Кухните - 33-та тема

• 79 348
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Този проект съм го виждала в Дибла. Там подробно е обяснено как се правят тези цветя.

# 391
  • Ямбол
и аз съм го срещала доста този проект, специално за теб ли  е направен

# 392
  • София
  Не е точно за кухнята, но май веднъж питах тук. Някой има ли направена трапезария в този вариант - http://www.studio-l-design.com/interior_design_burgas_01_BG.html
  Тоест не със столове? Все ми се струва, че ще ми е по-удобно и подходящо, но може би само на буквата Г, а на останалите две страни столове, или става много разнородно?

# 393
benitta-разстоянието от плота с мивката до масата е 83см.,а от масата до другият плот е 72см.

# 394
Здравейте,
tani_4_ka - благодаря, радвам се, че ти харесва.

krastavichka  : Да, проекта е правен за мен. Идеята е изцяло на дизайнерите, аз просто има бях казала, че искам нещо различно и уникално : ), да има декорации, но да изглежда модерно. Получи се прекрасна кухня. Дори дизайнера използва проекта в дипломната си работа като магистър.

kimbolina ; dafinov list - да, кухята е публикувана в render.ru и dibla - те винаги ме предупреждават, когато пускат проекта някъде, за да влезна и аз да се порадвам ; )

papi6  - има миялна до фурната в ъгъла, шкафа изглежда като чекмеджета, но това е декоративно направено за да се запази линията на долния ред.

Aila - не съм ползвала трапезария с подобно разположение, но можеш да се свържеш с дизайнерите и да се консултираш с тях дали подобно разположение е удачно за твоето пространство. Те са сладури ; )

# 395
  • Ямбол
Здравейте,
tani_4_ka - благодаря, радвам се, че ти харесва.

krastavichka  : Да, проекта е правен за мен. Идеята е изцяло на дизайнерите, аз просто има бях казала, че искам нещо различно и уникално : ), да има декорации, но да изглежда модерно. Получи се прекрасна кухня. Дори дизайнера използва проекта в дипломната си работа като магистър.

kimbolina ; dafinov list - да, кухята е публикувана в render.ru и dibla - те винаги ме предупреждават, когато пускат проекта някъде, за да влезна и аз да се порадвам ; )

papi6  - има миялна до фурната в ъгъла, шкафа изглежда като чекмеджета, но това е декоративно направено за да се запази линията на долния ред.

Aila - не съм ползвала трапезария с подобно разположение, но можеш да се свържеш с дизайнерите и да се консултираш с тях дали подобно разположение е удачно за твоето пространство. Те са сладури ; )
ееее браво като стане да покажеш снимки, иначе е много красива

# 396
Цитат
ееее браво като стане да покажеш снимки, иначе е много красива
непременно ще покажа снимки Simple Smile

# 397
  • София
gitrova_eva скоро ли са ти правили проекта, били споделила дизайнера или студиото, че аз съм още в размисли с моята кухня  Peace

# 398
kimbolina - Проекта го правихме отдавна. После имах едни разправии с актовете на апартамента и се проточи във времето. Сега пък удари криза : ), но в скоро време се надявам да я поръчам.

http://www.studio-l-design.com/

това е сайта на дизайнерите - Studio L interior design.
Много са сериозни и точни, а имат и страхотни идеи. Горещо ги препоръчвам.

0899 42 53 95 - Златан
0893 90 21 51 - Елена

# 399
  • София
Благодаря ти  Hug
питах нещо на лични  Peace

# 400
  • София
Записвам се и аз да следя темата   bouquet  smile3525

# 401
Liubo3 и geryger, благодаря ви за отговорите, май наистина ще се ориентирам към по-висок и извит смесител.

А смесителя с издърпващ се душ за какво точно го ползвате и не се ли събира мръсотия по шлауха?

# 402
  • София
А смесителя с издърпващ се душ за какво точно го ползвате и не се ли събира мръсотия по шлауха?

аз го ползвам за удобно изплакване и измиване  на по-голяма мивка, което иначе не е лесно.
удобно е и ако искаш да пълниш съд с вода, поставен отстрани на плота до мивката.

мръсотия се събира върху всичко на тоя свят. въпросът е да се почиства.

# 403
Момичета, някои от вас бяха си взели или харесали ъглова мивка. Бях си запазила и линк дори, но ми се скапа компютъра. Сега не ги откривам.. ooooh! Ще се радвам, ако някой се сеща или собствениците им пишат... Praynig

# 404
Оп, тук се включвам, аз ще имам ъглова мивка, надявам се до края на месеца, за сега мивчицата изглежда така: http://picasaweb.google.com/nenuToD/MyKitchen#5517242611727911522
Една друга мама, Кремена, има същата, но не я е показала още в готовия си вид (Креми, чакаме те Peace )
Иначе аз бях питала за съвет, избирах между ъглова мивка на Тека, Пирамис и тази на Санитек, която в крайна сметка си взех, защото беше на най-добра цена, а и беше най-малка като периферия.
Ти ъглова мивка ли ще си слагаш?

Общи условия

Активация на акаунт