Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 493
  • 784
  •   1
Отговори
# 45

Durango,много благодаря за подробният отговор относно X-Lander-а.Само да питам това,което каза че не се върти седалката значи че бебето не може да бъде към мен ли? Ако е така много,много жалко...

# 46

Durango,много благодаря за подробният отговор относно X-Lander-а.Само да питам това,което каза че не се върти седалката значи че бебето не може да бъде към мен ли? Ако е така много,много жалко...

ако спазваш изискванията за безопасност на детето бебто не може да е към теб. но ако ползваш кош за новородено може да е към теб

# 47

ако спазваш изискванията за безопасност на детето бебто не може да е към теб. но ако ползваш кош за новородено може да е към теб
За кои изисквания за безопасност говориш-за тези в автомобил ли? Ако е за тях,аз не търся това,а питам за самата количка,столче за автомобил не ми трябва. Ако пък аз бъркам би ли разяснил за това,че не съм го чувала?

# 48
⅞ ...and The Morning Ever After
ами няма съвършенни неща
от преките конкуренти на Lander-a май само Maxi-Cosi Mura има обръщаща се дръжка
останалите с обръщащата се седалка пък нямат напълно легнало положение
всъщност май не се сещам количка с пълно легнало и обръщаща се дръжка

# 49
ами няма съвършенни неща
от преките конкуренти на Lander-a май само Maxi-Cosi Mura има обръщаща се дръжка

Loola и Streety са с въртящ кош и достатъчно легнало положение.

# 50
и streety, i Loola и Hight Trek се водят 6+
на Chicco For ME Living не знам как е
и сега е момента за притеснение, че някои ще си хвърли фаса в количката  Mr. Green

# 51
защо пък да са 6+ newsm78, имам Стрийти и ми се вижда достатъчно легнало, мисля да си я ползвам от първите седмици. не е точно 180, но 170 може би, което си е достатъчно.
оправих го, сега се вижда. на първата снимка е най-легналото, като се сложи детето от тежестта ляга още малко, другата е със следващото ниво - около 150градуса
http://elipate.snimka.bg/children/detska-staya.397478.20034019

а това е Loola
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27

според мен този съвсем лек наклон е добър за новородено, т.к всъщност няма чупка, а цялото дете е лееееко повдигнато.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 22:19 от E.L.

# 52
ами няма съвършенни неща

Много благодаря за инфото  thumbsup

E.L. за снимката иска парола и много бих искала да видя количките,за които ти говориш дали ще ми харесат.

П.П. Вече ги виждам,благодаря за редакцията. Много ти е хубава стаята,ако това е твоята,а картинките по бялото шкафче лепенки ли са,защото и аз исках да правя нещо подобно?

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 22:42 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 53
на мен не ми иска парола.... видях я

# 54
а ето ти и High trek-a
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=35

П.П. Вече ги виждам,благодаря за редакцията. Много ти е хубава стаята,ако това е твоята,а картинките по бялото шкафче лепенки ли са,защото и аз исках да правя нещо подобно?
благодаря  Simple Smile
лепенки са да, по-точно са изрязани от самозалепващо се фолио с картинки

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 23:12 от E.L.

# 55
а ето ти и High trek-a
http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=35

благодаря  Simple Smile
лепенки са да, по-точно са изрязани от самозалепващо се фолио с картинки
Стрийти става за новородено и без коша, две познати с летни бебета имат, добре са си бебчетата, блажено си спят.

# 56
Аз си реших дилемата като се спрях на трета количка! Mr. Green

Ето и моя избор
http://www.preciouslittleone.com/product-information/22/11401/qu … uggy---rebel-red/

Като се обзаведа с нея ще дам и отзиви. Peace

# 57
Chicco trio for me има легнало полежение и обръщащ се кош.

# 58
  • Пловдив
Момичета, може ли да помоля за нещо, не знам дали е писано по-рано в темата, но ми се ще някой да направи списък със задължителните неща, които трябва да притежава една количка за да бъде удобна и за майката и за бебето, дали е добре да е с три колела или четири, гумите какви да бъдат, наклон, какво е хубаво да има като екстри , видях, 4е има и различни видове плат, има ли плата значение...и такива неща, че аз изобщо не разбирам от колички, това ми е първа бременност и честно казано съвсем се обърках, коя количка е хубава и коя не е.........

# 59
  • Варна
Аз си реших дилемата като се спрях на трета количка! Mr. Green

Ето и моя избор
http://www.preciouslittleone.com/product-information/22/11401/qu … uggy---rebel-red/

Като се обзаведа с нея ще дам и отзиви. Peace
Да ти кажа ,че между трите бих избрала Нуна-та. Пак зависи на
каква възраст ти е детето .Сенз имам, нещо взе да ми писва,
предимството му пред Зап-а са четирите гуми за мен/имах стария модел/
Новия са се постарали пушилистите от Холандия да го направят
да ляга барем, дано е по стабилен от предния модел. Иначе, и
трите колички са с малки търкалета, най- леко се движи Нуна,
следва Сенз, а като гледам шасито на Зап не са го пипали, та
предполагам пак ще дрънлгълка ,като див по малки плочки...

Общи условия

Активация на акаунт