Кухните - 33-та тема

• 79 321
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, момичета Hug

От къде мога да намеря кухненски шкафове + мивка за цена от около 350лв. Знаете ли?
Ще съм благодарна на отговорите Ви  Hug

# 436
  • София
Здравейте, момичета Hug

От къде мога да намеря кухненски шкафове + мивка за цена от около 350лв. Знаете ли?
Ще съм благодарна на отговорите Ви  Hug
Ами дали ще са толкова качествени за такава сума Thinking Виждала съм в някои сайтове за около 380-400 лв,а може да провериш в мебелните магазини разпродават на доста по-ниска цена изложените мостри.Има някои доста хубави,стига да ти паснат на кухнята като размери и цветове  Peace

# 437
  • София
  Едно въпросче и от мен. Имам проблем с разстоянието от двете страни на кухнята, тя е като буквата П, но на тясната част на П-то е прозорец и няма да има плот и шкафове. Ако са стандартни от двете страни по 60 см дълбочина остават едва 90 см посредата, затова мисля от едната страна да ги направя 40 см дълбоки долните шкафове. В такъв случай обаче там ще трябва да са котлоните тъй като ако са от другата страна няма да имам пък работен плот. Та въпроса ми е в такъв случай мога да сложа само двойка котлони завъртяни по дължина, дали ще са ми достатъчни? Има ли някоя майка която е с двойки котлони и достатъчни ли са и. Аз в момента често използвам, трите котлона, чак до четвърти не съм стигала, но може би ако нямам избор спокойно  и два ще са ми достатъчни  Thinking

# 438
  • Банкя
Aila Аз съм с двойка и са ми достатъчни, но ти щом пишеш, че и сега използваш 3, значи най-добре не си слагай двойка. Naughty

Аз може би на твое място бих си направила от двете страни шкафовете по 60см, а съм няколко размера по-голяма от теб. Laughing
Просто напасни уредите така, че дори да сте двама с кухнята - единият на мивката, другият на котлоните например, да не се "римбите". Wink

# 439
  • София
Aila не знам дали схванах точно , но ето има такива модели 3-4 ки по дължина
http://siemens.expo2000.bg/do.php?elektrouredi=_prod&kategor … loni&model=ET 975MK21E

# 440
trendoffice , би ли казала къде ги има тези стъклотапети (има ли ги в Домко?) и каква по-устойчива боя си ползвала за кухненската част?

# 441
Здравейте, момичета Hug

Ще съм благодарна на отговорите Ви  Hug

За около 350-400лв има в Явор, но мивката не е в цената  http://shop.yavor-bg.com/index.php?catid=47&subcat=46
В Баумакс има евтини мивки  Peace

# 442
  • София
Aila не знам дали схванах точно , но ето има такива модели 3-4 ки по дължина
http://siemens.expo2000.bg/do.php?elektrouredi=_prod&kategor … loni&model=ET 975MK21E
Кимболина мерси много мислех, че няма и другите така казаха  Hug

# 443
 Едно въпросче и от мен. Имам проблем с разстоянието от двете страни на кухнята, тя е като буквата П, но на тясната част на П-то е прозорец и няма да има плот и шкафове. Ако са стандартни от двете страни по 60 см дълбочина остават едва 90 см посредата, затова мисля от едната страна да ги направя 40 см дълбоки долните шкафове. В такъв случай обаче там ще трябва да са котлоните тъй като ако са от другата страна няма да имам пък работен плот. Та въпроса ми е в такъв случай мога да сложа само двойка котлони завъртяни по дължина, дали ще са ми достатъчни? Има ли някоя майка която е с двойки котлони и достатъчни ли са и. Аз в момента често използвам, трите котлона, чак до четвърти не съм стигала, но може би ако нямам избор спокойно  и два ще са ми достатъчни  Thinking
Ширина на "коридора" между шкафовете от 90см е достатъчно за спокойно обслужване, така че си сложи 60-ки

# 444
  • София
  Миоки еми в момента ми е наредено по този начин, със свободно стоящи уреди и шкаф само за мивката, от старата кухня и определено не ми удобно- тясно ми е. Като отворя вратата на фурната остават буквално 20 см пред които съм стъпила и заемам едни много чудновати стойки, като често се и паря докато извадя тавата. Преместих малко назад за да видя как ще стои с 40 см шкафове и определено много повече ми допада.
  Ох тези котлони са много готини, които ги показа, но цената само за котлончета ми идва малко в повече. Май ще си остана на двойката

# 445
 Aila цената за котлоните е според марката, може и по-евтини да намериш  Peace

# 446
Много са яки котлоните, но и според мен са скъпи. Бях гледала друга, много оригинална идея - всеки котлон си е сам за себе си, кръгъл и за всеки самостоятелно се прави дупка в плота. Видях го на снимка, но не мога сега да я намеря. Та ако са такива можеш да си ги разпилееш както си поискаш по плота.
Като компромисен може да пробваш към двойка вградени котлони да си вземеш от онези, които са мобилни. Така ако ти притрябва трети котлон винаги ще го имаш  Wink

# 447
  • София
  Хм единичка котлони също си го мислех няколко такива, но не открих, ако някои е засичела ще се радвам да пусне линк.
  Слава хубаво марката, но други повече от два по дължина, а не в квадрат не съм виждала...

# 448
# 449
  • София
  Слава тук си трбява поне 50 см дълбочина, а аз планирам да са към 40 см... долните шкафове.

Общи условия

Активация на акаунт