Ултра лято в Албена 2010 (тема 6)

• 49 069
  • 685
  •   1
Отговори
# 195
Elfita  благодаря ти за отговора.

# 196
  • В.Търново
изключително гадно ми стана от държанието на българите на шведската маса-таратора е в една голяма купа-имаше хора,които първо пият от черпака и после си сипват.обарват плодовете и ги връщат в купата.изпускат салам,кашкавал,сирене на пода и го връщат в тавата.ходят да си сипват манджа в чинията,от която вече са се хранили и хубаво натъркват в тази чиния общата лъжица.Такова невъзпитано племе сме,че нямам думи!
ходихме в началото на храненето,за да сипя на малката чиста храна.но мъжът ми нали без таратор  не може,цъфна та върза
Ами как да няма масово болни,с тия неща,които изброяваш ooooh!.Как може един нормален,здраво мислещ човек да направи такива безобразия....Толкова ли сме невъзпитани българите?!

Имаше ли кой да следи какво става в ресторанта,например управителя и при такива случки да прави забележки на почиващите?Нали за това е управиел,за да следи за реда в хотела като цяло,не само да си носи званието!

# 197
Как може да заведеш повръщащо дете на плаж Shocked Shocked Shocked
извратен народ Tired

# 198
 Elfita  а до плажа пеша ли ходихте?От къде точно минавахте?Аниматори имаше ли?Банята в стаята как беше ,чиата ли е?(гледах в един саит снимки и имаше някакви тварички и по плочките чернилка).

# 199
  • Самоков
Аз пък видях как точно чужденците опитват храната, една рускиня първо я видях да пробва някакви пастички и да оставя, на другия ден същото направи с динята, направо превъртях. А управителите много следяха за нередности, но то не може да имат по 100 очи. Явно е просто до възпитанието на човек, не до националността му!

# 200
  • Варна
от Понеделник сме в Оазис
ако има безплатен нет-ще пиша
благодаря ва всички за отзивите-макар , че съм с повече притеснения отколкото ако не бях чела.. Confused
приятна  и безаварийна почивка на всички

# 201
от Понеделник сме в Оазис
ако има безплатен нет-ще пиша
благодаря ва всички за отзивите-макар , че съм с повече притеснения отколкото ако не бях чела.. Confused
приятна  и безаварийна почивка на всички
няма безплатен Peace
специално за Оазис, не виждам защо се притесняваш - и аз и още няколко момичета, които бяхме там споделихме само положителни отзиви и за хотела и за храната и за всичко Peace

# 202
Който до последно се чуди - хваща последния влак. Цяло лято чаках почивката ни в Ривиера бийч, но в последния момент се разубедих, заради отзиви в сайт на немски туроператор.
Решихме, че ще рискуваме с хотел в Албена. Вече имаме резервация за 7 дневна почивка в Лагуна бийч. От дете не съм почивала в курорта, надявам се да ни хареса.
Ян@ ,
ще се радвам, ако споделиш впечатления от вашата почивка. Дано са добри!

Към наскоро завърналите се - как е положението с вирусите? Единствено това ме тревожи, другото се преживява.

# 203
Момичета помолиха ме да ви питам за отзиви за хотел Елица.'''Интересува ме дали има шум от близкото заведение, обслужването, храната. '''
Благодаря предварително
Лек ден

# 204
Росина, това за рускинята на плажа ни най-малко не ме учуди пък мен  Joy
Ние докато си лежахме на плажа-една българка до нас с мъжа си бяха само двамата, както си лежеше си вдигна краката, махна си долнището на банският, остана по гола дупа и си  смени долнището-преобу  си е пред нас. Аз не гледах,ама мъжа ми беше толкова смутен,че ме сръга да видя.
Един руснак друг ден-на възраст около 55-60г с голям син бяха той и жена му-беше явно доста арогантен, поне по държание-седна си на хавлията пред нас, махна си долнището и си се преобу човека. Е, тампони не са изхвърляли.
Магнолия няма собствена зона чадъри, това написаното напред не е вярно-друг въпрос е,че ако сте тумба народ, явно някой запазва местата винаги и винаги ще има места.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 15:07 от огнена стихия

# 205
  • В.Търново
Росина, това за рускинята на плажа ни най-малко не ме учуди пък мен  Joy
Ние докато си лежахме на плажа-една българка до нас с мъжа си бяха само двамата, както си лежеше си вдигна краката, махна си долнището на банският, остана по гола дупа и си  смени долнището-преобу  си е пред нас. Аз не гледах,ама мъжа ми беше толкова смутен,че ме сръга да видя.
Един руснак друг ден-на възраст около 55-60г с голям син бяха той и жена му-беше явно доста арогантен, поне по държание-седна си на хавлията пред нас, махна си долнището и си се преобу човека. Е, тампони не са изхвърляли.
Боже,тоя народ се е побъркал! ooooh!

# 206
Уф. Това с вирусите направо ме плаши. Мисля, че за догодина не бих избрала Албена през август.

# 207
Момичета, а как е водата, и ивицата на брега?
Сега с тази топла вода има ли водорасли?
А от тези гадните, хапещи малки мушици?
А щипалки във водата?

Ние бяхме в Албена в средата на Юли и в последните дни се появиха тези гадини щипалките  Sad

# 208
Уф. Това с вирусите направо ме плаши. Мисля, че за догодина не бих избрала Албена през август.

Ама те вирусите не са само в Албена.
В една от другите теми, 2/3 от майките се оплакаха, че са забърсали вируса, а никоя не е била в Албена.

# 209
с 50 % минимум ще намалее вероятността децата ви да хванат ентеровирус, ако не ги водите август на море - още миналата година си направих равносметка - моето и още около 8-9 познати деца - ентеровирус от различни места и на морето и не на морето - ВСИЧКИТЕ август. От тогава за мен поне е закон - Август у дома. За съжаление при повечето хора отпуските не са по желание и са възможни именно август Confused

Общи условия

Активация на акаунт