Енджи Касабие - цени

• 184 585
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Plovdiv->Toronto
 Peace

Много странно че няма информация какво има в тези сокчета за убиване на апетита, колко легално е това, не трябва ли да има съдържание ? Но  30 мин преди ядене чаша вода, ябълка, хапче хром за туширане на глада за сладко, няколко ядки или мазна хапка за да отдели жлъчката холин (праща сигнал до мозъка за ситост) ще свършат същата работа  Peace ...

Их Пинке, как ми се припи швепс от бъз сега заради теб  Laughing ...

# 136
ivka_pifka , не не съм ходила, тъй като не живея в София,а и нямам кога да отида.
Импровизирам си доста. Но както казаха по-горе мисля,че основното е калориите ,които поемаш да са в норма и всичко друго е вече за удобство на тези,които нямат време за готвене.Аз просто нямам как да отделя 1000лв. да дам да ми доставят на мен храна,а пък другите вкъщи да ме гледат с отворена уста:))
Очевидно е,че готви по-нискокалорична храна,но в нета не е като да няма и такива рецепти,и пак да си оближеш пръстите.
Относно грамажите все пак някой е по-наясно относно сладките неща най-вече кремове,торти,шоколади...аз хапвам 50-80 грама,когато ми се прияде..ама..не знам:)
Също и да питам медът използвате ли го за кафе,мляко,някакви тестени примерно,вместо захар- мед да ползвам да си направя?
И друго това за храненията.Хапвам сутрин вкъщи, и тръгвам за работа.
2ра закуска - каквото ми е под ръка:)(плод,ядки,шоколад)
често обаче нямам възожност да обядвам и пак плод..че съм навън и няма как да е по-стабилен обяд.После междиннито хранене ми е пак лекичко,и вече вечерята.. И тук мисля,че ми е грешка,но не знам...обяда се губи...но по-добре отколкото да ми е следобедна закуска,как мислите:)

# 137
. Тя е много млада и вече доста известна. Парите си ги прави извън България. Явно има от кого да си ги набави.

Мили дами, с риск да ми направите забележка, че и аз съм сред завистниците -негативисти, ще си позволя да се усъмня в твърдението, че ливанската диетоложка си прави парите в чужбина. Ако това е възмоно, наистина не се сещам защо сега всички ние дискутираме нейния професионализъм тук, в Бг. Не ми се вярва да новата майка-Тереза. За сравнение ще ви кажа, че моя близка в САЩ ползва деитоложки кетъринг по системата на д-р Бари Пиърс "Зоната" за 1000 долара месечно и американците преценяват, че това е скъпичко за храна, макар и диетична. За Америка 1000 долара са няколко пъти по-малко от 1000 лв. за Бг.
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД УСИЛИЯТА НА nana, която е отслабнала с 41кг за 13 месеца!!! Впечатлена съм!!!

# 138
Аз пък евала й правя на Енджи - млада, красива, позитивна, умна и образована.
На нея таргет групата й е малка и заможна прослойка от обществото, затова готви гурме кухня - нормално е да иска високи цени. Няма защо да я обиждаме и хулим затова - все едно да обиждаме Прада, или Диор, че продават на тези цени. Аз също не мога да си позволя да дам 1000 лева месечно за ядене, затова просто няма да ги давам. Но ако можех, щях да го правя с кеф - нещата изглеждат фантастично, гледах предаването на Гала.
И явно диетата е добра, щом Стефан Данаилов е свалил с нея 30 килограма, а Азис - 25, Рени май и тя толкова.
http://www.stars.bg/bg-ot-ekrana/2928-stefan-danailov-stopi-30-k … la-zaradi-livanka

http://www.hisarlaka.com/dieti/1591-dietata-na-azis.html

Това ми стана интересно:

