Трябва ли майка му да научи?

• 23 183
  • 610
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Разбира се, че ти е трудно. И виновен за това е той. Аз не те осъждам. ЗНам колко безумна може да е една жена когато се влюби. И именно защото не те осъждам съм на мнение, че ти и детето заслужавате по-добър живот с по-добър човек до себе си. Единствената ти грешка е, че си му повярвала, но как може да не повярваш на човека когото обичаш. Разбирам защо още се надяваш да сте семейство, но не мислиш ли, че не от това има нужда бебето ти. Пък и щом веднъж е постъпил така, вярваш ли, че няма някой ден да дойде при теб и да каже "Миии, аз имам връзка с една жена... и тя е бременна". Мъжете са рецидивисти. Казвам го от личен опит. И ако стане така ти какво ще направиш? Пак ще се опитваш да го задържиш или благородно ще се поставиш на мястото на онази жена и ще кажеш "Ами ходи тогава при тях и си живейте щастливо"... При досег с такъв мъж ще има много наранени. И това няма да сте само ти, детето ви или жена му. Ще има втора, трета... Пък и щом сега е с жена, която го гледа и му плаща заемите сигурно няма да му е толкова широко около врата ако дойде да живее с вас и трябва той на свой ред да се грижи за финансите. Със сигурност ще се чувства пре*ебан и няма да пропусне да си го изкара на вас. Не причинявай това на себе си или на бебчето. Вярвам, че някой ден ще бъдеш щастлива и ще гледаш с насмешка на сегашната история чудейки се как си могла да бъдеш толкова сляпа. За да стане това обаче трябва да направиш първата крачка напред като се откопчиш от него защото той ви връща само назад.
Майка ми ни отгледа сама със сестра ми и това само ме кара да я обичам и уважавам много повече отколкото ако се беше опитала да остане с баща ни. Вярвам, че и твоето дете ще се чувства по този начин

Желая ти успех и повече позитивни мисли   bouquet

# 136
Опитвала съм да се разделим,ултиматуми съм поставяла, но не издържам и се предавам.Той много добре знае,че съм слаба сега и се възползва от това положение.Моля се да дойде деня,в който ще се събудя с мислълта,че най-важната съм аз и че той е просто придатък в живота ми.Повярвайте-много е тежко да осъзнаваш безнадежността на едно положение и да не правиш нищо за да го промениш.В смисъл-да излезеш от него.

# 137
Хайде сега зодията му виновна  Laughing И аз съм Везни, та не става за оправдание. Grinning

Деси, аз бих му пратила някой да го посплаши или понатупа, просто за да знае, че не е нормално вечно да си живее весело и да прави каквото си иска с другите хора  Mr. Green Скоро гледах "Полска сватба" и признавам, че оттам ми хрумна сега тази идея.

# 138
Разбира се,че и секса е тогава.Преди имаше много време за мен.Можеше да не се прибира с дни и нощи,но вече не е така.Знае,че малко или ме "върза" с това дете и няма защо да влага старание.Чувствам се меко казано отвъртително,като просякиня за малко внимание.Не знам дали се дължи на факта,че сега съм сама с малкия по цял ден.Искрено се надявам когато започна работа нещата да се променят към добро.В смисъл-ще съм сред хора и няма да се чувствам толкова болезно самотна.
Извинявай, мила, той не те връзва - ти му се връзваш и си правиш ужасно лоша услуга. ОК, веднъж те е излъгал, влюбила си се, подхлъзнала си се, сгрешила си. Е, мама му стара, (с извинение) сега като виждаш колко подло постъпва с всички около себе си, с кой акъл продължаваш да си лягаш с него? По този начин няма да го преболедуваш и още дълго няма да си даваш шанс за ново начало на чисто. Едва ли в гащите си има нещо, което 99.9% от другите мъже да нямат. Ако за неприятностите ти до момента е виновен почти изцяло той, то за недоразуменията в бъдеще ще си виновна единствено и само ти, ако не спреш да си му любовница.

