Трябва ли майка му да научи?

• 22 946
  • 610
  •   1
Отговори
# 600
Неяснота би имало, ако оставиш решението на някой друг, но ако имаш вече такова - не виждам място за такава, напротив, трябва да си пристъпила към реализация му.
Само не разбирам, какво общо има това с проблема на темата. Нали питаше за бабата...
И какво стана всъщност с този въпрос?

# 601
Tsugumi, неяснота, защото той я лъже, че ще се разведе и тя чака, нито го зарязва, за да си търси друг, нито той идва.

...
И аз искам тази неясна ситуация да се изясни по какъвто и да е начин и да започна живота си или с него(което е малко вероятно)или пък сама.Просто наистина тази неизвестност ме убива.

Колкото и да не ти се иска - от теб зависи, той е доказал, че чака чужди решения, сам не смее, така че премисляй и решавай. И бъди по-смела, дете имаш, тепърва ше се налага да взимаш такива и за него. Имам чувството (и най-вероятно е така), че по цял ден за него мислиш. Сега е лесно, бебето малко, не шава, не приказва, не иска нищо, след 2 г. ще се хванеш за главата. Ако не си си оправила живота до тогава, ще откачиш или ще си го изкарваш на сина си без да искаш.

...
Само по-малко подскачайте "Аз никога".....

Е, аз на мъжа си не ща да родя повече, та на друг ще тръгна. Така че по този въпрос смело казвам - никога  Crossing Arms Mr. Green

# 602
Tsugumi, неяснота, защото той я лъже, че ще се разведе и тя чака, нито го зарязва, за да си търси друг, нито той идва.

Да рабирам, че тя не иска да се меси в семейството, да го разваля, но пък чака той да се разведе заради нея нея самата. Оставила е всички решения, които касаят нейния живот и този на детето изцяло на въпросния господин, който от своя страна, явно е приел цялата ситуация такава каквато е в момента и няма стимули да я променя.

# 603
Tsugumi,по въпроса с бабата реших,че не е уместно да заведа детето.Ако той поиска-нека ги запознае.За пореден път приемам пасивната роля-нещо наистина нетипично за мен.

# 604
Tsugumi,по въпроса с бабата реших,че не е уместно да заведа детето.Ако той поиска-нека ги запознае.За пореден път приемам пасивната роля-нещо наистина нетипично за мен.
Защо тогава не поискаш да бъде заключена темата, не виждам смисъл да се продължава, след като си решила, какво да правиш?

# 605
Чела ли си всичко в темата?

# 606
Чела ли си всичко в темата?
Чела съм правилата на форума.

Но ако имаш желание някой да обсъжда личния ти живот, можеш да пуснеш отделна тема за това.
Тази, струва ми се, се изчерпа с това, че започна с въпрос, на който си намерила вече отговор.

# 607
Ами да я заключат.Аз не съм чела толкова задълбочено правилата на форума.Честно казано-отговора го знаех и без да пусна темата.Интересно ми беше да разбера как биха постъпили други хора в тази ситуация.

# 608
Ами да я заключат.Аз не съм чела толкова задълбочено правилата на форума.Честно казано-отговора го знаех и без да пусна темата.Интересно ми беше да разбера как биха постъпили други хора в тази ситуация.

Колкото хора - толкова реакции.

Но и това, предполагам, е трябвало да знаеш преди да я пуснеш.

Опитай се да намериш реални приятели, тъжно е, че форумът се е превърнал в мястото, в което сякаш единствено можеш да говориш за себе си и си се вкопчила в това.
Нямаш ли никакви други интереси и занимания (не ми отговаряй, няма да следя повече тази тема, по-важно е на себе си да си отговориш)? Дано животът ти не се изчерпва само с онзи мъж.

# 609
Сссссдравейте hahaha
Аз съм се научила да не казвам никога, Лианн Naughty
И каквото си правя знам, че аз си нося отговорност за него, явно това й убягва на авторката, щото се опитва да я прехвърли на мъжа, на майка му, на леля му и т.н....
И къде видя злоба?!Не се напъвам чак толкова, смешна ми е Десито в упорството си да се защитава тук.
И аз не съм твърдяла, че съм н ависоко ниво, а пък вашето одобрение най-малко ми е нужно, има кой да оценява нивото ми, не се вживявай Joy
Деси, мила, скъпа, драга, ти си безнадежден случай и всеки като тебе си заслужава онова, което му се случва. Така човек се учи на отговорност/не само към половите си органи/.
И аз съм правила такива грешки, споменах някъде, но съм си научила урока, а ти не искаш. Твой проблем, още снощи ти казах.

П.П. Когато някой тук изразява мнение, различно от очакванията на авторите на темите, го заклеймявате като злобен, но това е само показател за вашия ограничен мироглед. Щом вие не разбирате какво искам да кажа, защо аз трябва да разбера вас?! Mr. Green

Внесохте ми добро настроение тази сутрин, за пореден път се убедих че ограничеността е безгранична.  bouquet
Сссссииии ююююю,ъгейййнн!Ссссс...

# 610
Уважаеми г-да Модератори,

поради вече изчерпаната тема, моля да бъде заключена, за да не я обръщаме в спамо-чат. Авторката явно още преди да пусне темата е имала решение на проблема си. Интересът, който е имала явно вече не я задоволява, защото получи нежелани отговори и ние, които се включихме най-искренно в нейната тема, станахме неудобни, понеже от нашата истина я боли/защото истина е абстрактно понятие и всеки си я тълкува както иска/.
Няма да е зле и да прочете правилата, но това е друга тема.
Та, ако имате желание и мислите, че темата наистина е изчерпана, моля да бъде заключена.
Благодаря ви, успешен ден Simple Smile

Това е съобщението, което изпратих до модераторите, да не се очуди някой Simple Smile Информирала съм и тях. Айде лек ви ден!Деси, очакваме второто дете догодина   bouquet

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 08:41 от vagabond

Общи условия

Активация на акаунт