисля ,че те устройват Wink Въпреки ,че 60 амино са доста малко..ако искаш си вземи 2 опаковки.Пият се преди и след тренировка/малко са големи,не знам дали ще имаш проблем с гълтането им/ по 1-2 капсули..като за теб Simple Smile
Карнитина по-1-2 теблетки преди тренировка-този се смуче като бонбон Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 12:29 от Black Arrow

# 557
Nadia79 Hug,зардвах се че приятелката ти е имала ефект от него,при мен засега като че ли не въздейства върху апетита.Досега четох в нета за добавката която приемаш-наистина има много богат състав,видях че има горчив портокал който е точно за подтискане на апетита и се радвам че ти действа Simple SmileТази другата добавка какво представлява и защо си се насочила точно към нея след това?
Това с апетита е много кофти и от това което съм чела всичко се обяснява с инсулиновата чувствителност която имат поне 80%от населението на земята.Другите двайсет процента са щастливци,на които въглехидратите не им въздействат така,за съжаление аз не съм също от тези 20%,и поне като ми се пристърже не се обвинявам вече за лакомия,а си казвам просто че организма ми е такъв Simple SmileРазбира се гледам да се храня начесто и храни които не ми вдигат инсулина,и така да се справям с този проблем.Доколко успявам винаги това е друг въпрос, Crazyпросто си знам че тази борба е доживот за съжаление.
Извинявайте че се разприказвах  Stop

# 558
http://flexfitbg.com/product_info.php?cPath=open&products_id=443
http://flexfitbg.com/product_info.php?cPath=open&products_id=1441

Като цена мисля ,че те устройват Wink Въпреки ,че 60 амино са доста малко..ако искаш си вземи 2 опаковки.Пият се преди и след тренировка/малко са големи,не знам дали ще имаш проблем с гълтането им/ по 1-2 капсули..като за теб Simple Smile
Карнитина по-1-2 теблетки преди тренировка-този се смуче като бонбон Simple Smile

Black Arrow, мерси Simple Smile Поръчах ги и двете, казаха че утре ще ми ги доставят и ще пиша скоро след като започна да ги пия.

# 559
Тази другата добавка какво представлява и защо си се насочила точно към нея след това?
BSN Cheaters relief твърди, че блокира усвояването на въглехидрати и мазнини, като се приема преди и след ядене, когато планираш да ядеш кофти неща (торта, чипс и т.н.)
Може би е подходящо след като веднъж свалиш колкото искаш, спазваш режим, но понякога ти се хапват нередни храни.
Не съм много сигурна, обезателно ще поразпитам преди да го поръчам за отзиви, т.к в БГ май не е особено популярно.

# 560
Момичта , купих си преди 1 седмица Окси Елит Про ,но на мене не ми се отразява много добре  Cry имах голямо желание да го пия ,но имам хормонални проблеми  Sad Ако някой иска да му ги продам ,може да ми пише на лични  Peace

# 561
Момичта , купих си преди 1 седмица Окси Елит Про ,но на мене не ми се отразява много добре  Cry имах голямо желание да го пия ,но имам хормонални проблеми  Sad Ако някой иска да му ги продам ,може да ми пише на лични  Peace
Писах ти на ЛС Wink

# 562
Здравейте, момичета искам да ви помоля за помощ не знам кой от двата фет бърнара да избера-окси елит или този http://www.silabg.com/bg/3073-AX-STIMULANT-X-1MetiQ-84-Caps-.html.Изчетох мненията ви за оксито,ако може да ми кажете дали сте ползвали STIMULANT X дават го като фет бърнар номер 1 за 2011г.Благодаря ви предварително!

# 563
Здравейте, момичета искам да ви помоля за помощ не знам кой от двата фет бърнара да избера-окси елит или този http://www.silabg.com/bg/3073-AX-STIMULANT-X-1MetiQ-84-Caps-.html.Изчетох мненията ви за оксито,ако може да ми кажете дали сте ползвали STIMULANT X дават го като фет бърнар номер 1 за 2011г.Благодаря ви предварително!
Тренираш ли ? Simple Smile

# 564
Май нещо добавката ми вече не действа както в началото  Sad
Много хвалих BSN Atro phex, но реално апетита ми се върна около седмица след първоначалния прием и резултата от началото е почти никакъв  Sad

Какво да правя, как да спра този глад?!!!!
Проваля ми всичко!
Има ли такава добавка да ми помогне?

Давам за пример вчерашния ден: цял ден се храня здравословно, в офиса си нося предварително подготвена храна от вкъщи (яйца и месо приготвени по различен начин, извара, ябълки).
Вечерта хапнах към 19 яйца със сирене и шунка.
След което детето се появи с 2 шоколада и чипс (естествено не са купени от мен) и аз не издържах и ометох огромно количество  Embarassed
После в пристъп на вина направих двойна тренировка с тежести, но какъв е смисъла да преям и после да се скъсам от трениране - факта е, че не отслабвам  Sad

# 565
ям водорасли на прах - в момента съм взела хлорела. от нея дали ще сваля кг или спирулина е по-добре  Thinking

# 566
А какво ще кажете за KLA. Препоръчайте ми марка.

# 567
ям водорасли на прах - в момента съм взела хлорела. от нея дали ще сваля кг или спирулина е по-добре  Thinking
Moже да не свалиш и от двете.Използват се за профилактика и като антиоксиданти Simple Smile
С две думи,,,доста са слаби за отслабване,но пък за пречистване на организма са супер Simple Smile

# 568
А какво ще кажете за KLA. Препоръчайте ми марка.
Мое мнение...слабо е и не си заслужава ,ако е за сваляне на килограми Simple Smile
Но ето
http://www.silabg.com/bg/4805-SCITEC-CLA-1000-mg--60-Caps-.html

# 569
Май нещо добавката ми вече не действа както в началото  Sad
Много хвалих BSN Atro phex, но реално апетита ми се върна около седмица след първоначалния прием и резултата от началото е почти никакъв  Sad

Какво да правя, как да спра този глад?!!!!
Проваля ми всичко!
Има ли такава добавка да ми помогне?

Давам за пример вчерашния ден: цял ден се храня здравословно, в офиса си нося предварително подготвена храна от вкъщи (яйца и месо приготвени по различен начин, извара, ябълки).
Вечерта хапнах към 19 яйца със сирене и шунка.
След което детето се появи с 2 шоколада и чипс (естествено не са купени от мен) и аз не издържах и ометох огромно количество  Embarassed
После в пристъп на вина направих двойна тренировка с тежести, но какъв е смисъла да преям и после да се скъсам от трениране - факта е, че не отслабвам  Sad

Има добавки/протеини и т..н../които заместват храненето..пиеш една доза от тях..и не се сещаш за храна...ако това искаш..няма проблем Simple Smile но ако е въпрос на душевно състояние или криза,не мога да помогна Wink
Защото  от повечето неща които ядем или пълнеем ..   са следствие на ..мозъка ни..не в устата Simple Smile
Човек избира  храна по няколко причини..едната е за да компенсира нещо друго Simple Smile  ..но това не е гладът Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 20:14 от Black Arrow

Общи условия

Активация на акаунт