Спамо-чат: 09.08 - 15.08

• 33 739
  • 3 203
  •   1
Отговори
# 135
Оцелях bowuu (верно се ля пот Mr. Green)
За сметка на туй имаше бол нови котьовци...и едно супер огромно огледало, което отначало намразих, понеже ми правеше дупето осморно, но след туй заобичах, понеже си зяпах напомпани котьовци незабележимоооо Whistling Whistling Joy

АСС Heart Eyes Hug

# 136
Някой е влизал в двора, че и в къщата може би.  Tired Липсва на детето бегача. Tired
Ама че гадост!

# 137
Някой е влизал в двора, че и в къщата може би.  Tired Липсва на детето бегача. Tired
Ама че гадост!
Shocked Верно ли, Луне? Да не го е забравил някъде? Thinking

# 138
Луне, звъннете в полицията...проверете за други липсващи неща. Дано няма Praynig

# 139
Луне, звъннете в полицията...проверете за други липсващи неща. Дано няма Praynig
Аз не знам даже, кога е станало. Сега го потърси и хоп, няма го. Сега ще ме е страх да оставам сама. Не виждаме нищо друго да липсва, а пък има бая работи...  newsm78 А отрича да го е забравил на улицата.   Thinking Направо не знам, какво да мисля. Пък и куччето не се е обаждало хич. newsm78 Thinking

# 140
  • София
Луне, а вие в къщи ли сте били ?

# 141
# 142
Луне, как е хавата? Rolling Eyes

# 143
Споко, жива съм и всички покрай мен са здрави още.  Mr. Green
Нищо друго не липсва, което ме наведе на мисълта, че през деня някой е оставил портата незаключена  Close и някое мило създание е решило да ни облекчи в прибирането на играчките от двора, като е взело най-голямата.  Crazy През деня е станало, няма как да е през нощта, защото тогава щеше да изнесе целия първи етаж сигурно, а ний щяхме да хъркаме блажено горе. ooooh!  
Лео, кво ги белтъчиш?  kiss Чак ми домъчня за вас, да ви се не види и фермерките!  Naughty Mr. Green Hug

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 22:26 от luna

# 144
Дано е забравено навън Луне.
Много кофти с тъпите крадци  Tired Close

# 145
Дано е забравено навън Луне.
Много кофти с тъпите крадци  Tired Close
Не изключвам напълно и този вариант, но е по-малко вероятен, защото детето не е излизало почти Събота и Неделя, а явно тогава се е случило....докато съм била на работа. Сега ще купуваме ново и се надявам всеки да си отваря очите. Не ми е мъчно за вещта никак, гледам и на него не му е твърде жално, но усещането, че зад тая ограда съм защитена нещо ми се пропука.  Crazy
Айдее, аз отплавам към Морфей.  Heart Eyes

# 146
Луне, заключвайте се обезателно. Крадците са озверяли. Heart Eyes Hug

# 147
А $ ВЕЧЕР Hug Heart Eyes

# 148
Най-накрая ми стана студено  Laughing
Долар и на теб Гили  Hug

# 149
  • там където ме зове сърцето!!!

Общи условия

Активация на акаунт