# 139
Поне си осъзнала положението си. Дано като тръгнеш на работа и срещнеш други хора, пък може би и Човека, да се оправиш.

# 140
Благодаря за добрите думи и пожелания HugИ аз се надявам да намеря силите в себе си и да се справя с положението.

# 141
Той съвем ли не ви подпомага финансово сега?

# 142
Деси, аз бих му пратила някой да го посплаши или понатупа, просто за да знае, че не е нормално вечно да си живее весело и да прави каквото си иска с другите хора  Mr. Green Скоро гледах "Полска сватба" и признавам, че оттам ми хрумна сега тази идея.
Такъв съвет не бих дала никога... Видях няколко подобни коментари нагоре в темата...
В крайна сметка до кога ще обвиняваме този или онзи за собствените си грешки, че чак и да го "ступваме"?
Ако неговото поведение е нездраво, то такива решения ми звучат още по-нездраво...
Не случайно е казано - "Не е луд тоя, който яде баницата, а оня, който му я дава!".
И е точно така.
Авторката се е подвела по лъжите му и сега е като гол в тръните.
Сама трябва да намери сили да продължи напред. Виждам, че независимо от многото съвети, тя все още не е готова да го прогони дори от съзнанието си.
Е, докато това трае, няма да има сила на земята, която да промени нещата.

# 143
Servallan, ако аз бях мъж и някой постъпва така с дъщеря ми или сестра ми, вярвай ми, няма да има сила, която да ме спре да не го отупам. И никак няма да ме е срам даже  Peace

# 144
Нито стотинка.Предложих му да се откаже от детето след като няма намерение да се грижи за него.Поне и издръжка нямаше да му искам,но той ми отказа с думите:"Никога няма да се откажа от теб и от сина си.Аз ви обичам и ще се грижа за вас,но сега нямам възможност"....До скоро се опитвах да проявя разбиране,все пак всеки си има трудни моменти.Но как да проявявам разбиране при положение,че ходи на картинг,на оф-роуд и разни други такива забавления,а няма пари да купи една кутия мляко за детето си.

# 145
Мда, процесът на отрезвяване е започнал. Сега идва издрапването. 

# 146
  • София
Аз предлагам да го издирим и да го натупаме ние дружно  Laughing Доста повече ще му се срине самоувствието ако група кокошки му теглят един пердах отколкото ако го нашамари някой бабаит  Joy

# 147
Не мисля,че физическото насилие или пък отмъщението ще решат проблема.Те за мен са израз на тотално безсилие.Решението е в мен самата-да се взема в ръце и да се опитам да подредя живота си без него.Да не е той двигателят.Да не кръжа ореолно около личността му.Да си кажа,че за мен най-важно е детето ми.Надявам се някой ден да се появи мъж,който ще ме накара да забравя всичката тази горчилка.

# 148
Servallan, ако аз бях мъж и някой постъпва така с дъщеря ми или сестра ми, вярвай ми, няма да има сила, която да ме спре да не го отупам. И никак няма да ме е срам даже  Peace
Честно казано, не бих отупала него, сериозно...  Peace
По-скоро бих отупала дъщеря си, защото години възпитание ще са отишли на вятъра.
Щом тя е толкова безразсъдно-влюбена в този червей, значи не мисли много по-разумно от него, т.е. тя сама позволява това отношение...
Не виждам защо ще натупам един простак, без възпитание, на който всичко му е поднесено на тепсия.
Т.е. щях да го отупам, ако по някакъв насилствен начин принуждава дъщеря ми да върши всичко това, но при положение, че тя съвсем съзнателно и доброволно му предлага всичко това... Единствения за бой ще е тя...

# 149
Деси, как не ти се отщя от този мъж  Sick  И най-голямата любове може да умре за един ден, дано акъла ти дойде скоро. В момента, в който осъзнаеш какво наистина търпиш, би трябвало да почне да ти се гади направо.

Общи условия

Активация на акаунт