Трябва ли майка му да научи?

• 23 053
  • 610
  •   1
Отговори
# 45
Чакай малко...ти си голяма мазохистка бе момиче! Животът на хората е объркал благоверният ти, а не ти. Това си го напиши на челото и никога не го забравяй. Това е свършен вече факт и това че ще информираш бабата нищо не променя. Не може да се живее в лъжи. Ако той може, ти не си длъжна да следваш неговите разбирания и да му бъдеш съучастничка.
Той не й е "благоверен", ако не знаеш - женен е за друга, но има дете от Деси. Зодия Везни е. А  Деси е Овен. Айде сега продължавай със съветите Crossing Arms

# 46
 Laughingех,Шанталче,всичко си запомнила...  Hug

# 47
Деси,къде се загуби Hug
За какво ти е да търсиш майка му?
По-добре си потърси нов мъж,който да те носи на ръце Hug

# 48
Загубих се в разни битовизми  Hug

# 49
Щом е везни, никога няма да се реши. Изключително колебливи натури и никога не могат да вземат решение. И да напусне жена си няма да се реши.

Деси, в теб е топката душо! Ако ти не го направиш, не си прави илюзии.

# 50
А да напусне мен ще се реши ли?Защото аз явно съм малоумна щом не мога да го напусна вече 4 години.

# 51
А да напусне мен ще се реши ли?Защото аз явно съм малоумна щом не мога да го напусна вече 4 години.

Не. И на това няма да се реши. Ще си води двойнствения живот додето може.

Трябва да спреш тази агония ясно и категорично. Трябва да обявиш на всички че дефакто той има второ семейство.

# 52
Ами те всички знаят.Той от никого не крие освен от семейството си.Иначе приятели,колеги-голяма гордост-"аз,със двете жени,които умират за мен.Едната ми гледа детето,с другата живея,кой като мен...."Ама аз съм си виновна,че не намирам сили да го зарежа ами се крия зад детето ...

# 53
Ами те всички знаят.Той от никого не крие освен от семейството си.Иначе приятели,колеги-голяма гордост-"аз,със двете жени,които умират за мен.Едната ми гледа детето,с другата живея,кой като мен...."Ама аз съм си виновна,че не намирам сили да го зарежа ами се крия зад детето ...

Ами време е да го направиш. Да обявиш на семейството му и да го напуснеш като го осъдиш за издръжка. Ти ИМАШ ПРАВО на личен живот и истински баща за детето ти.

# 54
Знаеш ли...по-интересен ми беше аргумента защо нямам право аз да кажа на баба му,но уви...не получих такива.

# 55
  • по пътя на светлината
Точно това не искам-да пресилвам нещата.Може би ако наистина трябва те да се познават това ще стане от самосебе си.
Сама си отговори.Всъщност да те попитам,как мислиш,че се отразява тази твоя постъпка на семейния му живот,по точно на съпругата му?

# 56
Явно не и пука защото тя знае от самото начало за връзката ни и то от него.Сега щяла да плаща издръжка на детето.Може би просто имат отворен брак.Доколкото знам и тя си има връзка.
За коя моя постъпка питаш по-точно?

# 57
  • по пътя на светлината
Няма да е лошо да си създадеш свой живот,не знам на какво разчиташ?Що се отнася за познаване на роднините,мисля че е твърде раничко да се притесняваш .

# 58
Честно казано-на нищо не разчитам.Вече.До скоро исках да сме заедно тримата,да сме семейство.Той ме уверяваше,че ще стане.Вече наистина нищо не искам,само забрава...

# 59
Знаеш ли...по-интересен ми беше аргумента защо нямам право аз да кажа на баба му,но уви...не получих такива.

Тези които те съветват такова нещо се поставят на мястото на жена му и треперят от страх на тях да не им се случи на тях да цъфне от нейде някоя която да им наруши спокойствието. Laughing Абе да не ти пукат другите бе, това е твоя живот и трябва да мислиш само за себе си. Действай смело и решително!

Общи условия

Активация на акаунт