Кухните - 33-та тема

• 79 929
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
PAV 1 -  newsm51.
Бъхтя над проекта , още не съм й научила на програмата всички джаджи. Даже не мога да си запазя това което съм направила , гръбче не мога да си сложа , абе ... то не е за индианци.Ще чакам щерката да си слезе в блока и с нея ще моделираме.

# 196
Здравейте, успях да попрочета само настоящата тема и не открих информация, която ме интересува - има ли някой впечатления от ПЕРФЕКТ МЕБЕЛ за изработване и монтаж на кухня.

Благодаря ви   bouquet

# 197
Здравейте момичета, имам едно въпросче. преди време следях неотлъчно темите за кухните и някоя от вас си беше направила картини с кафе и макарони (т.е. продуктите са в рамка, ама и аз го обясних). Не съм сигурна обаче дали снимките бяха побликувани в тази тема, ако някоя се сеща за нещо подобно моля да ми прати, че и с google нищо не намерин. предварително благодаря и се извинявам ,че така нахлувам в темичката, но искам нещо подобно за в кухнята си.

# 198
ДаниМакс   аз э мнение не мога да кажа, но вчера тъкмо им гледах сайта и ми направи впечатление, че няма никакви снимки от реализирани проекти, а само снимки сваляни от нета, които и аз съм виждала.

# 199
  • sofia
Аз искам да питам някой поръчвал ли е от ДИАЛОГ?
Понеже в сайта им не намерих ориектировъчни цени, ще се радвам някой да ги окачестви ценово и по качество.  bouquet
А ако някой пусне и снимчици, ще е супер! Hug
Имам две кухни от"Диалог"и съм мн. доволна.Не са им ниски цените,но си заслужава заради качеството.

Нашата кухня е от тях. Добре работят, коректни са, само дето нямат голям избор на цветове и като започнеш да избираш и да комбинираш плот с гръбче долни и горни шкафове, вариантите драстично намаляват. А цените им не са ниски. Така при нас се получи не добро пасване на гръбчето с цвета на горните шкафове, въпреки че вече свикнахме.

Много благодаря и на двете!  bouquet

# 200
Здравейте момичета, имам едно въпросче. преди време следях неотлъчно темите за кухните и някоя от вас си беше направила картини с кафе и макарони (т.е. продуктите са в рамка, ама и аз го обясних). Не съм сигурна обаче дали снимките бяха побликувани в тази тема, ако някоя се сеща за нещо подобно моля да ми прати, че и с google нищо не намерин. предварително благодаря и се извинявам ,че така нахлувам в темичката, но искам нещо подобно за в кухнята си.

Снимките за които говориш съм ги вждала в темата "Нови придобивки за Вашата кухня".........

# 201
http://evrostil.com/MhObg5KvM1K7QBafUBSHUNOfgNKLMpKzgli-EVWHgtSzMpS7cxangV.html
Здравейте, какво ви е мнението за това цветово съчетание?

# 202
Става въпрос като отворите линка, четвъртата кухня, тъмно кафява комбинация с зелено.Много ми харесва, но не мога да взема крайно решение, дали да е комбинация с зеленото или де е изцяло тъмна или тъмни долни шкафиве, комбинация със свтли горни

# 203

Страхотна е кухнята, макар че на мен петата повече ми харесва. Не се отказвай от зеленото, именно то внася свежест. Като притежателка на кухня венге, обаче ще ти кажа, че поддръжката е много трудна - всичко си личи и иска яко търкане.

# 204
Става въпрос като отворите линка, четвъртата кухня, тъмно кафява комбинация с зелено.Много ми харесва, но не мога да взема крайно решение, дали да е комбинация с зеленото или де е изцяло тъмна или тъмни долни шкафиве, комбинация със свтли горни

Хубава е кухнята на снимката. Не ти препоръчвам всички шкафове да са тъмни, освен ако кухнята ти не е монго голяма.

# 205

Хубава е кухнята на снимката. Не ти препоръчвам всички шкафове да са тъмни, освен ако кухнята ти не е монго голяма.

Подкрепям с две ръце! И аз бях се насочила към кухня венге, но 1- мястото което разполагам е кухненски бокс, 2- естествена светлина няма как да достигне до там.. и постепенно изсветлих проекта. Все пак кухнята е работно пространство, светлина е нужна там, а помещението става по-малко когато е по-тъмно.
Комбинацията тъмно долу - светло горе много ми допада, гласувам за нея  thumbsup

# 206
Много е свежа PeaceАз също съм се ориентирала към зелено ,но при мен трябва да е в комбинация със сиво така ,че ще обмислям за нюанса.АЗ замислям само вратичките  да са в зелено-и на 2-та реда.

# 207

Това е и моята идея за цветовете на кухнята. Само че, ще включа светли врати на долния ред. Зеленото ще остане горе, а гръбчето и плота кафеви, не венге /сега ми убягва името на цвета/. В смисъл запазва се основното звучене, но се избягва трудната поддръжка на венгето. Ще видим накрая дали ще ми се получи, де.

# 208
Вие направо ме убедихте , за зеления цвят.Основния цвят на кухнята която е показана и която поръчах не е венге, а  някакъв вид дъб беше, но му забравих името

# 209
  • София
Аз предпоследно се спрях на тези цветове , дали ви се отваря снимката на кухнята
http://www.facebook.com/photo.php?pid=4701659&fbid=425018989 … ;id=136680429478#!/photo.php?pid=4701659&fbid=425018989478&id=136680429478

Скоро една мама показа страхотна кухня в кафяво и зелено, сега не мога да се сетя за ника да я потърся , ако някой се сеща да я пусне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт