Ваксини - Дискусия за вредата от тях (тема 11)

• 37 673
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Моя син се оказа силно алергичен към домашен прах - при горна граница 0,7, той има 100!
Sad Дано се оправите с хомеопатията.

А кликата Генев и Сие въобще не ми се коментира... Което ме навежда на друга мисъл. Академичните бройки доколкото знам в БГ са под брой. Колко ли хора незаслужено си стоят професори, защото нямат пари да си платят академичната степен. newsm78

# 691
Сигурно не е за тук, но къде се подава оплакване за престъпна небрежност от страна на лекар?

# 692
Вероятно в Българската асоциация за закрила на пациентите newsm78....знам ли

# 693
Като човек, който много обича да пише жалби... нямам сили да се жалвам от доФторите  Tired Сега малката стигна до АБ само заради една престъпно небрежна докторица в наше село  Cry Не видяла явно зачервеното и гнойно гърло на детето... и след 2 дни неадекватно лечение... сега пие хлапето силен АБ  Sick За първи път му е на детето и милото само реве и ми се моли да дам капки в устата - хомеопатия. Подуто и с Т лапето...  Cry неадекватно, само лежи и мрънка, реве денонощно...
Но и доктора, който видя детето след първото лечение не би казал дума срещу колегата си: гарван гарвану око не вади!

# 694
На наши близки детето два дни беше в реанимация, едвам го спасиха, защото една доФторка, въпреки, заключение от ренгелог за бронхотпневмония го пратила да си ходи и да се лекува със сиропче.

# 695
Оф, и тук е пълно с такива случаи....

(Ирчик, защо АБ? Ние ангините си ги караме с 40-те градуса и гнойните налепи с хомеопатия. И толкова бързо ги развиват, че докато усетя, че нещо с дъха не е наред, Т скача и сливиците стават чисто бели Twisted Evil За около седмица се оправят - е, мъка е два-три дни, де. )

# 696
  • Виена
Сигурно не е за тук, но къде се подава оплакване за престъпна небрежност от страна на лекар?
Най-нормалното е да се обърне човек към прокуратурата директно. Медийно разгласяване на случая също върши доста добра работа. Днес тукашните вестници (Австрия) съобщават за такава престъпна небрежност към състоянието на дете, което, за съжаление, е починало. Само на три годинки! Май и в централните новини е имало нещо, но не съм гледала.

# 697
здравейте!
има ли случайно някой във Великобритания? интересува ме кои са задължителнте имунизации там, защото ми предстои преместване. и дали ще има проблем, ако бебето не е ваксинирано.
благодаря предварително!   bouquet

# 698
  • в матрицата
Не съм в Кралството,  Laughing но там ваксните не са задължителни. Но, това не пречи, някой лекар, смятайки, че идвате от 3ят свят, да ви направи проблем. За това, ако можеш, накарай някой лекар да впише, всичко , което се слага в БГ за възрастта на детето, за да ти е мирна главата...

# 699
Най-нормалното е да се обърне човек към прокуратурата директно. Медийно разгласяване на случая също върши доста добра работа. Днес тукашните вестници (Австрия) съобщават за такава престъпна небрежност към състоянието на дете, което, за съжаление, е починало. Само на три годинки! Май и в централните новини е имало нещо, но не съм гледала.
Ще им кажа. Дано им се занимава. Аз лично се потресох.

# 700
Не съм в Кралството,  Laughing но там ваксните не са задължителни. Но, това не пречи, някой лекар, смятайки, че идвате от 3ят свят, да ви направи проблем. За това, ако можеш, накарай някой лекар да впише, всичко , което се слага в БГ за възрастта на детето, за да ти е мирна главата...
уф, не ми се щеше да я карам да прави такива "незаконни" неща  Laughing макар че ми се струва, че ще се съгласи.

мерси за съвета!   bouquet

# 701
всъщност, въпреки че не са задължителни ваксините в UK, предполагам, че лекарите там масово ги препоръчват и повечето хора слагат хеп. В, полио, дтк, мпр, противоменингитни... и вероятно, както и тука, гледат странно родителите, които не ваксинират. поне така си мисля. не знам и как стои въпросът с педиатрите хомеопати, сигурно са ужасно скъпи...

# 702
  • в матрицата
Педиатри - хомеопати, не знам дали има точно такава комбнациая там, но пък иманаиситна много добри хомеопати. А по въпроса за цените, най-вероятно няма да като в БГ, но пък и заплатата, която ще получавате там, няма да е като в БГ  Simple Smile

# 703

Никъде.  Crossing Arms
Можеш да се жалваш на арменския поп.
Още повече, че нямаш и доказателства.
Аз имах, всички знаете и пак нищо. Tired
Прокуратурата по принцип се занимава с такива случаи, но... от умрял писмо. Tired
Туй то.
Пък после ми реват, че им били малко парите!
Малко ли са ви, ваш'та ***?!  #2gunfire
Много са ви!
Нищо не заслужавате!
Където ги видите такива "доктори", само можете да ги заплюете, това им е достатъчно и това заслужават!
  Crossing Arms

# 704
Здравейте! Имам нужда от малко помощ за обърканата ми главица #Crazy При поставени 3 пентаксима /т.е курса на ваксиниране е завършен/ след 1 година има  реваксиниранация, та въпроса ми е, ако организма не получи това "напомняне", рискува ли се евентуалното предпазване от тези 3 пентаксима, които така или иначе са поставени newsm78 Rolling Eyes  Вредата от ваксините е пред очите ми Sad , но не мога да преценя за този случай-детето вече е поело тези отрови, а майка му тепърва има да се учи Embarassed-до момента хомеопатия не е ползвана, а до колкото чета избора за  отказ от ваксини е свързан и с цялостна промяна на модела на лечение  Thinking Не знам дали се изразих правилно -дано сте ми разбрали обърканата мисъл  Crazy.... Следващи ваксини няма да има,но се чудя дали тази ре-ваксина трябва да  се поставя..... Ми много е сериозен и труден избора, та в този смисъл -право на избор трябва да има, но трябва и да се подава правилна информация, на която да "стъпят" родителите, за да вземат едно или друго решение..... Как да оцениш съотношението полза:риск, като нямаш пълна информация......

Общи условия

Активация на акаунт