Нормално ли е....? Или аз съм задръстена.

• 8 956
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте!

Повече от две години съм във форума, но от няколко дни започнах да чета новопоявили се теми в "Семейни". Не знам дали съм права, но имам чувството, че доста скучаещи, на работа или у дома, потребители си измислят някакъв сюжет, "пускат мухата" и гледат сеир. То не бяха влюбвания в бивши гаджета, то не бяха провалени кръщенета, млади любовници... Прекалено сюрреалистично!

Поздрави!  Simple Smile

За съжаление това е тъжната истина в последно време. Много хора, които нямат никакъв морал си играят със лоялността на потребителите. Лошото е, че когато други, които наистина имат нужда от помощ се включат и поискат съвет понякога се случва така, че не могат да го получат... Naughty

# 76
Нормално е хората да ги пере съчмата...  ooooh!

# 77
  • ВАРНА
Здравейте!

Повече от две години съм във форума, но от няколко дни започнах да чета новопоявили се теми в "Семейни". Не знам дали съм права, но имам чувството, че доста скучаещи, на работа или у дома, потребители си измислят някакъв сюжет, "пускат мухата" и гледат сеир. То не бяха влюбвания в бивши гаджета, то не бяха провалени кръщенета, млади любовници... Прекалено сюрреалистично!

Поздрави!  Simple Smile

Ами да се направи "Доброволна група за проверка достоверността на пусканите теми в ДиС". Поне две форумки да отиват и да проверяват на място как стоят нещата...  Thinking  А ако случайно този, който има кахър за споделяне е в чужбина и не можем да осигурим съфорумки за проверка, да представи поне двама свидетели... Или проблема с нотариална заверка... Трябва да се обмислят нещата  Crossing Arms
     А иначе - щом някоя тема се е родила в нечий мозък, защо да не може да се случи и в живота нещо такова. Друг въпрос е, защо се обсъжда във форума и дали това помага на някого, дори и да е истински проблема.

# 78
Добре де, какво значение има истина ли е, или не? Излага се казус, разсъждаваме.

# 79
Добре де, какво значение има истина ли е, или не? Излага се казус, разсъждаваме.

Hug

# 80
За съжаление това е тъжната истина в последно време. Много хора, които нямат никакъв морал си играят със лоялността на потребителите. Лошото е, че когато други, които наистина имат нужда от помощ се включат и поискат съвет понякога се случва така, че не могат да го получат... Naughty

Абсолютна истина  Peace даже четейки някои теми просто ми се иска да са 'пързалки'  Praynig
Наскро по друг повод пуснах като линк една тема от форума на Розали където една жена разказваше как мъжът с който живеела и пишел парите които и дава като дълг ... аха да си помисля че това е гавра с потребителите и реших да пусна ника и през Гугъл ... и историята стана ужасяващо реална  Tired

# 81
немо, вече малко неща ме изумяват  Tired почти всичко е възможно, това че за нас е извън всяка логика, не означава, че не се случва наистина.  ooooh!
не мога да разбера само как някои хора разчитат на форума да им разреши проблемите, ами не се заемат реално с тях!
едно е да искаш мнение и да получиш морална подкрепа в критична ситуация. съвсем друго е да се вглъбиш в историята си дотолкова, че да направиш непознати хора част от нея и да очакваш те да оправят кашите  Confused

# 82
не мога да разбера само как някои хора разчитат на форума да им разреши проблемите, ами не се заемат реално с тях!

a още по интересно е когато почти 100% от юзърите те съветват 'напусни го' ти да казваш ' ама как да го напусна .. обичам го .. не мога без него .. ' и след малко 'кажете ми какво да правя'  Crossing Arms

# 83

a още по интересно е когато почти 100% от юзърите те съветват 'напусни го' ти да казваш ' ама как да го напусна .. обичам го .. не мога без него .. ' и след малко 'кажете ми какво да правя'  Crossing Arms
точно това имах предвид под "вглъбяване"   Peace май трябваше да използвам "зацикляне" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт