Неприлично предложение

• 30 750
  • 382
  •   1
Отговори
# 60
Ми аз на 18 000 000 % няма да си дам п.тката ко ще и за 15 000 000.
Ако детето ми умира от глад - да, ОК, и за 5 кинта ще обслужвам, но докато е нахранен и облечен - сори дами с кинти, ама Ц.

А защо не би го направил?

# 61
julian, нищо лично, те не познавам, обаче в днешно време .... кво да ви кажа Simple Smile комерса много надделя , а и ценностите се поизмениха по отношение на парите и личното достойнство.
Пари не съм плащал за да съм с някоя жена - ако направя такова нещо, след това трябва ритуално да се самоубия.
Пари няма да взема - нямам нужда. Ако ми харесва и я желая ще е безвъзмездно, ако не я харесвам - тактично ще пропусна.
И да въпрос е на достойнство и няма нищо общо с времето в което живеем. Или съм мъж или не...

Еее, браво, най после някой с достойнство. Hug
Хайде сега, ако бил дърт и грозен...и това си има решение: вдига се цената за всяка година над 50 и се гаси лампата  Laughing

Сега да взема да отговоря и сериозно - ако едното еб..не може да ми обезпечи бъдещето, защо не? Колко народ се е продал и за по-малко от 1 милион? Колко представители и на двата пола живеят с нелюбими хора, просто защото имат някаква облага от това? Вярвам, че има хора, които биха отказали на подобно предложение, но те са наистина малък процент неспасяеми идеалисти...останалите ще се подложат, ще си гушнат наградката и ще си живеят живота дълго и щастливо. Туйто  Grinning

ПС 3 пъти се пробвам да публикувам и ми изважда всеки път по 2 поне нови отговора!

Ми не е лоша темичката за това. Wink

# 62
Не мога да разбера, последно за ситуация точно като във филма ли говорим...

Шърли... издребняваш... тук се дискутират бизнес проекти... моля те...  Whistling

Извинявам се. Laughing

Whatever, сигурно, защото не е безгръбначен. Laughing

# 63
  • някъде ...
Ми аз на 18 000 000 % няма да си дам п.тката ко ще и за 15 000 000.
Ако детето ми умира от глад - да, ОК, и за 5 кинта ще обслужвам, но докато е нахранен и облечен - сори дами с кинти, ама Ц.

А защо не би го направил?

Защото искам да вярвам, че има неща, които не могат да се купят с всичките пари на света,  и  между тях са емоциите, чувствата и достойнството на всеки от семейството ми, и евентуалния човек до мен.

Ако съм ви един мъж, директно ви отсвирвам, и си намирам непрактична глупачка, която да обичам със сърцето си и да знам, че ако го предаде, поне няма да е за $ .

Сори.

ПП: Розовата - чак се учудвам, че верно стана интересна и твоя тема.
Браво.

# 64
julian, нищо лично, те не познавам, обаче в днешно време .... кво да ви кажа Simple Smile комерса много надделя , а и ценностите се поизмениха по отношение на парите и личното достойнство.
Пари не съм плащал за да съм с някоя жена - ако направя такова нещо, след това трябва ритуално да се самоубия.
Пари няма да взема - нямам нужда. Ако ми харесва и я желая ще е безвъзмездно, ако не я харесвам - тактично ще пропусна.
И да въпрос е на достойнство и няма нищо общо с времето в което живеем. Или съм мъж или не...

Кажи си по-добре че няма кой да ти предложи. Laughing

# 65
И каква стана тя сега... мъжете удържахме фронта, а жените се разпродадоха...  ooooh!

... парите са виновни за всичко...  Mr. Green

# 66
  • Бургас
Понеже в началото писах, че не бих го направила за пари, да кажа защо : от самоуважение и достойнство. Защото ако го направя после ще се мразя и ще ме е гнус от самата мен. Защото не всичко е пари Naughty

# 67
И каква стана тя сега... мъжете удържахме фронта, а жените се разпродадоха...  ooooh!

Мъжете не получават сексуално удоволствие от факта да бъдат притежавани и употребявани   Wink

# 68
  • някъде ...
Понеже в началото писах, че не бих го направила за пари, да кажа защо : от самоуважение и достойнство. Защото ако го направя после ще се мразя и ще ме е гнус от самата мен. Защото не всичко е пари Naughty

Което доказва че преценката ми з теб е повече от правилна, и се гордея, че в темата една градска, представя родния град по достоен начин.

Целувам ти ръка и се покланям  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 69

Мъжете не получават сексуално удоволствие от факта да бъдат притежавани и употребявани   Wink

Глупости... цял живот това правите с нас...  Mr. Green

... я виж поста на Мончи...  Whistling

# 70
Едно е да си говорим за това из форумите,съвсем друго е ако това предложение го получи който и да е в реалния живот.Хайде да си говорим при вида на 1 000 000 долара.Струва ми се,че голяма част от моралните ценности мигом ще изфирясат...

# 71
  • някъде ...
Едно е да си говорим за това из форумите,съвсем друго е ако това предложение го получи който и да е в реалния живот.Хайде да си говорим при вида на 1 000 000 долара.Струва ми се,че голяма част от моралните ценности мигом ще изфирясат...

Можеш да ме пробваш.

Само да няма разочаровани после ...

ПП: До сега не се е случвало, а ми е толко брутално гнусно и противно, когато видя как някой се продава, че се съмнявам да се случи.

Освен  (повтарям) ако живота на детето ми не зависи от това.

# 72
Delusion, вярно е за ласкателството, а и за удоволствието, но може да ги изпиташ и без да стигаш по-нататък. Дори може да ги удвоиш с отказа си.

# 73
  • Sofia
Сексуално удоволствие получаваме от жената, която обичаме. Иначе нямаше да има бедна циганка по логиката на някои от изказаните мнения Simple Smile

# 74
  • Бургас
Тези, чиито ценности не са истински и не идват от сърцето - да. Аз говоря неща, в които за себе си съм сигурна.
Освен  (повтарям) ако живота на детето ми не зависи от това.
  Peace За което не искам дори да си помислям, но да- само тогава.

Общи условия

Активация на акаунт