"Примерно меню на диетата на Енджи Касабие
Салата
Пригответе си салата от каперси, зеле, моркови, рукола.
Как да я овкусите?
Само с лимон, защото лимоновият сок спомага за изгаряне на мазнините. Количеството на салата трябва да е 300 г.
Предястие
Как да го приготвим?
Вземете риба по избор лаврак или ципура, 150 г.
Важното е рибата да не е дълбоко замразена. Изпечете я на фурна, във фолио или на пара, не я овкусявайте.
Основно ястие
Пригответе на пара булгур, зеле, карфиол, цвекло,моркови, тиквички, всички продукти по 50 г. След като сте ги сварили на пара, задушете ги с прясно мляко, с малко сол и оцет.
Правила за хранене в диетата на Енджи Касабие
В другите менюта включете храна, която да се ограничи до 1200 калории дневно.
Пийте много вода, преди хранене пийте чаша вода.
При събуждане изпийте 2 чаши вода. После на всеки кръгъл час 1 чаша вода. Тази последователност ще засили отслабването.
Не забравяте, че след всяко посещение на тоалетната също пийте чаша вода, съветва д-р Касабие.
Ако при стрес сте хапнали сладко, не се депресирайте, направете 30 коремни преси и сладкото ще бъде изгорено.
Не ограничавайте храни, ограничете количеството и не забравяйте да се храните по 5 пъти на ден :
Закуска в 8 и 10 часа
Обяд – 12 часа
Следобедна закуска – 16 часа
Вечеря – 19 часа.
Не хапвайте след 19 часа, пийте само вода."

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 23:20 от Анонимен

# 139
. Леля Ви     :   За Америка 1000 долара са няколко пъти по-малко от 1000 лв. за Бг.
    Е, с това изказване ,направо изби рибата !   не знам какво ти говори твоята позната от Америка,  ама ако и това тя ти го е казала.... ooooh!   Не се заяждам изобщо, ама моляте друг път не го казвай пред хора....И това,което ти носят в къщи тук, не е 1000$ на месец , а е 300$-350$ !!!
С тези 300$ -350$  на месец  ,тук за един човек стигат , ако си пазаруваш и приготвяш ти храната,дори ще имаш повечко неща в хладилника...Има хора,които карат и със 150$ за храна на човек, но според мен това е  малко  ако искаш да се храниш   здравословно.
Вземи малко чукни на гугъл и ще се увериш сама!  И на мен какви ли не ми ги разправяха преди да замина, ама се оказаха съвсем различни нещата!  Hug
    Жасмин,  много ти благодаря за линка, изгледах предаването...  Hug   Очевидно, аз ям повече...като гледах какви порцийки ню-ню  предложи.... то може и да са нормални, ама аз....бая си похапвам явно.  За Бг според мен това са много пари, които иска....е, щом има кой да и ги дава.... 

# 140
Pinkito, вярно е, че са много пари, ако си купиш продуктите и си сготвиш сам. Но и в Америка, ако си поръчваш еко-менюта от някой ресторант за здравословно хранене и то с такива луксове, като тук ципура, лаврак, сьомга филе, кралски скариди, октопод и подобни, със сигурност ще е много скъпо. Но то и тук е скъпо, аз живея в София и по ресторантите, рибите от тоя сорт са си двайсетачка и нагоре, телешките стекове са поне 15 лева.
Ето и в сайта на бг-меню, от който можеш да си поръчаш храна от софийските ресторанти за вкъщи - примерно рибните филета: цък
Лаврак филе - 21,99 лв.; ципура филе - 19,99; сьомга филе - 21,99.
Или тук: цък
на рибни ястия: Филе от лаврак със спаначени талиатели - 19,80 лв.
Та според мен, безсмислено е да сравняваме цените на храната по супермаркетите и тази, сготвена в ресторант - нормално е разликата да е в пъти. Така погледнато, 30 лева на ден, ако са закуска + 2 ястия основни + 2 салати + десерт, сготвени в ресторант от вносни еко-продукти, наистина е реална. Но вече колко хора могат да си позволят да закусват, обядват и вечерят в ресторант, е съвсем отделен въпрос.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 08:16 от Анонимен

