Енджи Касабие - цени

• 184 547
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • София
здравейте, искам и аз да споделя ефекта от диетата на Касабие, аз отидох при нея на 28-ми Март,днес сме 18-ти Април и сам минус 7 килограма, действително храната е много, аз не ям всичко,идва ми малко в повече, но пък ефекта е на лице.Сега имам лек застой, т.е. първата седмица на ден свалях по кило,докато сега минават 4-5 дни и смъквам.тя ми е обещала че до 1-ви Юли ще съм минус 20 кг. , разбира се ако спазвам стриктно и не си хапвам скришом, аз съм упорите принципно ,и се надявам следващият път да съм вече поне - 15кг.
Браво! Звучи доста обнадеждаващо!!! smile3501

# 91
Аз имам въпрос относно доставката на храна - кога го правят? В смисъл в колко часа най-рано и в колко най-късно?
И още нещо - ако се обадя сега за час, колко дни трябва да чакам/при повечето диетолози се чака около месец/?
Благодаря предварително!

# 92
  • София
За час се чака много, понякога и след 2 месеца .
Храната я носят към 11 .
Но предполагам, че можеш да проявиш претенции, защото моята я носят в 11 , на другите вероятно в други часове.

# 93
Благодаря за бързия отговор Мина_ив!
Цели 2 месеца!?!?!? Доста се чака значи!
А 11 не е ли малко късно за закуска???
А колко време продължава един преглед?

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 13:01 от Sunsunny

# 94
  • София
Ми не знам, аз чаках 2 седмици след мен една приятелка 2 месеца, явно е различно натоварването. А закуската , аз си я ям на другия ден т.е. винаги имам закуска .
Моя преглед беше около 40 мин, разговор като анкета , после измервания и после насоки .

# 95
Благодаря Мина_ив!

# 96
Без да искам да съм страна в споровете, от това което видях като меню в предаването на Гала мисля, че си заслужава парите. А всъщност основния трик и удобство е, че не ти се налага да готвиш и пазаруваш. Това е подходящо за наистина ангажирани хора с възможности, ясно е че тази услуга не е насочена към кака Сийка от женския пазар.

Освен това ми харесва, че менюто е разнообразно и има салати, супи, десерти и по този начин наистина нямаш усещането, че си на диета. Според мен точно заради еднообразните и безвкусни храни се провалят повечето диети

Мацката е много красива и това си е един вид мотивация, щото честно казано Байкова например хич не ме мотивира

Единственото, което си мисля обаче, е че едва ли тя самата е мозъка на цялата операция. Явно това си е бизнес начинание на някой и тя му е лицето, в което няма нищо лошо
Важното, е че ако можеш да си го позволиш има резултати.

Лично аз не съм ходила и нямам и намерение да ходя при нея. Не мога да си позволя да ми доставя храната, а пък да ми прави режим няма смисъл, защото няма да седна да си готвя и съответно диетата ще е обречена на провал

Ходила съм при Ипократис преди време и спазвах режима му 2 месеца и наистина отслабнах видимо. Неговата диета е лесна за спазване, защото няма завъртяни яденета, но е много еднообразна и бързо писва, въпреки, че имаш 1 свободен ден. И организма свиква с това еднообразно хранене и в един момент просто заковаваш на определени кг и няма мърдане

# 97
привет отново, бях пуснала един пост малко по нагоре, прочетох последния коментар и съм абсолютно съгласна. не всеки може да си позволи този вид диета и съответно парите, но аз го правя първо от необходимост и второ защото за да си направя всичко това за закуска,обяд и вечеря излиза че аз не трябва да излизам от кухнята, междувременно да сготвя за детето ми и за мажа ми, а и забравих да спомена че си гледам детето сама.
днес правя точно един месец откакто отидох при Касабие и съм точно минус 10 кг.
никой не може да ме съди за това че аз имам средства и ги давам тези пари , защото прочетох че ако си купиш еди какво си и си го направиш еди как си щяло да им излезе 1000 пъти по- евтино,сигурно..........ама дали ще се навият всички тези госпожи да започнат диетата на Касабие без да им се носи храната в къщи. не прочетох много коментари на такива ентусиастки.

