Търся: Преводаческа агенция

• 2 739
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • На земята, която е всъщност звезда.
Какво удостоверение от МО? Там се заверява копието на дипломата, което пък след това се заврява във Външно министерство /на базата на печата от МО/.

Понеже съм правила упражнението два пъти последните месеци, ето стъпките:

1. Копие от дипломата се заверява нотариално /това може всеки да го направи/
2. Въпросното копие се заверява в МО /лично или от агенция чрез пълномощно/
3. Завереното в МО копие се превежда /в превода се превеждат и заверките от т.1 и т.2/
4. Завереното и преведено копие се заверява в КО на Външно министерство /това също може всеки да го направи/  

Не пишеш за каква диплома става въпрос. Ако е за висше образование, дипломата и приложението се правят поотделно. Ако е за магистър, в МО трябва да преставиш копие от дипломата за бакалавър.

# 16
Какво удостоверение от МО? Там се заверява копието на дипломата, което пък след това се заврява във Външно министерство /на базата на печата от МО/.
Тя ще види, на теб за какво ти е  hahaha

# 17
  • Страната на чудесата
Тя ще види, на теб за какво ти е  hahaha

smile3560Интересно ми е защо държите да звучите информирана, Beauty1, и по този начин заблуждавате хората newsm78 Освен това, няма да спести някакви си 50 лв, защото, ако е диплома за висше образование, се легализират отделно дипломата,отделно приложението, като за всеки документ за всяка заверка фирмата прибира 5 лв, т.е-2 документа по 3 заверки(нотариус+МО+КО)-спестява 30 лв.само от това, да не говорим за половината от сумата на превода.

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 17:19 от Lucky Plam

# 18
Дипломата ми е за висше.  Има си и приложение, така че това са си 2 документа Peace

# 19
Тя ще види, на теб за какво ти е  hahaha

smile3560Интересно ми е защо държите да звучите информирана, Beauty1, и по този начин заблуждавате хората newsm78 Освен това, няма да спести някакви си 50 лв, защото, ако е диплома за висше образование, се легализират отделно дипломата,отделно приложението, като за всеки документ за всяка заверка фирмата прибира 5 лв, т.е-2 документа по 3 заверки(нотариус+МО+КО)-спестява 30 лв.само от това, да не говорим за половината от сумата на превода.
Sick

Общи условия

Активация на акаунт