Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Ваксинационната мрежа за осведоменост (Великобритания)?
Какво е мнението за новото средство за създаване на паника?
Какви са мненията за ваксините и тяхната ефективност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Ваксинационната мрежа за осведоменост (Великобритания)?
-
Какво е мнението за новото средство за създаване на паника?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхната ефективност?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху репродуктивната способност?
-
Какво е мнението за фолиевата киселина?
Просто за мен това не е основната причина. Болшинството младежи растат с чипс в ръка пред компютрите, докато аз на тази възраст скачах долу на ластик с парче ябълка в ръката
...как ще забременеят и родят по-лесно от мен?.... За все по-засилващото се затлъстяване и наднормено тегло като цяло при децата, въобще не ми се говори...И куп други фактори....
И сега като седне някой да ми обяснява, че всеки човешки прогрес изисква жертви и по-добре тези жертви да са в името на науката, отколкото от инциденти по пътищата...направо го признах
...Нищо неподозиращи и най-вече неспособни да се защитят или да вземат самостоятелно решение бебета....които могат единствено да плачат...