Енджи Касабие - цени

• 184 565
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Разбирам! Но като постигнеш желания резултат не трябва ли да се върнеш към нормално хранене, все пак не е възможно цял живот Д-р Касабие да приготвя храната, която да консумираме... Казваш, че ти се прияжда сладко от време на време (както на всички ни  Grinning ) , от интервюто с Рени при Гала разбрах, че доста десерти се консумират или греша?  Wink ( и аз както не мога без сладко )  Rolling Eyes

# 106
Азис е отслабнал с диетата на д-р Касабие толкова, колкото аз съм Червената шапчица.

# 107
Азис е отслабнал с диетата на д-р Касабие толкова, колкото аз съм Червената шапчица.

# 108

Има да десерти , и аз си поръчвам и си ги хапвам, е , не са като десертите от Неделя примерно, но пак са хубави , аз на 10-ти Май съм на повторна консултация при нея и след като привърша три месечният ми курс тя лично ти казва какво да ядеш за напред, кои храни да избягваш и т.н. в крайна сметка започнеш ли да се храниш нормално след диетата, се надявам да не качиш кг. които си смъкнал а и тук вече си е до личен избор.

# 109

може и да си червената шапчица  newsm78 кой знае.......хахахахахахахахах

# 110
  • SA
Азис не беше ли си слагал гастрален пръстен за отслабване?

# 111
Не... аз лично съм се консултирала с лекар по този въпрос за тези пръстени и са ми казвали, че наистина ограничаваш храната за известно време, но след това този пръстен се маха и си връщаш отново килограмите и получаваш и други стомашни проблеми! Те и за депутатката Петя Раева говореха, че има пръстен, но не е възможно, защото тя поддържа килограмите си вече повече от година! При Азис промяната е вече повече от три месеца, а и той самият каза, че е отслабнал благодарение на Д-р Касабие!

# 112
  • София
Не знам кой ме пита на лични, но не мога да му отговоря защото му е пълна кутията , поне такова съобщение получих. Но  ако чете тук отговора е : Ами на мен ми носят храната. Не знам как можеш да си я сготвиш вссеки ден сама . Не е невъзможно , просто трябва да имаш време . Има в нея всякакъв вид птици, всякакъв вид риба и телешко и агнешко От месата няма само свинско
Така че според мен ако си отделиш време и ти е цел можеш да си готвиш. Макар и трудно.

# 113
Да, така е! Но не вярвам, че в домашни условия като спазваш диетата ще трябва да приготвяш същите ястия, каквито докторката приготвя! Много бих искала и аз да се възползвам от храната, която носят вкъщи, но няма как да стане, защото не съм от София и се налага да спазвам режима в домашни условия! А някой може ли да ми каже дали се чака за преглед при докторката много време, смисъл... колко дни предварително трябва да звънна, за да си запиша час за преглед? Защото от това, което четох, май се чакало с месеци.Вярно ли е това?

# 114
  • София
просто звънни
нали ти казах аз чаках едно време след мен хора чакаха и по 2 месеца

# 115
Може ли някой да ми изпрати контактите и на мен! много искам да отида при нея....

# 116
Пробвай тук http://anddiet.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/%D0%B4-%D … 0%B1%D0%B8%D0%B5/   Гледайте днес от 10:20 ч. На кафе с Гала- ще гостува Азис и може би ще разкаже как е отслабнал с помощта на д-р Касабие Simple Smile

# 117
Пробвай тук http://anddiet.bg/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/%D0%B4-%D … 0%B1%D0%B8%D0%B5/   Гледайте днес от 10:20 ч. На кафе с Гала- ще гостува Азис и може би ще разкаже как е отслабнал с помощта на д-р Касабие Simple Smile
Hug  Heart Eyes

# 118
  • В най - голямото село
Сега даже казаха , че за 2 месеца ги е свалил тези килограми.

# 119
Така ли?Аз разбрах, че са три месеца. Няма значение, важното е че изглежда страхотно. Много хора го оплюват и ругаят, но резултатите  му са впечатляващи  и съм сигурна, че много жени му завиждат и са мечтали за дупето, което той има в момента!  Laughing Shocked Party

Общи условия

Активация на акаунт