Енджи Касабие - цени

• 184 529
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Ами храната е 35 лв на ден , месеца е от 30-31 дена , значи това прави грубо по 1050 лв. на месец , плюс сокчетата които са по 15 лв. а те не ти дават да си вземеш по 1,2, а или 10 броя или 15, което прави още ако си вземеш 10 са 150 лв,  а 15 са 225 лв , прибави ги към храната на месец и ............... Embarassed , но хубавото е че 15 сокчета ми стигат за почти месец и половина. това е!!!!!!!!!!!!

# 211
А тези сокчета задължителни ли са? Не може ли само да консумирам храната, която ми доставят вкъщи, без тях?

# 212
Аз си мисля,че цялата магия е в сокчетата Wink

# 213
Разбира се че може и без сокчета, никой , ама НИКОЙ не те задължава да си ги купуваш , а относно последния пост ще кажа следното : НИТО СОКЧЕТА,НИТО ХАПЧЕТА, НИТО КАКВОТО И ДА Е НЕ МОЖЕ ДА ОТСЛАВБА ВМЕСТО ТЕБ!!!!!!!!!!!!!! КАКВОТО И ДА ПИЕШ , ТИ НЯМАШ ЛИ ВОЛЯТА И ЖЕЛАНИЕТО ДА ОТСЛАБНЕШ, ЩЕ СИ ОСТАНЕШ САМО СЪС ЖЕЛАНИЕТО.

# 214
Разбира се че може и без сокчета, никой , ама НИКОЙ не те задължава да си ги купуваш , а относно последния пост ще кажа следното : НИТО СОКЧЕТА,НИТО ХАПЧЕТА, НИТО КАКВОТО И ДА Е НЕ МОЖЕ ДА ОТСЛАВБА ВМЕСТО ТЕБ!!!!!!!!!!!!!! КАКВОТО И ДА ПИЕШ , ТИ НЯМАШ ЛИ ВОЛЯТА И ЖЕЛАНИЕТО ДА ОТСЛАБНЕШ, ЩЕ СИ ОСТАНЕШ САМО СЪС ЖЕЛАНИЕТО.

Ама недей крещя така,аз не съм решила да се заяждам, просто мнение newsm78
Да смятам ли,че нервите са от гладуването Joy Joy Joy Joy
Шега!!!!

# 215
# 216
Всичко добре, евала, обаче цените не са за всеки. Но който ги има - ОК, защо не, поне не се занимава да готви и да мисли какво и кога да яде.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 13:49 от Анонимен

# 217
Привет и от мен,
Реших да инвестирам в себе си и да пробвам И тази история с Енджи Касабие. Поръчах храна за 2 седмици, поръчах и сокчета за всеки ден от тези две седмици.
Прегледът беше на 24 май, сокчето почнах на 25ти, храната започнах да получавам на 26ти
Не ям всичко, защото от тези сокове нямам много апетит. Всъщност, мъжът ми изяжда едното ядене и едната салата.  Ям половианта закуска и половината десерт.
Пия много вода (аз преди не пиех ама изобщо!!)
Спрях виното за 5-6 дни, а сега пия по 1-2 чаши бяло вечер.

Резултат - от 25 май до 1 юни  - минус 4 кг, при условие, че съм в цикъл от вчера и вероятно след това ще има още по-голяма разлика.
Аз не съм се и надялвала на подобно нещо! Страшно съм мотивирана и ще видя като ми свърши абонамента какво ще правя... Може би ще купя за още 2. Имам да свалям още 7-8 кг.

Убедена съм, че магията е в сокчетата, въпреки че аз все пак и не ям много, то напарво си е леко гладуване, но не ми тежи. Море ме чака, после ще му мисля как ще се захранвам.. От сокчетата в началото ми пресъхваше устата и не спях много добре, но вече се адаптирах и просто пия вода и съм ок.
Дори и само ако ми остане навикът да пия вода, пак ще съм благодарна, че предприех този експеримент..

Накратко - много съм щастлива, че мога да си позволя този режим.  Силно се надявам, обаче, тези сокчета да не са нещо а-ла Лида и Редуктил..

# 218
  • София
хора, какво пише на етикета на сокчетата, това е супер важно... Имам приятелки, които фобии получиха от лекарства. Аз също се колебая дали да отида на преглед и наистина моля за отговор.

# 219
Каквото и да пише на тях, няма гаранция, че не съдържат и нещо друго. Повечето хр. добавки за отслабване са така. Необявени йод, тироксин, метформин... и щитовидната жлеза се уврежда необратимо.

С това не твърдя, че и при Касабие е така. Но истината е, че може само да се надявате жената да има съвест и да не навреди на пациентите си, гонейки резултати, известност и печалба Peace

# 220
  • в колонките
птица, Hug.Аз от 4 години съм на Glucophage 850 /метформин,щото съм диабетик/.Ако не си наблюдавам поетите калории то хапчетата НЕ помагат въобще.  bouquet

# 221
Никой ли не се сети да занесе тези сокчета за изследване?  Thinking

# 222
Абе хора вие съвсем сте изтрещели , честно. Какви изследвания ви гонят, имате ли акъл???? newsm78

# 223
  • София
Няма нужда от ирония интересума ме да пуснете или произвозводител и име на сокчетата или съдържание. Замислям се за преглед, но не бих пила вредни неща, определено. Няма нуждаот изследвания, всички продукти, които се продават на пазара е задължително да имат съдържание.

# 224
Аз също ще помоля някой, който пие от тези сокчета да изпише съдържанието, защото е много важно! И аз искам да отида на консултация, но ми е интересно, дали сокчетата не са подобни като съставки на ЛиДа, а ако е така - не е добре.
На 17.06.2011 /петък/ ще има консултация в йога-студио Mettasense.

Общи условия

Активация на акаунт