Енджи Касабие - цени

• 184 557
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
BISI862 , тези диети ги има в интернет пространството, но Д-р Касабие определя диета на всеки индивидуално. Защото един се нуждае от повече калории, друг от по-малко, при всеки е различно, а и доколкото разбрах, в кабинета й има уред, с който се измерват мазнините и от това зависи какъв ще е хранителният режим! Ако греша, поправете ме!

# 181
BISI862 , тези диети ги има в интернет пространството, но Д-р Касабие определя диета на всеки индивидуално. Защото един се нуждае от повече калории, друг от по-малко, при всеки е различно, а и доколкото разбрах, в кабинета й има уред, с който се измерват мазнините и от това зависи какъв ще е хранителният режим! Ако греша, поправете ме!

Разбирам, т.е. ти от самото начало ли мина на варианта да ти носят храната в къщи или след като напълня тогава реши да ти я носят

# 182
Здравейте отново.Аз пак продължавам с моите чуденки за тия калории и грамажи..гледам,че се оживи форума,може някой да ме светне накрая..
А именно гледам сега аз пак това примерно меню от началните страници:
1.Зеленчукова крем супа с пълнозърнести кротони.   170 kcal
2.Пиле със зеле на фурна.   320 kcal
3.Кюфтенца  яхния с доматен сос, грах,зелен боб и картофи.   370 kcal
4.Спаначени талятеле със скариди,песто геновезе,тиквички и кедрови ядки.   385 kcal
5.Филе по избор:   
пилешко (230kcal),пил.пържола(280kcal),съомга (290kcal),пъстърва,лаврак,ципура,сом,тон,акула (..220kcal)   
6.Супа по избор (с пълнозърнести кротони):    и т.н.
и не мога да разбера това на 100грама ли е и ако не е колко е голяма една порция,защото ако се гледат колко калории да консумираш няма логика.. зеленчукова супа е ясно,че е по-лека и некалорична от талятеле или кюфтенцата примерно,но и от тях може и ако супата е 170ккал примерно,означава ли че можеш да изядеш двойно,за да стигнеш калориите на кюфтенцата.
Офф не знам дали някой ми схвана разсъжденията,че и аз взех да се бъркам вече:)
Ама онзи ден примерно хапвам спагети и в една уж 300гр купичка..се събраха 2-3щипки(от тия лъжиците) и ми спорят тука,че били 300гр спагети,пък то пакета е 500. пък било то варен картоф,варен ориз,макарони и прочие
Някой ако може да ме ориентира ще съм много благодарна:)ако не извинявайте за изгубените редове:))

# 183
затова аз си избирам всичко с по-малко калории , но в крайна сметка като погледнеш , има ли значение кое колко калории е след акто порциите са толкова малки , че...........

# 184
nsgh aз още от самото начало бях с храна и сокчета, след 2 месеца спрях храната и 1 месец бях само на сокчета.
А за калориите, те са за цялата порция която ти носят. Аз си избирах това което мога да ям, че в края от всичко ми беше омръзнало. Салатите ми бяха по-големи иначе останалата беше малко, което не ми пречеше, защото от сокчетата не ми се ядеше.

# 185
а напълня ли след като спря сокчетата????

# 186
какви са тези сокчета?можем ли да си ги купим свободно? newsm78

# 187
а напълня ли след като спря сокчетата????

Да, след като спрях всичко почнах да качвам, не съм напълняла както преди, но съм 6-7кг плюс.
BISI862 Сокчетата могат да се поръчват и без да ходиш на прегледи. Аз пиех от тези от 15лв, това са екстракти от билки, то си пишеше на бутилчицата какво точно и имаше много изброени неща.
Тя спомена за силни и слаби сокчета, но така и не разбрах каква е разликата и мойте от кои са.450лв на месец си е много,една колежка на работа ми каза, че намерила продукт с подобно съдържание-Affinex, но май не го внасят вече.

# 188
Сокчетата които ти си пила сега аз ги пия, те са от силните  / 15 лв /  , тъй като ще ходим на море Юли месец Енджи ми каза да отида средата на Юни и тя ще ми направи от по слабите сокчета и така като се върна от морето и започна наново храната ще пия от силните , много се надявам като приключа слабеенето да не кача кг. а и ма мен ми трябват още поне 15 кг. освен че съм махнала от себе си 14кг.
има някакъв застой в момента и от 8 дни не съм смъкнала нито едно кило, само 1оо/200/600/ грама ,  newsm78 и от 1-ви Май до досега съм само минус 3 кг.

# 189
Сокчетата могат да се поръчват и без да ходиш на прегледи. Аз пиех от тези от 15лв, това са екстракти от билки, то си пишеше на бутилчицата какво точно и имаше много изброени неща.
Тя спомена за силни и слаби сокчета, но така и не разбрах каква е разликата и мойте от кои са.450лв на месец си е много,една колежка на работа ми каза, че намерила продукт с подобно съдържание-Affinex, но май не го внасят вече.

L-carnitine + guarana може да се купят по фитес-магазините и то на съвсем човешка цена. Ето примерно един заместител: http://www.pandblabs.com/fibres2.html

А аз преди време си купих такава комбинация: http://www.iherb.com/Now-Foods-CLA-Extreme-90-Softgels/2482?at=0
от този американски сайт.

Мога ли да ви помоля да снимате етикета със съдържанието на тези сокчета, или поне да напишете основните съставки и в какви количества са (те едва ли са повече от 3)?

# 190
Цитат
L-carnitine + guarana може да се купят по фитес-магазините и то на съвсем човешка цена. Ето примерно един заместител: http://www.pandblabs.com/fibres2.html

А аз преди време си купих такава комбинация: http://www.iherb.com/Now-Foods-CLA-Extreme-90-Softgels/2482?at=0
от този американски сайт.

Мога ли да ви помоля да снимате етикета със съдържанието на тези сокчета, или поне да напишете основните съставки и в какви количества са (те едва ли са повече от 3)?

и аз бих ви помолила за същото newsm17

# 191
Не мисля че е много етично спрямо самата Касабие да пускаме тук съдържанието на сокчетата!!!!!!

# 192
Цитат
Не мисля че е много етично спрямо самата Касабие да пускаме тук съдържанието на сокчетата!!!!!!
не живея в БГ моляви кажете ми съставките.за да не е неетично спрямо Касабие пишете ми на лични.гарантирам паверителност smile3505

# 193

Защо? Да не мислиш, че можем да ги приготвим?  Crazy
И откъде ще вземем суровините, технологията и оборудването? А и тези сокове, щом са одобрени от ХЕИ и етикирани, за какви тайни говорим? Наистина ми е странно цялото това криене, като всеки потенциален потребител би трявало да може да изиска съдържанието на тези сокове... Все едно кока-кола не е етикирана и не можем да прочетем какво съдържа, или всеки продукт за консумация. Но едно е да го прочетеш, друго е да го произведеш!

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:40 от Анонимен

# 194
аз само си казах мнението, а от тук нататък всеки сам си решава ,аз  съм лоялен човек  и не бих написала съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт