Трябва ли майка му да научи?

• 22 975
  • 610
  •   1
Отговори
# 420
Деси, какво стана с желанието му за второ дете следващата година, решихте ли се?

# 421
Деси,
циклиш на едно и също място с месеци, поне това е което виждаме във форума. Той явно няма да поеме отговорност към теб, а ти отказваш да приемеш истината. Докато търсих темите, за които писах, видях, че ти е предложил след година да си направите второ дете. Ако това е вярно, а ти наистина си на акъла, който показваш във форума, то сте си паснали идеално. Започвам да съжалявам жена му. Не си мисли, че правиш добро на детето си като го използваш за оправдание на опитите си да докопаш биологичния му родител. Приеми, че този персонаж е кофти човек и продължавай напред. Сама казваш, че вижда детето, скоро ще имаш официално постановена издръжка, значи имаш всички условия да продължиш на чисто. Той си има семейсво, в което явно е щастлив, а на теб ти казва това, което искаш да чуеш, за да му пуснеш. Контрата си остава в теб.

# 422
Деси, какво стана с желанието му за второ дете следващата година, решихте ли се?
Хаха, е не! hahaha
Изобщо няма да се очудя ако авторката го направи.
Момиче, никога няма да е твоЙ, разбира се освен когато те убеждава в глупостите, на които му вярваш, **** те за 20мин., поиграва си с детето и се прибира кротко при жена си.  Wink

# 423

Joy Тъкмо мислех, че вече е време темата да се заключи (така или иначе се прелива от пусто в празно вече 28 страници, даже се учудвам защо продължават да се хабят момичетата, все едно някой ги чува...), и ти ... даваш хляб за нови 10 страници ...  Joy
Не, няма да се отписвам от темата, не мога да пропусна докъде ще стигне  Joy

# 424
Докато Деси не ни се разсърди, и не влезе повече във форума...
или до след 9 месеца.  Mr. Green

# 425
Няма да се разсърди тя, нали си е поела отговорност и знае, че може да очаква различни мнения hahaha
Ама те и за второ дете ли са говорили  Shocked Sick #Crazy Божкее, само дето си хабих клавиатурата ooooh!
Ми може пък след второто да си те вземе у тях и да си заживеете щастливо. А жена му да ходи са прескача и без тва е ЯЛОВА, нали?Той си е видял семето, значи в нея е проблемът. И за кво му е такава?Друго си е да му народиш 2-3 дечиня и ти е в кърпа вързан  hahaha

# 426
...
Не, няма да се отписвам от темата, не мога да пропусна докъде ще стигне  Joy

Ако покани господинът, госпожата и бабата, мисля, че темата ще успее да стигне до някакво решение  Simple Smile

# 427
  • София
Момичето каза, че законната му жена НЕ ЖЕЛАЕ да му роди деца.
Което е меко казано странно, за мен е някаква куковица. Така че от това семейство всичко може да се очаква, не са съвсем читави.  Joy

# 428
ау, бебе #2 ли чакаме? започвайте го вече, че да не изпуснете другата година и да се появи чак 2012, а тогава ... нали знаете ... нещо за края на света беше  newsm78

...
Не, няма да се отписвам от темата, не мога да пропусна докъде ще стигне  Joy

Ако покани господинът, госпожата и бабата, мисля, че темата ще успее да стигне до някакво решение  Simple Smile

сакън, че сега ще започнат да пишат от едно АйПи  Whistling

# 429
Момичето каза, че законната му жена НЕ ЖЕЛАЕ да му роди деца.
Което е меко казано странно, за мен е някаква куковица. Така че от това семейство всичко може да се очаква, не са съвсем читави.  Joy

Само жената си знае. Какво е казал Златният на Деси е друг въпрос. Според мен е вероятно да не може да има деца. Може със съпруга си да са се разбрали той да си направи дете настрани, но да си останат семейство.

# 430
Лизбет,за мен това е най-вероятно...

# 431
  • София
И така да е, е още по-странно. Изобщо това с жена му е доста мистериозно. Или и тя е пълно епрде, или не знам...не е логично просто.

# 432
Да бе, тя веднъж му казала, че ще плаща издръжката за да му покаже колко държи на него, а друг път за да му покаже колко е неспособен сам да издържа детето си. Ясно! Само не мога да разбера дали законната забравя какво е казала първия път или златния какво е казал пред Деси?

# 433
*Dessy, те двамата на колко години са?

# 434
Миличката,аз помислих,че тя ще плаща издръжката по тази причина.В последствие се оказа,че искала да я плаща за да му покаже колко е неспособен.
На 40

Общи условия

Активация на акаунт