Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 797
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Кое е това другото место където гледате. Аз също ще помогна финансово. Има ли някаква крайна сума която трябва да се събере?
И аз това да питам.
И имате ли адвокат вече? 

# 286
Кое е това другото место където гледате. Аз също ще помогна финансово. Има ли някаква крайна сума която трябва да се събере?
И аз това да питам.
И имате ли адвокат вече?  

Скайп за по-лесно...  Grinning  Няма определена сума, делото още не е започнало, а колко време ще отнеме и колко ще струва още е в сферата на фантазиите... Адвокатите се подготвят...  Peace

# 287
В талона на детето за училището излязоха автоматично ваксините до момента сложени. Тя реално няма манту ре-то ДТК и полио. Срокът за слагане бил до края на годината. Интересно ми е как ще протече разговорът ми с мед.сестрата на училището Mr. Green

# 288
  • София
Като гледам пробата МАНТУ на сина ми, няма никаква реакция. Значи ще трябва да му се слага БЦЖ, ако не се лъжа.
Да, ама той лекинко си прочиства гърлото и току покашля...суха кашлица, преди време казаха, че е алергична. Беше приключил с нея, но от морето тая година, след разболяване,пак се върна. Не е както преди, но...има си я.
Не зная какво да правя с тая ваксина. Лекарката му я няма в тоя момент точно.

Предполагам, че няма да е проблем за училището, но утре трябва да реша дали да му я поставят, или не.
Имам право да откажа, нали?

# 289

Имаш, Клонке, но може и да те накарат да се подпишеш.
А после и детски няма да ти дадат, ако взимаш изобщо.
И като слушам простотиите, свързани с училище, вече не знам дали ще го вземат или не.
То в тая побъркана държава вече нищо не се знае.
  Crossing Arms

# 290
Имаш право да откажеш всичко!

пак ще се повторя като цитирам една личност: "Думата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО кара слабият да се самозадължи"!!!

# 291
  • Русе
  Аз отсега се чудя как ще избегна мантуто. Смо да знам кога ще ходят м училището, да му спретна извинителна причина за отцъствие.

# 292
 Аз отсега се чудя как ще избегна мантуто. Смо да знам кога ще ходят м училището, да му спретна извинителна причина за отцъствие.

Ама те ходят ли???  Shocked
Понеже на мен ми казаха, че отдавна вече не ходели.

# 293
  • София
О, Боже!!!
Ами, не съм сигурна, че е здрав. Това е. Нали трябва да е здрав, егати...
Какво има да подписвам?
И докога е срокът, за картоните в нашето училище е 30.09. Значи би трябвало да мога да изчакам. От друга страна, къде е речено, че баш при отчитането на МАНТУ-то трябва да я поставя тая ваксина. Не може ли да се изчака или ще ме карат ново МАНТУ да правя?
Казах й на оная, дето му го сложи, че май не е съвсем здрав, а тя ми каза "сега може и да не е, но в петък, за ваксината трябва да Е". И как да стане тая? Да беше изчакала и с пробата тогава, да ни върне?!
Това не е нормално...

Детски не вземам, но детето мисля да ходи на училище все пак hahaha

Признавам си, ваксините ме УЖАСЯВАТ!!!
Имам си причина, една такава щеше да ме умори в училище, баш на възрастта на сина ми. Не зная каква беше, но ми разказа играта с ужасна реакция, която никой не разбра каква е и добре че си мина сама...и беше само кожна. Или поне външно беше само кожна. Мисля, че си запазих интелекта, макар да е спорен въпросът.
 Mr. Green

# 294
  • Русе

Ама те ходят ли???  Shocked

При нас ще ходят.Който се е изплъзнал- нещо като лов на вещици.  Twisted Evil

# 295
Клонке, не знам какво да ти кажа, душа.
Но пък можеш да пробваш.
Ако сега откажеш, даже и да се подпишеш, после винаги можеш да си промениш мнението и да им позволиш да го ваксинират (ако ти създадат проблеми и т.н.).
Направо е кошмар, баси!
  Crossing Arms

Ама те ходят ли???  Shocked

При нас ще ходят.Който се е изплъзнал- нещо като лов на вещици.  Twisted Evil

И от кога ходят, знаеш ли?  newsm78
Да не е ново двайсет?

# 296
  • Русе

И от кога ходят, знаеш ли?  newsm78
Да не е ново двайсет?

Не знам. Светнаха ме Русенските наборни майки, за тези походи.

# 297
Амбър,  ти ме уби!!! Shocked Shocked Shocked На мен лично джипито ми каза, че никой нищо не пипа, само личният лекар има правото да поставя ваксини и да прави други манипулации по детето.

Значи трябва да избързам с документа, който ще представя пред мед.сестрата, че изрично забранявам всякакви медицински манипулации по детето ми, освен животоспасяващи и спешни. Crazy

Дъщеря ми се надявам, че е добре обучена да не приема флуорни хапченца и тем подобни "глезотийки" из училищата, за ваксините също. Повтаряли сме го до припадък с нея, а тя е много ентусиазирана, щом става въпрос за инжекция Mr. Green

Мъжът ми преди малко каза, че само чака някой от Риокоз да му пипне детето..... (признавам, че иначе спокойният ми и търпелив юнак ще стане звяр в подобна ситуация)

# 298
  • Русе
  Ми и аз се почувствах убита.
Знам ли дали ще предупредят за да взема мерки. Иначе съм инструктирала детето да не дава да му бият инжекции. Да каже, че само мама и личния лекар могат да резрешат. Освен това е толкова грамотен по отношение на кръв и анатомия изобщо, че може да ги постави в неудобно положение.

# 299
  • Пловдив
И на мен ми изглежда невероятно...и нашата ЛЛ ми го е казвала това, че никой няма право да прави нещо на детето, освен нея... Wink
А и така ми обясниха и от училището на щерката, преди години като им дадох мед. картон с написаното от мен, че забранявам всякакви медицински манипулации, освен животоспасяващи!

Общи условия

Активация на акаунт