Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Ваксинационната мрежа за осведоменост (Великобритания)?
Какво е мнението за новото средство за създаване на паника?
Какви са мненията за ваксините и тяхната ефективност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Ваксинационната мрежа за осведоменост (Великобритания)?
-
Какво е мнението за новото средство за създаване на паника?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхната ефективност?
-
Какви са мненията за ваксините и тяхното въздействие върху репродуктивната способност?
-
Какво е мнението за фолиевата киселина?
Дано се оправите с хомеопатията.
Сега малката стигна до АБ само заради една престъпно небрежна докторица в наше село
Не видяла явно зачервеното и гнойно гърло на детето... и след 2 дни неадекватно лечение... сега пие хлапето силен АБ
За първи път му е на детето и милото само реве и ми се моли да дам капки в устата - хомеопатия. Подуто и с Т лапето...

При поставени 3 пентаксима /т.е курса на ваксиниране е завършен/ след 1 година има реваксиниранация, та въпроса ми е, ако организма не получи това "напомняне", рискува ли се евентуалното предпазване от тези 3 пентаксима, които така или иначе са поставени
Не знам дали се изразих правилно -дано сте ми разбрали обърканата мисъл
.... Следващи ваксини няма да има,но се чудя дали тази ре-ваксина трябва да се поставя..... Ми много е сериозен и труден избора, та в този смисъл -право на избор трябва да има, но трябва и да се подава правилна информация, на която да "стъпят" родителите, за да вземат едно или друго решение..... Как да оцениш съотношението полза:риск, като нямаш пълна информация......