# 98
Когато днес видях Азис при Иван и Андрей не можах да повярвам колко е отслабнал с диетата на тази докторка. Но това е за хора с възможности. Аз дори и с написана диета пак няма да мога да си го сготвя.

# 99
Здрвейте! Аз също гледах снощното интервю с Азис и направо онемях от постигнатите резултати Shocked (доколкото разбрах е свалил 24 кг за 3 месеца). Изчетох доста интервюта с тази докторка и много се вдъхових. Мисля да отида на преглед при нея. Възможно ли е някой да ми даде нейни координати? И да попитам: Понеже аз не съм от София и нямам финансовата възможност за доставка на приготвената от нея храна, изготвя ли диети за спазване вкъщи и има ли някоя от вас, която се храни вкъщи с препоръчана от докторката диета и има ли резултати? Благодаря ви! Rolling Eyes

# 100
Здравей, това е адреса на Касабие,http://anddiet.bg/ , относно въпросите ти,няма как да ти отговоря тъй като на мен храната ми я доставят в къщи. обади се на посочените телефони, много са мили всички, обясняват ти, не бързат да ти затворят телефона. Снощи и аз гледах Азис при Иван и Андрей , направо съм изумена от резултата, аз съм вече минус 12 кг. от 28 Март досега. имам още 13 кг да махна и се надявам до началото на Юли да съм с поне още 10 минус.
Радвам се че я срещнах Енджи, защото ми върна самочувствието.ако имаш въпроси , пиши.

# 101
nadenceto_hristova, Благодаря ти за информацията! Резултатът ти е впечатляващ! Wink Искам да те попитам, докато спазваш този начин на хранене, спортуваш ли и има ли значение спорта, защото аз например нямам време за спорт? Може би при тези, които спазват диетата вкъщи, резултатът е по-бавен, защото някъде четох, че храната от докторката се приготвя по специален начин, с продукти от чужбина!

# 102
здравей, ами да ти кажа честно не спортувам, в това отношение съм мноооого мързелива, дъщеря ми е на почти 3 г. та спорта ми е със нея  Grinning , а относно спазването на диетата в къщи аз съм пример за това че дори във домашни условия е възможен добър резултат , когато отидеш при Касабие на преглед , тя изрично те пита дали тя лично да ти изготви режим или да си избереш от менюто , т.е. да ти се доставя. Аз не прибавям никаква сол и зехтин в храната си , не я увкосявам, пия много вода. За съжаление твърде малко хора могат да си го позволят това удоволствие, наистина е скъпо.ако имаш и други въпроси ще се радвам да ти помогна.

# 103
Благодаря, че си толкова любезна и отговаряш на въпросите ми Simple Smile Така ми олекна, че не трябва да спортувам Simple Smile, не че нямам желание, но просто нямам никакво време! Колко време получавше храната от докторката и от колко време си я приготвяш вкъщи? Интересно ми е да разбера дали резултатът ти е положителен и в домашни условия! Всичко ли си хапваш или има определени неща, които не трябва да консумираш?  Rolling Eyes

# 104
здравей отново, аз продължавам да спазвам режима на Касабие, мисля да продължа да началото на Юли , после ще направя почивка от месец тъй като ще сме на море, и от Август наново ще направя един курс от 3 месеца. както вече писах в по-горните ми постове , аз започнах на 28- ми Март и до днес съм минус 12 кг. не консумирам абсолютно нищо друго освен храната която ми доставят , въпреки че има моменти в които ми се дояжда сладко ,/ когато съм в онзи месец / но дори и тогава не нарушавам диетата. в крайна сметка както каза и Енджи - спазваш ли стриктно диетата , няма начин да не отслабнеш. всичко е въпрос на воля и желание.

Общи условия

Активация на акаунт