Да си купя ли жилището от свекървата -дайте &

• 6 778
  • 72
  •   1
Отговори
# 15
Зависи, какво искате вие двамата....  Но така като ти чета постинга, не бих имала твърде вяра на тия, продавачите.  Бих пратила 100, 200 евро, ама на моите родители, че да извозят багажа ми от апартамента.  Mr. Green

# 16
Зависи, какво искате вие двамата....  Но така като ти чета постинга, не бих имала твърде вяра на тия, продавачите.  Бих пратила 100, 200 евро, ама на моите родители, че да извозят багажа ми от апартамента.  Mr. Green
ДА напълно съм съгласна с тебе,и че при положение че подминава децата ми а моите родители се грижат денонощно за моите бих и дала само един шут

# 17
  • София
Поне си вземете вещите.

# 18
Поне си вземете вещите.
да трябва , задължително иначе какво да ви кажа ТЯ не е човек за мене
Когато й казахме че ще имаме второ дете ,отговора й беше аааа ти си лесна ,лесно ги раждаш ами дъщерята какво ще правим като реши да има второ ,трябва по София да ходим/от провинцията сме/.
Никога няма да забравя тези думи,лесно ги раждам като че ли съм куче  newsm78

# 19

ДА напълно съм съгласна с тебе,и че при положение че подминава децата ми а моите родители се грижат денонощно за моите бих и дала само един шут
Е, що пък шут!? Просто влагайте сили и мерак за своя живот!  Peace  Явно сте гледали на апартамента като на своя собственост или бъдеща такава, но пък те са имали други планове. Случва се. Изпусни парата и просто ги забрави.   newsm10

# 20
  • София
Като те чета, явно си доста емоционално обвързана. Най-добре опразнете апартамента и после мислете за друго жилище, останалото ще е късане на нерви.

# 21
  • София
danielka1979, не можеш "да си купиш жилището от свекървата", може "да купиш жилище от свекървата"
Виж сега апартамента си е техен те могат да правят с него каквото си искат без да ви питат. Имали са нужда от пари - получили са ги от банката. Ако се бе събрал семейния съвет преди заема, вие какво щяхте да им кажете?
- А: ето ви 20 000 лв. прехвърлете ни жилището.
- Б: ето ви парите колкото е колата. Не може другите 10 000 да ги изхарчите за почивки. 
- В: не може да го залагате то е наше.

Сестрата на мъж ти получи ли и тя жилище от родителите си?
Ако трябваше да живеете под наем колко щяхте да плащате?За N-години колко е сумата? Щяхте ли да можете да правите ремонти и да се чувствате наистина "у дома"? 

Когато нещо е твое то ти се прехвърля от родителите или както правят другите хора - купуват си го.

Така че ако това е твоя ДОМ и ти ще желаеш да живееш там, купи го.
Как може да стане ти си знаеш. Някой спомена за потребителски кредит с поръчители... а останаха ли още хора които биха се навили да станат гаранти.  newsm78
Ако това не е твоя дом, събери си нещата и край.

# 22
danielka1979, не можеш "да си купиш жилището от свекървата", може "да купиш жилище от свекървата"
Виж сега апартамента си е техен те могат да правят с него каквото си искат без да ви питат. Имали са нужда от пари - получили са ги от банката. Ако се бе събрал семейния съвет преди заема, вие какво щяхте да им кажете?
- Б: ето ви парите колкото е колата. Не може другите 10 000 да ги изхарчите за почивки. 

Ако трябваше да живеете под наем колко щяхте да плащате?За N-години колко е сумата? Щяхте ли да можете да правите ремонти и да се чувствате наистина "у дома"? 

Когато нещо е твое то ти се прехвърля от родителите или както правят другите хора - купуват си го.

А по отношение за почивките, наскоро техен роднина дошъл и питал майка защо сме ходили преди две години на море с децата , вместо да сме връщали заема на свекървата.Те говорят че ние сме харчили наши пари за почивки вместо да им връщаме заема Naughty

Как може да стане ти си знаеш. Някой спомена за потребителски кредит с поръчители... а останаха ли още хора които биха се навили да станат гаранти.  newsm78

ако знаех че това жилище ще ни го вземат, нямаше да правя ремонти и за тези десет години щях да намеря начин да си купя ново
аз нямам право да й казвам къде да си харчи парите да-оставят сина си на улицата, за мене това не е нормално .А и сега да не праща такива писма прати 100-200 евро и да подминава децата ми   bouquet

# 23

А сестра ми на мъжа ми получи жилище и от свекървата й и от майка й
 Peace

# 24

А сестра ми на мъжа ми получи жилище и от свекървата й и от майка й
 Peace

да получи и от свекървата и от майка й

# 25
  • София
Виж мила, те не са длъжни да осигурят жилище на детето си.
Може ли са да го дават под наем и да имат друг доход.  
Не се ядосвай  Hug, не се заричай, че си щяла да си купиш друго, ако не си правила ремонти нали каза, че сте плащали друг заем.
Трябвало е да се разберете документално.

Казвате им, че не можете да пращате пари и толкоз - Световна криза!

# 26
Най-добре си изнеси вещите, преди да са сменили бравата и да се окаже, че не можеш да влезеш вътре изобщо. Помислете за закупуване на друго жилище, макар и с кредит. Не се занимавай със свекърите, нищо добро няма да видиш оттук нататък. Няма да се очудя, ако и след продажбата, продължават да живеят с мисълта, че жилището е тяхно. Едно  не разбрах само - при ипотеката вещо лице оценява имота. Как е влязло без да разберете? Може ли да ви лъжат за кредита и просто да искат да продадат апартамента?

# 27
Най-добре си изнеси вещите, преди да са сменили бравата и да се окаже, че не можеш да влезеш вътре изобщо. Помислете за закупуване на друго жилище, макар и с кредит. Не се занимавай със свекърите, нищо добро няма да видиш оттук нататък. Няма да се очудя, ако и след продажбата, продължават да живеят с мисълта, че жилището е тяхно. Едно  не разбрах само - при ипотеката вещо лице оценява имота. Как е влязло без да разберете? Може ли да ви лъжат за кредита и просто да искат да продадат апартамента?

бравата е сменена отдавна

# 28
Прибирате се заедно и взимате всичко вашо от апартамента.
Не може да го продават с вашите мебели, уреди и т.н.
Иначе да си го продават щом искат, в крайна сметка той е техен.

# 29
  • София
Едно  не разбрах само - при ипотеката вещо лице оценява имота. Как е влязло без да разберете? Може ли да ви лъжат за кредита и просто да искат да продадат апартамента?

И на мен това ми е интересно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт