Кухните - 33-та тема

• 79 169
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
benitta аз бих избрала третия вариант. Според мен масата няма да ти пречи толкова.
Освен това, така ти се получава своеобразен триъгълник между хладилника мивката и масата, когато я ползваш, като плот.
Според мен първите два варианта са малко притеснени.
На мен разстоянието между фурната и острова ми е 100см., а от другата страна до колоната 85см.
Сега, когато вече ползвам кухнята не ми се вижда много. Достатъчно е. По малко ми би било притеснено.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.18133496.big

# 76
и  въпросче: къде се продават алуминиеви  решетки, отвеждащи парата от вградена фурна ..........

Крон предлага алуминиеви решетки. Размери 500х70 мм. Цена около 12-13 лв.

# 77
Новата тема тръгна малко скучно ми се струва.Предлагам да поговорим за актуални цени на кухни докато му дойде времето някой да се похвали с нова такава...
Та така, който има желание да сподели колко му е излязла покупката, колко голяма и от какви материали.Мисля че ще е полезно инфото Peace

# 78
  • Пловдив
benitta аз бих избрала третия вариант. Според мен масата няма да ти пречи толкова.
Освен това, така ти се получава своеобразен триъгълник между хладилника мивката и масата, когато я ползваш, като плот.
Според мен първите два варианта са малко притеснени.
На мен разстоянието между фурната и острова ми е 100см., а от другата страна до колоната 85см.
Сега, когато вече ползвам кухнята не ми се вижда много. Достатъчно е. По малко ми би било притеснено.
http://geruniums.snimka.bg/properties/apartament.463458.18133496.big

Mr. Green Да, третия вариант е най-добре, това беше и първосигналното ми подреждане на нещата. Обаче се замислих къде да сложа телевизорче, а също и дали ще ми е удобно да минавам с дрехите за пране в завой  Blush И тръгнах да търся други варианти Blush

# 79
  • Русе
Аз пък лично бих предпочела четвъртия, защото на третия двамата, които седят на дългата страна на масата ще гледат стената пред себе си, а не 4-тата ще са един срещу друг. Вярно, че дъгата е по-голяма, но пък удобството за хранене ще е по-голямо.

# 80

[/quote]

Крон предлага алуминиеви решетки. Размери 500х70 мм. Цена около 12-13 лв.
[/quote]
много ти БЛГ  винкелмен, за инфото, разгледах подробно сайта им , но не видях тези  решетки; вярвам обаче, че информацията ти  е актуална. Simple Smile и ще ги  открия на място.

# 81
Новата тема тръгна малко скучно ми се струва.Предлагам да поговорим за актуални цени на кухни докато му дойде времето някой да се похвали с нова такава...
Та така, който има желание да сподели колко му е излязла покупката, колко голяма и от какви материали.Мисля че ще е полезно инфото Peace
Аз бях писала и в предната тема затова, но може пак. Моята кухня е 275х240, изцяло от ПДЧ и ми струва 2000лв, без нищо допълнително, като мивка, батерия и др.

# 82
benitta, аз съм за четвъртия вариант. Най-удобно и най-просторно е.

# 83
Нямам търпение да се похваля и аз вече с нова кухня. Само, че като ме питат до къде сме стигнали - отговарям: До Бейрут! Самата стая ще е готова до 3 дни, макс.още седмица да направят корпуса на кухнята, но кога дърводелецът ще е готов с вратичките е отделен въпрос. Харесах си дамаска да претапицирам диванчето - пишеше тюркоаз, но според мен е зелено-сиво, та се чудя дали щорите да са в същия нюанс, или като стените-екрю, че като събера пари да сменя дивана, да не се налага да сменям и щорите  newsm78 За дамаска исках десен шоколадово кафяво с тюркоаз, обаче не намерих в града нещо подобно.

# 84
Хайде, и ние направихме поръчка на кухнята, но ще мине поне месец докато стане готово.

# 85
Много красива и стилна кухня.Много успокояващо действа това зелено.Поздравления Peace thumbsup

# 86
Много красива и стилна кухня.Много успокояващо действа това зелено.Поздравления Peace thumbsup
Благодаря на всички!
Бенита,  на твое място бих си оставила или две тела симетрично по дължина на помещението, или едно тяло по средата -продълговато например + аплик на стената. А като си вземеш масата и столовете ще ги развъртиш, за да си прецениш. Аз лично не мога да преценям разстоянията по метри и сантиметри. Докато се обзавеждах често слагах, изправях, намествах кашони и картони, за да се ориентирам. И пак ми беше трудно да си представя обемите. Иначе съм математичка по образование. Mr. Green

# 87
+1
И още по-добре ще е ако споделяме повече кой от къде е купувал какво точно е поръчвал за да се ориентират търсещите какво им е нужно и как да се разпростират с бюджета  Peace

# 88
Гретел, поздравления!

# 89
  • София
Ох, ние уж мерихме, мерихме и сега ни се появяват луфтове на съвсем неочаквани места.
А там, където си мислехме, че ще има луфтове, шкафовете си легнаха почти идеално.
Сега пък и абсорбатора се оказа 10см по-голям от шкафа за него! Sad
Но така е с готова кухня.
Като закрепим всико на място, ще снимам пак.

Общи условия

Активация на акаунт