Всеки може да празнува така както си иска,стига да не пречи на другите. С кюфтета и шопски салатки,с тъпани и гайди...кой както си иска. А за тези които не го разбират и дори го заклеймяват,ще питам само-къде е разликата в това да ти направят серенада под прозореца или оркестъра на Славка Калчева (примерно) да ти изсвири "Белите манастири" ????? Нека отговоря първо аз-разликата,е че при първото,ще сте мнооого поласкани,а при второто,ще кажете че е пълна селяния,нали??? Къде остана българското у хората и защо е толкова модерно да подражаваме на всички,но не и на трядициите и обичаите си???
Много се пънеш ама нещо не измисли аналог в света на сеира за 30-60 човека по случай кръщане на бебе. Това ли е българското на което трябва да подражавам?

http://www.youtube.com/watch?v=L7HhGqyj7qo&feature=related
Аз такова българско отказвам. Претендирам да съм културен и цивилизован човек за да не правя цигании.
Не ми казвай само аз как се пъна,ами вземи се спри малко,един куп хора ти го казаха вече.
Само недей ти да се пънеш,защото това са помаци. Хората ти написаха достатъчно аналогии.Колко още искаш??????? Поогледай се малко,нали си много образована и интелигентна,виж как го правят по света. Хората канят сума ти и хора на първо причастие. Ооо,извинявай,те са селяни

Всеки ще си празнува както си иска и не си ти човекът който да определя кое е селско и кое не