# 141
Така е, съгласна съм, но тук има един друг момент,че всичките уж гъдели ,мога да си ги взема от магазина и няма да са ми непосилни.../не защото съм опаричена...!/  Примерно Жаси,  аз взимам от магазина  за 5$  едно парче сьомга,което към 700 грама...5 $  ми е страхотно голямо печено пиле...
Има и сьомги ,които са по - скъпи...но тази е също страхотна..  абе примери много, не за това е темата . За страна като Бг , това е мнооого скъпо..Да, на ресторант ако идеш ,ще ти излене така сметката в Бг, но ти не отиваш на ресторант,а си ядеш у вас.  Както и да е.. Исках да кажа , сега се сетих, че тук е 10$ на ден...значи 300$ !!!  Ако намеря сайта ще го пусна, но тук  много хора могат да си го позволят , не е проблем, но за заплатите  в Бг си е  Sick.... Ами ако някоя пенсионерка реши ,че иска да  се храни здравословно и да поотслабне?  Но и за това не е темата също. Да е жива и здрава мацката ,бизнеса си е бизне с - няма лошо...

# 142
Просто Касабие не е диетолог, а е бизнес дама, която предлага луксозен кетъринг, част от характеристиките му е, че е и диетичен (нискокалоричен бих го нарекла). Заблуждаващо е това, че има някакви 'прегледи' на някакви цени...

# 143
Диетичен, или не - важното е, че действа. Азис беше неузнаваем в шоуто на Гала, Стефан Данаилов също - 30 кила са си 30 кила, който не знае колко са - да му кажа. Аз самата диетствам в момента, но по друга система и едвам се преборих дотук с 23 кила за 10 месеца, а искам да сваля 29. Ами, ужасно трудно е! А виждам как същите резултати се постигат за по-кратко време при Касабие, и то с ядене на вкусни и красиви храни, а не с гладолечение и подобни драстични режими. Вярно, скъпи като кетъринг, но нали не всички караме бентлита?  Laughing Който може, позволява си го, който не - търси заместители. Аз поне видях менютата в сайта й и мисля да се опитам да си ги готвя в къщи. Е, не лавраците и сьомгата, но има и неща, които ще успея да направя. А звездите и заможните много ясно, че ще предпочетат всичко да им е наготово и доставено до врата, аз също искам така, ако ме пита някой.  Mr. Green  Hug

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 09:38 от Анонимен

# 144
О, да .. и мен ако някой ме пита  съм навита .. Joy     а, че е трудно свалянето на гадните сланини си е истина...аз едни 10  кила от кога ги мъча....бяха 17 на 1 януари, сега пак поне са по малко...
Ама как няма да свалят ...грамажите   са си може би баш каквито трябва, а моите... 

# 145
Азис отслабва от 2 години. Първо с гастрален пръстен, после с някакви други диети, та отскоро рекламира Енджи Касабие. Преди това рекламираше някакво кафе за отслабване. Как им се вързвате на тези реклами... Стефан Данаилов и него никой не го знае как, кога и с какво отслабва, той цял живот се бори с килограмите, дълги години беше при д-р Емилова.

В крайна сметка аз съм убедена, че с храната на Касабие се отслабва - това са 1200 калории на ден. Всеки ще отслабне с 1200 калории на ден, както вече писах, ако ще бял хляб и свинска мас да яде, ако е в границите на 1200 калории на ден, няма как да не отслабнеш.

# 146
Да бе, ако беше по-народна цена, щях да пробвам със сигурност, но 900 лв месечно - няма начин. Но поне на преглед мога да отида и да се опитам да се храня по нейната диета. Аз си разпечатих менютата от страницата й, мисля да се пробвам няколко дни да се храня по този начин. Ще си търся нискомаслени еко продукти, в Карфур и Пикадили не може да ги няма. Но вярно като гледах в шоуто на Гала какви са порциите, не знам как е имам нерви да готвя 100 грама риба, или 2 шайбички месце Laughing и за кой зъб точно ще ми стигнат.  Laughing

Всеки ще отслабне с 1200 калории на ден, както вече писах, ако ще бял хляб и свинска мас да яде, ако е в границите на 1200 калории на ден, няма как да не отслабнеш.

