Енджи Касабие - цени

• 184 542
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Аз в момента нямам сокчета, на бутилката не пише в какво количество са съставките , имаше повече от 20 неща вътре.
Вече си поръчах L-carnitine+guarana, мерси Жасмин   bouquet, имам fatburner-Lipo 6x и почвам с упражнения Simple Smile

# 196
аз само си казах мнението, а от тук нататък всеки сам си решава ,аз  съм лоялен човек  и не бих написала съдържанието.

Това е твое право, разбира се.  Hug
Но дали си заслужава по 15 лв. на сок, ако има заместител в пъти по-евтин, вече всеки да си прецени.  Peace

# 197
Права си принципно , но на този етап когато съм на диета..................иначе едва ли бих си купила друг заместител , а и ефекта на всички ще е временен , т.е. спреш ли да ги пиеш-напълняваш , аз предпочитам да се ограничавам без заместители, сигурно се чудите тогава защо пия сокчетата на Касабие, ами просто защото имам да свалям още доста килограми. но сваля ли ги / да не се заричам де / спирам с тях.

# 198
Пожелавам ти успех!  
Не е лесно, наистина, аз самата се боря с килограмите. Знам как човек търси всякакви възможности, за да се чувства и изглежда добре, като се захване и наистина не е лесно.
Дано всички постигнем целта си и да задържим постигнатото!

Последна редакция: вт, 17 май 2011, 21:27 от Анонимен

# 199
така е и ти си права, сега като се замисля аз какво ли не н съм пробвала , но сега чак не мога да повярвам на резултатите , никога ама никога не съм сваляла 14 кг. за толкова кратко време, преди е било със по 2-3 кг и то със страхотни лишения. просто съм благодарна че превключих на БТВ за да гледам Азис Heart Eyes

# 200
  • София
аз от тези сокчета изобщо не можех да спя и ги спрях

# 201
# 202
Момичета, аз се реших поне на преглед да отида при нея..няма да навреди нищо. Пък 50 лв си е прегледа, не е по-скъпо от на друго място. Записах си час
Отдел Клиенти: Информация и записване за прегледи
АННА ИЛИЕВА, тел: +359884 694 495

И казах че ако се освободи час междувременно - да ми се обадят, аз съм в София и мога да отида.
Но за мен чааак на 27 юли има час Simple Smile Дотогава ще се опитам да спазвам режима вкъщи ама... Simple Smile Свалих от сайта й:
http://anddiet.bg/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0% … 0%B1%D0%BE%D1%80/
Тук има линк за примерно меню за седмицата.
Ако стане нещо, ще пиша..за заинтересуваните Simple Smile

# 203
Ехооо , някой прави ли още диетата на Касабие в домашни условия , питам защото имаше такива момичета, за почти 3 месеца аз вече съм минус 17 кг. Grinning Grinning Grinning

# 204
Ехооо , някой прави ли още диетата на Касабие в домашни условия , питам защото имаше такива момичета, за почти 3 месеца аз вече съм минус 17 кг. Grinning Grinning Grinning

Моля те, би ли споделила режима си на хранене - какво хапваш и в какви количества? Simple Smile

# 205
Аз не спазвам домашния режим на Енджи , а ми доставят храната в къщи , просто се интересувам има ли резултати от домашната диета

# 206
Аз не спазвам домашния режим на Енджи , а ми доставят храната в къщи , просто се интересувам има ли резултати от домашната диета

Колко излиза дозата храна за ден newsm78 пиеш ли от сокчетата

# 207
пия още сокчетата , ще ги пия и този месец , после заминавам за море и Енджи ми каза че ще ми направи други сокчета които били по-слаби от тези които аз пия в момента , и мисля средата или края на Юни наново да изкарам един три месечен курс , относно грамажите който консумирам , не съм ги мерила честно казано, ям това което ми донесат и нищо друго.

# 208
днес съм вече минус 18 кг.
Май месец съм свалила 6 кг , сега ще видя и юни колко ще сваля

# 209
nsgh, можем само да те поздравим за успеха!  Hug  bouquetПродължавай все така по пътя до заветната си цел! Искам да попитам наистина по колко горе долу излиза на месец да ти се доставят храната?

Общи условия

Активация на акаунт