Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Някой може ли да изтълкува следния текст от листовката на Синфлорикс:
"Synflorix е показан за употреба при деца на възраст от 6 седмици до 2 години. Децата трябва да получат дозов режим със Synflorix, подходящ за тяхната възраст по времето на започване на ваксинационните серии (вж. точка 4.2). Все още не са налични данни за безопасност и имуногенност при деца на възраст над 2 години."
Какво означава това - до 23 месеца ваксината е безопасна, а на 24 месеца вече "няма данни" да е безопасна и не се прилага повече  #Crazy newsm78

# 46
Мирама, за училището никой не може да ви направи проблем.

Лоре, не го отричам въобще Peace Просто за мен това не е основната причина. Болшинството младежи растат с чипс в ръка пред компютрите, докато аз на тази възраст скачах долу на ластик с парче ябълка в ръката Tired...как ще забременеят и родят по-лесно от мен?.... За все по-засилващото се затлъстяване и наднормено тегло като цяло при децата, въобще не ми се говори...И куп други фактори....

# 47
Грозното Пате, не разбрах въпроса ти?
Но ако е това, което си мисля - много майки не успяват да откажат ваксините в болницата, но след това не ваксинират повече децата си.
В този смисъл, с една ваксина на първите часове не мисля че детето може да се твърди че е "ваксинирано", ако в следващите 1-2-5г не се ваксинира.

# 48
Аз сьщо не мисля,че ваксините са основният проблем за безплодие и тн,макар,че преди 50 години ваксините нямаха нищо общо с тези днес."Учените" се учат от грешките си Mr. Green..понякога.

Шехеризада,
Това означава,че опитите са правени само на деца до 23 месеца.

# 49
Добре де, на мен ми е чудно, наистина ли изпитват ваксините върху деца?
И кой нормален родител ще позволи детето му да се ползва като опитно зайче?
Къде може да се прочете за изпитанията на ваксини и как се правят?

# 50
Мирама, ваксините, според мен, се тестват там, където майките въобще не могат да си изхранят децата, невежи и необразовани са горките, защото нямат време и условия за това. Представи си една полугола негърка, гушнала негърче с издут от вода корем поради системно недохранване....Аз тази картинка виждам като чуя за "тестове" на ваксини

# 51
"... нито една държава не ни е дала толкова деца за опити с ваксини колкото СССР" приблизително изказване.

# 52

Мечето ме е изпреварила, ама и аз да кажа.
Мирама, ти мислиш ли, че онези, дето и те не знаят защо са живи, горките имат идея какво изобщо правят на дечицата им?
  Sad

# 53
Вместо запис - 3 цитата:
1."Какво да ти кажа за ваксините... Това че не помагали са пълни глупости. Ако не помагаха, човечеството нямаше сега да е 7 милиарда. Очевадно е че ваксините срещу някои болести са супер ефикасни. Иначе... има ваксини, които не предизвикват изграждане на имунитет при всеки човек - например ваксините срещу грип, туберколоза. Ама това човек няма как да го знае ако не се ваксинира и не направи после тест за имунитет. "
-на моя многоуважаване и изключително интелигентнаа И ерудирана колежка;
2.педиатър,който мноооого високо ценя - д-р Масларски - е "за" ваксините
3. моя близка приятелкаразказа как нейното бебе се разболява от коклюш заедно с още други 2, и трите деца - с по 3 поставени Пентаксима, а ги заразява четвърто, на което са поставени 4-те  Пентаксима!!!
Е на кого/какво да вярваш Confused

# 54
3. моя близка приятелка разказа как нейното бебе се разболява от коклюш заедно с още други 2, и трите деца - с по 3 поставени Пентаксима, а ги заразява четвърто, на което са поставени 4-те  Пентаксима!!!
Е на кого/какво да вярваш Confused

На фактите...  Peace 

# 55
Можем да четем на PubMed -> vaccination и search.
Ето примерно изследване. Експериментът е доказал това, което трябва, макар че е бил прекратен преждевременно заради "някакви си" случаи на детска смърт...

# 56
Защо се учудваш? Tired Хората сме стока...децата ни пък съвсем Simple Smile И сега като седне някой да ми обяснява, че всеки човешки прогрес изисква жертви и по-добре тези жертви да са в името на науката, отколкото от инциденти по пътищата...направо го признах Crazy...Нищо неподозиращи и най-вече неспособни да се защитят или да вземат самостоятелно решение бебета....които могат единствено да плачат...

Ако всички тези средства бяха насочени в усилия за търсене на друга планета с отговарящи на нашите потребности условия за живот, нямаше да се притесняваме, че сме милиарди.... Tired

# 57
А, като започнат да разправят как, ако тяхните деца  бъдат увредени или умрат, щели да продължат да се ваксинират и да ги ваксинират в името на доброто на човечеството, прихвам да се смея Simple Smile

# 58

Ако всички тези средства бяха насочени в усилия за търсене на друга планета с отговарящи на нашите потребности условия за живот, нямаше да се притесняваме, че сме милиарди.... Tired
Или ако поне малко се обърнем с добро към Природата  Praynig

# 59
Така е, Ирчик.

Брит, ти ли си с непроизносимото име Laughing
Предполагам говориш за Катеринка АБВ-то Grinning

Общи условия

Активация на акаунт