С това точно не съм съгласна. Хляб и мас за 1200 калории са 5 хапки ядене. Няма как да се наядеш и да се чувстваш сит цял ден с това и много бързо ще се откажеш. Да не говорим колко са вредни. Друго си е да хапваш октопод, скаридки и телешки стек, ако можеш.  Simple Smile

# 147
В 1200 калории ще се поберат 3 филии бял хляб, намазани със свинска мас. По една за закуска, обяд и вечеря.
Никого не съветвам на такава диета - да не съм погрешно разбрана. Но съм сигурна, че всеки ще отслабне с храна в рамките на 1200 калории на ден, каквато и да е тя. Преди години съм броила калории и съм теглила с везна - получава се. Разбира се, че би било много по- здравословно и приятно, ако някой ти подбира разнообразна и интересна храна, украсява ти я и ти я подрежда, за да си я ядеш с кеф, въпреки ограниченията. Точно това продава Касабие - известен комфорт в ограниченията.

# 148
Има и друго нещо, колкото е  по просто едно ядене,толкова по -лесно организма ти го разгражда..  ако можем нещо такова да измислим...
Жаси,  ама ти не се тревожи за левраците и скаридите.. взимай си неща,  които  са пак вкусни ,но не толкова скъпи..то аз не знам в Бг колко са скъпи де.. Blush  Но, да...порциите, и грамажите, там е фатката...Аз като бях на плодове, и  си мислех,че никога няма да свикна, обаче след 3 тият ден вече изобщо не ми се ядеше..свива ти се стомаха.   Ако може така да ми свикне стомаха на малки порциики,ще е чудничко, но няма да стане за 3-4 дни ,както с плодовете беше....там е много по лесно! На мен проблема ми е късно вечер,защото лягам  към 1,00....а от вечерята ми в 17,,30  до 1,00..... Sick  Ще трябва да си лягам  по рано.... newsm78
    Ето от някъде го бях копнала, какво са 1000 кал, на ден...аз не съм ги смятала де,,:
400 гр, зеленчуци
300 гр плодове
50 гр черен хляб
1 яйце
30 гр,  20% сметана
200  гр,  риба Тон или Не тлъсто месо
15 г./ 1 суп, л/.  олио,зехтин
---------------------Това е ориентировъчно...и още 200 калории ,като добавим....и ето  ти го .  Това е  само груба схема...

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 10:06 от Pinkito

# 149
Разбира се, че би било много по- здравословно и приятно, ако някой ти подбира разнообразна и интересна храна, украсява ти я и ти я подрежда, за да си я ядеш с кеф, въпреки ограниченията. Точно това продава Касабие - известен комфорт в ограниченията.

А, ето това е същината - точно я улови!  Peace
Готова гурме храна за богати хора. Да не се пънат като нас да смятат, теглят, броят и готвят. Само отварят кутийките и папкат.  hahaha

Pinkito, и на мен проблемът ми е в порциите. Чудя се как ще сготвя 1 риба и ще изям само 100 грама от нея, ще е голяма драма.  Laughing  Гледах в клипчето как правиха едно трицветно пюре - червеното от моркови и чушка, бялото от карфиол, зеленото май беше броколи, или спанак. Е кажи как да отида в магазина и да купя шепа спанак, чепка карфиол, 1-2 броколчета и 1 чушка и да ги ситня и готвя 1 час. И това е само гарнитурата, а шайбите сьомга бяха отделно. Салата пак така - нюню порцийки. Аз трябва с пинсетата да ходя по суперите - колкото щипна с пинсетата от даден продукт, толкова да купя за деня.  Laughing Струва ми се иначе невъзможно да готвя 2-3 часа, да приготвя нормални порции и да ги хвърля после наполовина, че моите примерно скариди и пюре от зеленчуци няма и да помиришат, за октопод да не говорим.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт